Hayatimin en boktan donemindeyim

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Hayatımın en boktan donemindeyim potansiyelimin cok altındayım datho kadar obezim hiç birşeyi göze alamıyorum götüm yemiyor hormonlarim çok büyük ihtimalle yarrağı yemiş durumda looksmaxi o kadar saldimki harbiden kötü durumdayım hatta forumda potansiyelinin en altindaki kişi olabilirim harbiden ne yapabilirim aq guide okumaya bile useniyorum hayat benim için harbi bitti galiba:lul:

• JFL
  • So Sad
Reactions: xlegend, churmaxxed, Zodiac and 4 others
Jfl atmayin e2 çok yüksek agliyom

• JFL
  • So Sad
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Zodiac and 3 others
Hayatımın en boktan donemindeyim potansiyelimin cok altındayım datho kadar obezim hiç birşeyi göze alamıyorum götüm yemiyor hormonlarim çok büyük ihtimalle yarrağı yemiş durumda looksmaxi o kadar saldimki harbiden kötü durumdayım hatta forumda potansiyelinin en altindaki kişi olabilirim harbiden ne yapabilirim aq guide okumaya bile useniyorum hayat benim için harbi bitti galiba:lul:
Hayat hep boktandı ilaç bas kardeş al reta al aromasin önce şu e2 düş hallolur zamanla yaşam stilini değiş

• +1
Reactions: hanma lover and why not me?
param varsa reta kullan

Hayat hep boktandı ilaç bas kardeş al reta al aromasin önce şu e2 düş hallolur zamanla yaşam stilini değiş
Hormon baktircam o kadar usengecim ki ona baktiramadim daha aq aromasin alcam çok yuksekse e 2 ona bakamadim dhaa spora baslicam zamanla zaten yüksek ihtimalle hayatim duzene girer ama şuan hic memnun değilim aq ropelicam galiba:feelswhy:

Obez olduysan hormonların yarra yememiş olma ihtimali düşük zaten ama şöyle bir yan da var; sadece kilo vermek bile hayat kaliteni inanılmaz arttıracak. Mevsimsel depresyon falan olabilir havalar azıcık soğudu mu bende yarra yiyorum

• +1
Reactions: churmaxxed and xlegend
Hayatımın en boktan donemindeyim potansiyelimin cok altındayım datho kadar obezim hiç birşeyi göze alamıyorum götüm yemiyor hormonlarim çok büyük ihtimalle yarrağı yemiş durumda looksmaxi o kadar saldimki harbiden kötü durumdayım hatta forumda potansiyelinin en altindaki kişi olabilirim harbiden ne yapabilirim aq guide okumaya bile useniyorum hayat benim için harbi bitti
Kalori acıgında kal sadece ek bısey kullanmana gerek yok bence,ai kullanabilirsin,gyno artısın varmı?benim sadece uzun süre cips aburcubura abanınca yükseliyor,beslenmemi düzeltince aynı haline dönüyor.

Kalori acıgında kal sadece ek bısey kullanmana gerek yok bence,ai kullanabilirsin,gyno artısın varmı?benim sadece uzun süre cips aburcubura abanınca yükseliyor,beslenmemi düzeltince aynı haline dönüyor.
Jino var beslenmem yarak gibi ostrojenimde aşırı yüksek diye varsayiyorum bide son zamanlarda östrojen çok arttı galiba testo seviyemi baskiliyor amk sikim kalkmayacak dereceye geldi nerdeyse allah belasini versin

• +1
Reactions: xlegend
Obez olduysan hormonların yarra yememiş olma ihtimali düşük zaten ama şöyle bir yan da var; sadece kilo vermek bile hayat kaliteni inanılmaz arttıracak. Mevsimsel depresyon falan olabilir havalar azıcık soğudu mu bende yarra yiyorum
Obez oldum dediğim aşırı bi kilom yok bu arada sadece vücut yağım cok fazla bloatedim felan bu sorunlardan muzdaribim yani jino felanda var

Jino var beslenmem yarak gibi ostrojenimde aşırı yüksek diye varsayiyorum bide son zamanlarda östrojen çok arttı galiba testo seviyemi baskiliyor amk sikim kalkmayacak dereceye geldi nerdeyse allah belasini versin
benzer seyleri cok yasadim hayatımın bir dönemi 175 130 kiloydum bir dönemi de 187 115 kiloydum. Şimdi 187 85 kiloya kadar düştüm. Gerçekten kolay olmuyor kilo vermek biliyorum ama hayat kalitesini baya düzeltiyor. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa mesaj atabilirsin, psikolojik olarak zorluğunu anlıyorum.

• +1
Reactions: hanma lover

benzer seyleri cok yasadim hayatımın bir dönemi 175 130 kiloydum bir dönemi de 187 115 kiloydum. Şimdi 187 85 kiloya kadar düştüm. Gerçekten kolay olmuyor kilo vermek biliyorum ama hayat kalitesini baya düzeltiyor. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa mesaj atabilirsin, psikolojik olarak zorluğunu anlıyorum.
175 130 kilo vay amk,helal olsun.

• +1
Reactions: xlegend
Ben amk direkt

Jino var beslenmem yarak gibi ostrojenimde aşırı yüksek diye varsayiyorum bide son zamanlarda östrojen çok arttı galiba testo seviyemi baskiliyor amk
Ben

• +1
Reactions: hanma lover
Ben amk direkt
Ropelayacaksan haber ver birlikte ropelayalim aq duvara değişik değişik seyler cizeriz üzerimizde ayin yapılan satanist cinayet kurbanlari olduğumuzu sanıp sorusturma frlan acar tum turkiye bizi konusur:lul:

Users who are viewing this thread

Back