Hayatımda looksmaxxing kadar aşşağılık bir şey olamaz

T

TheTrueManlet

Iron
Düşünsenize toplum sizi dışlıyor, ki elinizde olmayan sebeplerden ötürü, ve siz toplumda yeniden yer edinmeye çalışıyorsunuz, ki sizi asla affetmeyecekler veya affetseler bile hala sevgilinizi sikip fotoğrafını atan bir elemanın işinde çalışan bir eleman tarzı bir ilişki içinde topluma entegre olacaksınız. Bu kadar cucked bir şey görmedim. Neden topluma entegre olmak için götünüzü yırtıyorsunuz? Nasıl olsa looksmaxxing gibi şeylerle uğraşıyorsanız kabul edelim hafif otizmlisiniz.Ki bu da zaten normieler için yeterli bir sebep olacaktır. Neden gerçekleştiremeyeceğiniz bir hedefin arkasından koşturup zamanınızı kaybediyorsunuz?

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, Dathomirian Zabrak and tiredman
ne anlatıyorsun amk çocuğu twittera dön

• +1
  • JFL
Reactions: MentalistKebab, leatherface112, Aven and 2 others
okumadim

• JFL
Reactions: Aven
incelrage, buradaki cogu kisi yada cogu kisi demiyeyim ama og ve hardmaxxa veya gyme iyi vakit gommus kisi irlde cogu zaman mogluyor, looksmax incellik ile alakali degil artik, cogu kisi body dysmorphia sahip ve narsisit kendine takintili kisiler. oyle olmasalar bile bir sure sonra olacaklar burada devam ederlerse, bu kotu bisey degil.

• +1
Reactions: Arisylva and tiredman
Düşünsenize toplum sizi dışlıyor, ki elinizde olmayan sebeplerden ötürü, ve siz toplumda yeniden yer edinmeye çalışıyorsunuz, ki sizi asla affetmeyecekler veya affetseler bile hala sevgilinizi sikip fotoğrafını atan bir elemanın işinde çalışan bir eleman tarzı bir ilişki içinde topluma entegre olacaksınız. Bu kadar cucked bir şey görmedim. Neden topluma entegre olmak için götünüzü yırtıyorsunuz? Nasıl olsa looksmaxxing gibi şeylerle uğraşıyorsanız kabul edelim hafif otizmlisiniz.Ki bu da zaten normieler için yeterli bir sebep olacaktır. Neden gerçekleştiremeyeceğiniz bir hedefin arkasından koşturup zamanınızı kaybediyorsunuz?
kimse çok çirkin değilseniz engelli veya sakat değilseniz toplumdan sizi dışlamiyor Burdakiler sadece kafayı tiple bozmuş kişiler bende dahil bizim kafayı bozduğumuz şeyleri de kimse siklemiyo orası zaten ayrı

• +1
Reactions: whitemonster6 and IlI
Bence looksmaxxing için yeterli genetik bir potansiyel, kötü olmayan bir fenotip gerek o kadar acı,para,zamana değmesi . Öyle kişiler var ki hardmaxx yapıyor yine bir halta benzemiyor yani çok kötü adam ameliyat oluyor yine mogged olma gerçeğiyle baş başa kalıyor başkalarının yanında çok üzücü.
Onun dışında incellik foidlerin kalıtımsal özelliğidir, genellikle full paket olarak gelir (kısa boy, dar omuzlar, kötü kemik yapısı) Bunlara yapacak bir şey yok topluma katılmak istememeleri de normal sonuçta onlara vaad edilen şeyin sonucu sadece kandırılmışlık.

• +1
Reactions: yenesy
Tamam amk sen siktirgit hayatında hiçbirşey için çaba gösterme böyle ağlamaya devam et

• +1
Reactions: MentalistKebab, whitemonster6 and IlI
olum sen burdaki herkesi kendin gibi mi zannediyon amk :lul: toplumdan dışlandığımız fln yok bilginin kaynağı burda diye burdayım ben başka bi sebebi yok. twitter karahap grubu mu la bura incelrage atıyon :ROFLMAO:

• +1
Reactions: Arisylva, yenesy, ascendantwill and 1 other person
Ben sana yazmıştım birdaha yazayım, eminim ki yüzlerce atan para statü gibi sebeplerden dolayı dislanmistir ama hiçbiri internete/evine kapanıp sizlanarak hayatını bitirmemistir kalk biseyler yap amk

• +1
  • JFL
Reactions: NumbThePain and yenesy
kimse çok çirkin değilseniz engelli veya sakat değilseniz toplumdan sizi dışlamiyor Burdakiler sadece kafayı tiple bozmuş kişiler bende dahil bizim kafayı bozduğumuz şeyleri de kimse siklemiyo orası zaten ayrı
Önemli olan boy zaten

Last edited:
Önemli olan boy zaten
Kanka yine dediğim gibi normal bir insansan çok dehşet ortalama altı değilsen kimse iplemez. Git evli çocuklu adamlara bak geneli Max ltn 165 adamlar. Çok boktan genetigin yoksa en kotu 170sin

Önemli olan boy zaten
kanka 165 olup pandaya benzeyen arkadaşım var çocuğun siktiği kızları görsen elin ayağın dolanır hala bana tatava anlatıyosun boy boy annnenin ammcığı boy siktir git bi hayat edin

• JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, IlI and yenesy
Kanka yine dediğim gibi normal bir insansan çok dehşet ortalama altı değilsen kimse iplemez. Git evli çocuklu adamlara bak geneli Max ltn 165 adamlar. Çok boktan genetigin yoksa en kotu 170sin
evli çocuklu adamların zamanındaki sexual market and competition şimdiki zamanla aynı değil biliyorsun değil mi, eskiden sosyal medya olmadığı için çevre ve kaynaklar önemliyken sosyal medya geldikten sonra en önemli faktör dış görünüş oldu ki dış görünüşün en önemli pilar'larından bir tanesi boy zaten. Bu yüzden çoğu incele baktığın zaman kısa boyludur, ben dahil.

• JFL
Reactions: maarda and IlI
evli çocuklu adamların zamanındaki sexual market and competition şimdiki zamanla aynı değil biliyorsun değil mi, eskiden sosyal medya olmadığı için çevre ve kaynaklar önemliyken sosyal medya geldikten sonra en önemli faktör dış görünüş oldu ki dış görünüşün en önemli pilar'larından bir tanesi boy zaten. Bu yüzden çoğu incele baktığın zaman kısa boyludur, ben dahil.
Herkesin alıcısı var kral derbederberk bile sikişiyorsa sende yaparsın

boyun kac kardes

Adam sub3 hayatsız piçin teki aq sadece boy sikismeyi sagliyosa ohoo

• +1
Reactions: yenesy