hayirliolsunbana

Q

quantia

Iron
17 yaşımda tıp 1 diyabetmişim hayırlı olsun bana önerileriniz varmi bide Total testestron 688 cikdi iyimi

Daha önce hiç sevgilin oldumu olduysa kaç tane

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed, why not me? and 1 other person
ozempic fuel thread az oncede kek yedim

neyse ben ozempic baslıyorum glp1 copeluycam domuz gibi yiyiom obur turlu siparisi yarın sabah veriyor stay tuned ins gelir dolandırılmam

simdi vemek cok istiyom kekide yedimya iyice cok sinirim bozuldu ama sabahı bekliycem

lan ritalin atıyorum hala yiyorum tamamen yanlızlıkla alakalı evde oturup ders calısınca tum gun arkadas olmayınca sıkıldıkca yiyor insan

• +1
Reactions: quantia, Auchelius and churmaxxed

neyse ben ozempic baslıyorum glp1 copeluycam domuz gibi yiyiom obur turlu siparisi yarın sabah veriyor stay tuned ins gelir dolandırılmam

simdi vemek cok istiyom kekide yedimya iyice cok sinirim bozuldu ama sabahı bekliycem

lan ritalin atıyorum hala yiyorum tamamen yanlızlıkla alakalı evde oturup ders calısınca tum gun arkadas olmayınca sıkıldıkca yiyor insan
Ritalin bagimliligi ciddî birşey mi

Beynini sikip attı mı henuz

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior

bende kesin pre diyabetik yada diyabetim btw normal bi insan bu kadar seker ihtiyacı siksen duymaz

benim psikolojide sikilmis direk ssri flnda baslıycam bi saat once chess grandmasterlara baktım neden erken yastan satranc baslamadım neden genetik olarak boyle degilm falan dedim amınakoyayım just be one in 10 million

bunun aynısı bikac ay once nobel odulu alcam fln diye tutturduydum ozeniyodum hep boyle mal mal yerlere kayıyor kafam tum ayımın agzına sıcılıyor moralim bozuluyor bu hastalıgın adı nedir acaba

zekam hakkımda ozgunsizlik diyicemde dunyada unutulmama ve iz bırakma istegi sanırım bi gun bobby fischera bakarım keske millet hatırlasa ovse derim bi gun israel keyes e bakarım :lul: keske millet beni boyle havalı sinister hatırlasa derim(jflll) bi gun uyanırım boyle bi felsefeciye bakarım baska bi gun cerraha ama illa kendimi bi milyarda biriyle kıytaslayıp gunumun agzına sıcarım amınakoyayım

boyçle herseyı unutup at gozluguyle sadece calısmak var ama olmuyor olmuyor onceden yoktu bu sanırım suan arkadas sayımın 1 fln olmasından kaynaklı hic insnalarla konusmuyorum mutlu ve sosyal biri olsaydım kendimi kanıtlama dunyada iz bırakma ihtiyacı hissetmezdim

• +1
Reactions: Auchelius, Neokrinshaaa and why not me?
Ritalin bagimliligi ciddî birşey mi

Beynini sikip attı mı henuz
ritalin bagımlılıgı meme beynim sikip atmadı benim az buz bagımlılıgım var oda kendimi kotu hissedince atma alıskanlıgım var normal bi insan bagımlı olmaz ama ders calısacaklara benim onerim concerta alın min 36 mg sabah 9 dan gec kullanmayın 8 gibi atın telefon tableti aldıktan sonra ilacı hic kullanmayın dersinizi calısın hem concertada tolerans bagımlılık beyin sikme cok daha az ritaline kııyasla

• +1
Reactions: Auchelius and why not me?
bende kesin pre diyabetik yada diyabetim btw normal bi insan bu kadar seker ihtiyacı siksen duymaz

benim psikolojide sikilmis direk ssri flnda baslıycam bi saat once chess grandmasterlara baktım neden erken yastan satranc baslamadım neden genetik olarak boyle degilm falan dedim amınakoyayım just be one in 10 million

bunun aynısı bikac ay once nobel odulu alcam fln diye tutturduydum ozeniyodum hep boyle mal mal yerlere kayıyor kafam tum ayımın agzına sıcılıyor moralim bozuluyor bu hastalıgın adı nedir acaba

zekam hakkımda ozgunsizlik diyicemde dunyada unutulmama ve iz bırakma istegi sanırım bi gun bobby fischera bakarım keske millet hatırlasa ovse derim bi gun israel keyes e bakarım :lul: keske millet beni boyle havalı sinister hatırlasa derim(jflll) bi gun uyanırım boyle bi felsefeciye bakarım baska bi gun cerraha ama illa kendimi bi milyarda biriyle kıytaslayıp gunumun agzına sıcarım amınakoyayım

boyçle herseyı unutup at gozluguyle sadece calısmak var ama olmuyor olmuyor onceden yoktu bu sanırım suan arkadas sayımın 1 fln olmasından kaynaklı hic insnalarla konusmuyorum mutlu ve sosyal biri olsaydım kendimi kanıtlama dunyada iz bırakma ihtiyacı hissetmezdim
nd davranmasam kesin arkadasım olurdu simdiye kadar gecen cocugun teki hamle yaptı jeton sonra dusuyo anlamıyorum cidden ama yapcak bisi yok bi sene once falan amacım ortalama ustu bi finansal stabilite kurmaktı buyuyunce sonra low profil ölene kadar gitmekti ama son 6 aydır falan hep boyle kendimi diger yetenekli bi alanda gelismislere kıyasla assaglık hissewdiyorum açıga gectikten sonra oldu acilen arkadas edinmem lazım gecicek sanırım cok sevdigim bi psikiyatri vardı o adama gidicem iyi bi baslangıc olur

• +1
Reactions: Auchelius
cok rant yaptım burda simdi az daha tekrar falan yapcam fln amk cok bos konusmusumda neyse umarım duzelcem ya bi sene sonra suraya bakıp ne kadar malmısım fln derim az hayatım rayına oturur umarım

• +1
bi saat once chess grandmasterlara baktım neden erken yastan satranc baslamadım neden genetik olarak boyle degilm falan dedim amınakoyayım just be one in 10 million

Maladaptive Daydreaming olabilir​

• +1

Maladaptive Daydreaming olabilir​

bu bende varya arada kendimi psl god model zeki sosyal zengin hissediyorum ama hiç biri gerçek hayatta yok

• +1
Reactions: Auchelius, İNTİKAM VAKTİ and Neokrinshaaa
bu bende varya arada kendimi psl god model zeki sosyal zengin hissediyorum ama hiç biri gerçek hayatta yok
Günün 3 saati şu illete gidiyor amk tembel iradesiz yapıyor adamı

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ

1 ay reta kullandım lipidlerimi ve glukoz seviyelerimi baya toparladı tavsiye ederim