hayatımda kimse yok

N

Nuvareon

Bronze
okul bomboş

kızlarla tanışabiliceğim herkesin herkesle tanıştığı bi ortam fln varmı istanbulda

(bunu yazarken yerin dibine girdim her türlü sövmekte haklısınız)

• +1
Reactions: jsbera, flows5991 and kurdistan
okul bomboş

kızlarla tanışabiliceğim herkesin herkesle tanıştığı bi ortam fln varmı istanbulda

üniversiteye gidiyosan işin çok kolay
çok aşırı sosyal anksiyeten varsa torbacılardan lyrica çöz 1 tane at bu sayede sosyalleşebilirsin şakasız
konserlere falan gidebilirsin

• +1
Reactions: pashanimair
üniversiteye gidiyosan işin çok kolay
çok aşırı sosyal anksiyeten varsa torbacılardan lyrica çöz 1 tane at bu sayede sosyalleşebilirsin şakasız
konserlere falan gidebilirsin
sosyaleşmek derken nası oluyo kafede rastgele milletin yanınamı oturuyosunuz anlamadım

sınıfta 4 5 kişi tanıyorum imza dönmek için oda

herkes futbol gündem zart zurt konuşuyo hiç anlamadığım şeyler

konserlerden nefret ediyorum garanti slaylicek olduğumu bilsem anca giderim şarkıda dinlemiyorum herhangi favori sanatçım yok

ULAN BABA BİZ HAYATIMIZDAN HERKESİ SİLİYORUZ MİLLET İNSAN ARIYOR

SIRF İNSANLARLA ARANI İYİ TUTMAK İÇİN TAKTIĞIN MASKE YAPTIĞIN KAŞARLIKLAR VESAYRE VESAYRE YOK BABA 1 KERE DÜNYAYA GELİYORUZ GİDİPTE SIRF YANIMIZDA OLSUN DİYE KİMSEYE KAŞARLIK YAPAMAYIZ OK

MESELE ŞÖYLE KENDİNE AİT BİR STİLİN VE ARKA PLANIN VARSA HER ORTAMA GİDİP KENDİNİ SEVDİREBİLİRSİN

O ORTAMIMI BULAMIYORSUN GİT ÇÖPÇATAN UYGULAMALARI İNDİR MİLLET BOŞUNA MI ORALARDA TAKILIYOR AQ

RABBİMİZ NE DEMİŞ BİR İŞ BİTTİ Mİ DİĞERİNE KOYUL BİR HEDEFİN OLSUN. BU SENİ BÖYLE DÜŞÜNCELERDEN UZAK TUTAR.

• +1
Reactions: kenssho, Yagiz8928, Charm0 and 3 others
ULAN BABA BİZ HAYATIMIZDAN HERKESİ SİLİYORUZ MİLLET İNSAN ARIYOR

SIRF İNSANLARLA ARANI İYİ TUTMAK İÇİN TAKTIĞIN MASKE YAPTIĞIN KAŞARLIKLAR VESAYRE VESAYRE YOK BABA 1 KERE DÜNYAYA GELİYORUZ GİDİPTE SIRF YANIMIZDA OLSUN DİYE KİMSEYE KAŞARLIK YAPAMAYIZ OK

MESELE ŞÖYLE KENDİNE AİT BİR STİLİN VE ARKA PLANIN VARSA HER ORTAMA GİDİP KENDİNİ SEVDİREBİLİRSİN

O ORTAMIMI BULAMIYORSUN GİT ÇÖPÇATAN UYGULAMALARI İNDİR MİLLET BOŞUNA MI ORALARDA TAKILIYOR AQ

RABBİMİZ NE DEMİŞ BİR İŞ BİTTİ Mİ DİĞERİNE KOYUL BİR HEDEFİN OLSUN. BU SENİ BÖYLE DÜŞÜNCELERDEN UZAK TUTAR.
bi sakince yazsan şunu

okul bomboş

Fakülte teras cadde teras mı ne knk gidiyorsun en ucube adam bile kız bulur ama kızlar varoş ve falafoş haberin olsun anadolu köylüsü kızların üninin ilk iki yılındaki en uğrak yeri

Fakülte teras cadde teras mı ne knk gidiyorsun en ucube adam bile kız bulur ama kızlar varoş ve falafoş haberin olsun anadolu köylüsü kızların üninin ilk iki yılındaki en uğrak yeri
beraber gittik o zaman

beraber gittik o zaman
Ben gitmem ya kanka zaten sevdiğim biri var benim ama kız arıyor olsam da gitmezdim cinsel hastalık kaparsın haberin olsun

bro inan benimde yok dışarda tek başıma yürüyom

• +1
Reactions: Auchelius
Örgütlenelim bence

• Ugh..
  • +1
Reactions: bre3001 and Yagiz8928

Users who are viewing this thread

Back