dogu
manlet
2017 sonrası bi garip oldu sizdede öyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sen çok high iqsunDünyaya olan bakış açın değişti çünkü. İnsanların sevdiğin şeylerin diğer birçok şeyin o kadar masum olmadıgını anladın.
Yav madem bu kadar şey araştırıyorsun başkalarınada katkısı olabilecek thread veya post atmak yerine niye otizimli gibi davranıyon amkbi kaç araştırma yapmaktayım yeme düzeni aktivite planları nasıl insanlarla konuştuğun ne zaman uyandığın ruh halini baya değiştiriyor
sen o low iq beyninle ne araştırması yapıyorsunbi kaç araştırma yapmaktayım yeme düzeni aktivite planları nasıl insanlarla konuştuğun ne zaman uyandığın ruh halini baya değiştiriyor
Seni seviyorum kardeşimSen çok high iqsun
bendeSeni seviyorum kardeşim![]()
avi the eyes wide shuttaki kısım mıSeni seviyorum kardeşim![]()
eetavi the eyes wide shuttaki kısım mı
benim yerşme sen yap uğraşmamış olurum hemsen o low iq beyninle ne araştırması yapıyorsun
yeni dünya düzeni gerçek ve amerika tek güç bir de kandırılıyon bunları bil yeterbenim yerşme sen yap uğraşmamış olurum hem
Yeni dünya düzeni önceden belirlenmiş bir düzenin bir devamı aslında hiçbir şey yeni değil sadece nesilden nesile aktarıldı bu tarikatın adı Koksuyarrakus ve kendilerini diğerlerinden farklı zannetme hastalığına yakalanmış spastik orospu evlatları üzerinde deneylerini sürdürmektedirler şuan bile görüyoruzyeni dünya düzeni gerçek ve amerika tek güç bir de kandırılıyon bunları bil yeter
tek sebebi büyüyo olman2017 sonrası bi garip oldu sizdede öyledir
hayat ankara kızılay teras grafitili duvarın 3. basamağı gibi hissettirmeye başlamıştir2017 sonrası bi garip oldu sizdede öyledir
ilkokula başladın ondandır 2009lu ogluşum2017 sonrası bi garip oldu sizdede öyledir
2017 sonrası bi garip oldu sizdede öyledir
adam 20 yaşında amkilkokula başladın ondandır 2009lu ogluşum
la bi orgladık taşşak gecek duradam 20 yaşında amk![]()
ama dimorphizmi dusuk 17 yasinda oldugum halde dogunun yaninda abisi gibi dururumadam 20 yaşında amk![]()
knk sen niye rep atmiyon gotunu sikeykim btw bu aradala bi orgladık taşşak gecek dur
atiyim hemenknk sen niye rep atmiyon gotunu sikeykim btw bu arada
4. sınıf....31 cekmeye basladigimdan beri hayatim degisti![]()
benim elim kolum yok sen atYav madem bu kadar şey araştırıyorsun başkalarınada katkısı olabilecek thread veya post atmak yerine niye otizimli gibi davranıyon amk
Yaptığın araştırmaların kaynağını at kankabenim elim kolum yok sen at
chatgpt ve ekşi sözlükYaptığın araştırmaların kaynağını at kanka
atacam zaten elime iyi bilgiler geçsin yararlıYaptığın araştırmaların kaynağını at kanka
Dünyaya olan bakış açın değişti çünkü. İnsanların sevdiğin şeylerin diğer birçok şeyin o kadar masum olmadıgını anladın.