Q

quantia
Iron
17 yaşımda tıp 1 diyabetmişim hayırlı olsun bana önerileriniz varmi bide Total testestron 688 cikdi iyimi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

sen testosteron seviyelerine göre kaç sevgilisi olduğunu mu hesaplıyosunDaha önce hiç sevgilin oldumu olduysa kaç tane

Evetsen testosteron seviyelerine göre kaç sevgilisi olduğunu mu hesaplıyosunsenin test kaç knk

Ritalin bagimliligi ciddî birşey miozempic fuel thread az oncede kek yedim
neyse ben ozempic baslıyorum glp1 copeluycam domuz gibi yiyiom obur turlu siparisi yarın sabah veriyor stay tuned ins gelir dolandırılmam
simdi vemek cok istiyom kekide yedimya iyice cok sinirim bozuldu ama sabahı bekliycem
lan ritalin atıyorum hala yiyorum tamamen yanlızlıkla alakalı evde oturup ders calısınca tum gun arkadas olmayınca sıkıldıkca yiyor insan
bende kesin pre diyabetik yada diyabetim btw normal bi insan bu kadar seker ihtiyacı siksen duymazozempic fuel thread az oncede kek yedim
neyse ben ozempic baslıyorum glp1 copeluycam domuz gibi yiyiom obur turlu siparisi yarın sabah veriyor stay tuned ins gelir dolandırılmam
simdi vemek cok istiyom kekide yedimya iyice cok sinirim bozuldu ama sabahı bekliycem
lan ritalin atıyorum hala yiyorum tamamen yanlızlıkla alakalı evde oturup ders calısınca tum gun arkadas olmayınca sıkıldıkca yiyor insan
ritalin bagımlılıgı meme beynim sikip atmadı benim az buz bagımlılıgım var oda kendimi kotu hissedince atma alıskanlıgım var normal bi insan bagımlı olmaz ama ders calısacaklara benim onerim concerta alın min 36 mg sabah 9 dan gec kullanmayın 8 gibi atın telefon tableti aldıktan sonra ilacı hic kullanmayın dersinizi calısın hem concertada tolerans bagımlılık beyin sikme cok daha az ritaline kııyaslaRitalin bagimliligi ciddî birşey mi
Beynini sikip attı mı henuz
nd davranmasam kesin arkadasım olurdu simdiye kadar gecen cocugun teki hamle yaptı jeton sonra dusuyo anlamıyorum cidden ama yapcak bisi yok bi sene once falan amacım ortalama ustu bi finansal stabilite kurmaktı buyuyunce sonra low profil ölene kadar gitmekti ama son 6 aydır falan hep boyle kendimi diger yetenekli bi alanda gelismislere kıyasla assaglık hissewdiyorum açıga gectikten sonra oldu acilen arkadas edinmem lazım gecicek sanırım cok sevdigim bi psikiyatri vardı o adama gidicem iyi bi baslangıc olurbende kesin pre diyabetik yada diyabetim btw normal bi insan bu kadar seker ihtiyacı siksen duymaz
benim psikolojide sikilmis direk ssri flnda baslıycam bi saat once chess grandmasterlara baktım neden erken yastan satranc baslamadım neden genetik olarak boyle degilm falan dedim amınakoyayım just be one in 10 million
bunun aynısı bikac ay once nobel odulu alcam fln diye tutturduydum ozeniyodum hep boyle mal mal yerlere kayıyor kafam tum ayımın agzına sıcılıyor moralim bozuluyor bu hastalıgın adı nedir acaba
zekam hakkımda ozgunsizlik diyicemde dunyada unutulmama ve iz bırakma istegi sanırım bi gun bobby fischera bakarım keske millet hatırlasa ovse derim bi gun israel keyes e bakarımkeske millet beni boyle havalı sinister hatırlasa derim(jflll) bi gun uyanırım boyle bi felsefeciye bakarım baska bi gun cerraha ama illa kendimi bi milyarda biriyle kıytaslayıp gunumun agzına sıcarım amınakoyayım
boyçle herseyı unutup at gozluguyle sadece calısmak var ama olmuyor olmuyor onceden yoktu bu sanırım suan arkadas sayımın 1 fln olmasından kaynaklı hic insnalarla konusmuyorum mutlu ve sosyal biri olsaydım kendimi kanıtlama dunyada iz bırakma ihtiyacı hissetmezdim

bi saat once chess grandmasterlara baktım neden erken yastan satranc baslamadım neden genetik olarak boyle degilm falan dedim amınakoyayım just be one in 10 million
bunun aynısı bikac ay once nobel odulu alcam fln diye tutturduydum ozeniyodum hep boyle mal mal yerlere kayıyor kafam tum ayımın agzına sıcılıyor moralim bozuluyor bu hastalıgın adı nedir acaba

bu bende varya arada kendimi psl god model zeki sosyal zengin hissediyorum ama hiç biri gerçek hayatta yokMaladaptive Daydreaming olabilir

Günün 3 saati şu illete gidiyor amk tembel iradesiz yapıyor adamıbu bende varya arada kendimi psl god model zeki sosyal zengin hissediyorum ama hiç biri gerçek hayatta yok

1 ay reta kullandım lipidlerimi ve glukoz seviyelerimi baya toparladı tavsiye ederimozempic fuel thread az oncede kek yedim
1 tane olduDaha önce hiç sevgilin oldumu olduysa kaç tane