Hayatım sikildi

elixxxeli

elixxxeli

Iron
Hayatım buradan:
IMG 20230903 WA0006

IMG 20230903 WA0007
Buna:
Retouch 2025021200180822 Cad35e45c70b876c25cae218f24170d5 0 Retouch 2025041701284616
Getirene kadar hayatımı sikdim.Yaş 16 Boy 188.Ama hala sevgilim yok bunun nedeninide gerçekden anlayamıyorum.Aslında kızlar pekde umrumda degil sadece biraz sevilmek istiyorum o kadar.Nerede yanlıṣ yapdığımı anlayamıyorum.Kızlarla doğru düzgün konuşamıyorum bile.Güzellik takıntım nedeniyle o kadar çürümüşümkü doğru düzgün dialoq bile kuramıyorum ve sanırım kişilik gerçekden daha önemli.Arkadaşlarımın hemisi ortalamanın altı tipler ama konuşdukları kızların sayı benim yaşımdan daha fazla.Gerçekden artık bunaldım nerede yanlış yapdığımı anlayamıyorum.Artık bundan çok sıxıldım.Bende bir genç olarak iyi bir zaman geçirmek istiyorum.Sizce ne yapmalıyım

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, Charm0, m4thewsonn1845 and 5 others
Hayatım buradan:
View attachment 4376746
View attachment 4376747
Buna:
View attachment 4376748View attachment 4376749View attachment 4376750
Getirene kadar hayatımı sikdim.Yaş 16 Boy 188.Ama hala sevgilim yok bunun nedeninide gerçekden anlayamıyorum.Aslında kızlar pekde umrumda degil sadece biraz sevilmek istiyorum o kadar.Nerede yanlıṣ yapdığımı anlayamıyorum.Kızlarla doğru düzgün konuşamıyorum bile.Güzellik takıntım nedeniyle o kadar çürümüşümkü doğru düzgün dialoq bile kuramıyorum ve sanırım kişilik gerçekden daha önemli.Arkadaşlarımın hemisi ortalamanın altı tipler ama konuşdukları kızların sayı benim yaşımdan daha fazla.Gerçekden artık bunaldım nerede yanlış yapdığımı anlayamıyorum.Artık bundan çok sıxıldım.Bende bir genç olarak iyi bir zaman geçirmek istiyorum.Sizce ne yapmalıyım
dc avi kopardı

hiç şansın yok be gülüm

• JFL
Reactions: why not me?, Deleted member 230330 and Serialsuicide
Bpnin kalıtılsal olduğu gerçeği istersen ltnden chad ol geçmişindeki o aşağılık psikolojisi geçmiyor çünkü chad doğmadın

tek tavsiye şuan nt olmak için haplar ve alkol.

güzel ascend tebrikler ek olarak

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Hayatım buradan:
View attachment 4376746
View attachment 4376747
Buna:
1764448522665

:lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, yadih, elixxxeli and 1 other person
baya iyi asendion btw

• +1
Reactions: fury31, Auchelius, cakdripa and 4 others
üstteki foto çekildiğinde kaç yaşındaydın k*rdeşim

Bpnin kalıtılsal olduğu gerçeği istersen ltnden chad ol geçmişindeki o aşağılık psikolojisi geçmiyor çünkü chad doğmadın

tek tavsiye şuan nt olmak için haplar ve alkol.

güzel ascend tebrikler ek olarak
abartmayın siz dexter mısınız olum

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and elixxxeli
kardeşim arkadaş çevreni genişlet illa bulursun

• +1
Reactions: elixxxeli, Auchelius and Serialsuicide
Nerede yanlış yapıyorum?
özgüven güleryüz egosuz konuş bide mtblerle konuş htb ve ltbler biraz allahu tealalık taslıyor
yaşın genç daha dur sen
bide yakışıklı olduğun için kızlar konuşmaya utanuyodur yaşamıştım ben bi ara

• JFL
Reactions: growthplatessss111, ascendantwill, flows5991 and 1 other person
  • +1
Reactions: Auchelius
1764448876768
seni buldum

• JFL
  • +1
Reactions: atess, Auchelius, why not me? and 3 others
Hayatım buradan:
View attachment 4376746
View attachment 4376747
Buna:
Nice ascension

özgüven güleryüz egosuz konuş bide mtblerle konuş htb ve ltbler biraz allahu tealalık taslıyor
yaşın genç daha dur sen
bide yakışıklı olduğun için kızlar konuşmaya utanuyodur yaşamıştım ben bi ara
Chads.org

• JFL
Reactions: Deleted member 230330
Nasılda benziyor sayın cumhurbaşkanıma...
IMG 3780

• JFL
Reactions: why not me?, senualF, cakdripa and 3 others
  • JFL
Reactions: yadih, why not me? and Serialsuicide
gördüğüm en iyi türk ascension sende usta helal olsun

• +1
Reactions: elixxxeli
seni ben bile kurtaramam

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and elixxxeli
Ne anlatiyon yarram ascendlemissin işte htnsin takil rahat rahat

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, elixxxeli and Yagiz8928
Hayatım buradan:
View attachment 4376746
View attachment 4376747
Buna:
Kalipli ol gyme git daha farkli erkek gibi davraniliyorsun yada direk kekomaxxed ol instadan takipci kas kizlara yaz kolaylikla manita yaparsin bide sosyalles cevreni buyutursen begendigin kizla ortak arkadaslariniza ayarlamasini soylersin bu instadan yazmaktan daha verimli bi yontem

• +1
sikim sonik şeylerle kafanı bozduğun için hiçbir kız tarafından sevilmiyorsun sadece relax ol ve konustugun tüm kızlara cıplak fotoğrafını at+nichemaxxing bitti

• +1

Attachments

• bilgeadam.gif
    bilgeadam.gif
    2.5 MB · Views: 0
  • Love it
Reactions: Atsizz

Users who are viewing this thread

Back