Hayvan bazlı diyet yardımı? ; _ ; (Animal based diet?)

Kayra139

Kayra139

Iron
Vallahi pardon sorduğum için.. 16 yaşındayım ve bonemass'im bayağı az ve sonucunda 14 yaşında duruyorum. (Etrafımdan da duyuyorum)
Halihazırda elinizde diyet hakkında bir thread beğendiyseniz paylaşabilirsiniz yoksa halihazırda sorun değil..!

Kendim de threadleri araştırdım fakat malum Türkiye red meat için pek elverişli değil, umdum ki belki buradan birisi buna rağmen birşeyler ortaya koyabilmiştir. ;D
Yoksa sağlık olsun

• +1
  • So Sad
Reactions: GatoradeTRZ8, maarda, Deleted member 120670 and 1 other person
Ne pardonu olum istediğini sor yardımcı oluruz anladığımız kadar

• +1
Reactions: Kayra139
Vallahi pardon sorduğum için.. 16 yaşındayım ve bonemass'im bayağı az ve sonucunda 14 yaşında duruyorum. (Etrafımdan da duyuyorum)
Halihazırda elinizde diyet hakkında bir thread beğendiyseniz paylaşabilirsiniz yoksa halihazırda sorun değil..!

Kendim de threadleri araştırdım fakat malum Türkiye red meat için pek elverişli değil, umdum ki belki buradan birisi buna rağmen birşeyler ortaya koyabilmiştir. ;D
Yoksa sağlık olsun
Dostum suan küçük gorunmen bir tik dezavantaj gibi gelse de 20 25den sonra küçük göstermen işine yarayacak . Ayrıca kirmizi et disinda yeşil mercimek tuketebilirsin oldukça ucuz ve güzel bir protein kaynağı. Ayrıca dieti zayıflamak için mi istiyorsun yoksa temiz bir şekilde kilo almak için mi?

Araya giriyormuş gibi hissediyorum kaba hissettiriyor XD Sağ ol ; P
Lan ne arası forum zaten çığırından çıkmış. Ayrıca soyle emojiler kullanmana gerek yok garip duruyor ama sen bilirsin

• +1
Lan ne arası forum zaten çığırından çıkmış. Ayrıca soyle emojiler kullanmana gerek yok garip duruyor ama sen bilirsin
Pardon dwqdjkwqdjwq normal halim

ciğ et ye kan iç diyen olursa bişey söylemeden uzaklaş

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8, angrybirds and Kayra139
En kotu ihtimalle gym falan gidiyorsan ve hiç protein alacak paran yoksa bcaa ile kapatmaya çalış açığı

• +1
  • +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Eren151, batinbonelesstwink, GatoradeTRZ8 and 4 others
Roid ve dht harici hiçbir şey bonemassini arttırmayacak. Bunlar bile ksin değil

• +1
Reactions: Ashoimex, starboi., maarda and 1 other person

Yoksa sağlık olsun
siktir git bi erkek gibi kendine iş bul amına kodumun topoşu hazır 15 tatil geldi bi yerlerden kara kazan gerekirse yemek yeme paranı biriktir al sat yap gerçek hayatı erken öğren sonra git bi spor salonuna yazıl gitmiyorsan ondan sonrası eline para geçince basit bonemass %70 genetik gerisi roidsiz pek büyümez

• +1
  • JFL
Reactions: Eren151, Peter Steele and Dathomirian Zabrak
Anime izlemekten mi böyle oldun, sosyal medyadan mı böyle oldun, boyun ve tipin yüzünden mi böyle oldun, neden böyle oldun?

• +1
Reactions: Eren151 and angrybirds
Para kazanmaya çalış ne söylersek söyleyeyim sonucu oraya gelecek
Roid ve dht harici hiçbir şey bonemassini arttırmayacak. Bunlar bile ksin değil
Tek yol bu,roid + beslenme

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Ashoimex, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person

roid genetik diziliminin bir tik ustunu yapiyor erken ulasmana sagliyor o bonemasse

• Hmm...
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
roid genetik diziliminin bir tik ustunu yapiyor erken ulasmana sagliyor o bonemasse
Kanka sence işler o kadar basit mi amk bide şu dediğin şeyi forumdaki inceller harici kim söylüyor bi söyle bana makale falan at tmm dicem
Temel çalışma mantığını ogrensen anlarsın

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Anime izlemekten mi böyle oldun, sosyal medyadan mı böyle oldun, boyun ve tipin yüzünden mi böyle oldun, neden böyle oldun?
Ben gördüm çocuğu tipi de kişiliği de aşşırı feminen gerçek trucel bu kardeşimizi ne kurtarır/ascendler inan hiç bilmiyorum

• +1
Reactions: Peter Steele

Steroid vurup iyi beslense bir şey değişecek mi sence?

Kanka sence işler o kadar basit mi amk bide şu dediğin şeyi forumdaki inceller harici kim söylüyor bi söyle bana makale falan at tmm dicem
Temel çalışma mantığını ogrensen anlarsın
ben bizzat gordum browridge ve jawda buyume knk ama ergenlikteyim hala

• +1
Reactions: maarda
Kesin birşey diyemezsin
eksiklik yoksa degisim olmaz bence zaten her sey genetik eksikligi olupta bonemass olanda var high t olupta bonemass olmiyanlarda var

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Ashoimex and maarda
Kotu bişey mi dedim aminakodumun

eksiklik yoksa degisim olmaz
Genel olarak öyle evet bide nadir istisna reseptörleri hassas olan kişiler var

Op 16 yaşında büyük ihtimalle ergenliğinde pandemideydi hareketsiz abur cubur yiyip tüm gün tiktokta rootlayan biri olarak ergenliğini geçirdi o yüzden büyük ihtimalle eksiklik vardır diye düşünüyorum

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and angrybirds

Op 16 yaşında büyük ihtimalle ergenliğinde pandemideydi hareketsiz abur cubur yiyip tüm gün tiktokta rootlayan biri olarak ergenliğini geçirdi o yüzden büyük ihtimalle eksiklik vardır diye düşünüyorum
bende 16 yaşındayım ergenliğim pandemiye denk geldi biraz hareketsizdim ondan ötürü genel olarak şuan spor ile ilgilenmeyen yaşıtlarım testesteron eksikliği yaşıyor (futbol falan) belli oluyor gerek fiziksel gerek mental olarak ezikliklerini görebiliyorum
pandemide hareketsizlikten abur cubur yiyen bi arkadaşta jinekomasti çıktı

• +1
Reactions: maarda and Hattab

bence hic gram fark etmiyor aq ergenligi öyle gecirsede her gün spor yapsada sonuc ayni olacakdi
tek gercekden hormonel + hastalik nedeni vitaminsiz kalmak/malabsorbsyon etki yapiyor

sence roid kullanmak boneless adam bone verir mi? Bence vermez
Eksikligi varsa yada ergenligi vitaminsiz hastalik nedeni gecirdiyse tamam etki yapabilir ama yinede cok etki yapmaz bence

siktir git bi erkek gibi kendine iş bul amına kodumun topoşu hazır 15 tatil geldi bi yerlerden kara kazan gerekirse yemek yeme paranı biriktir al sat yap gerçek hayatı erken öğren sonra git bi spor salonuna yazıl gitmiyorsan ondan sonrası eline para geçince basit bonemass %70 genetik gerisi roidsiz pek büyümez
Sağ ol ;D Para var aga yalnızca animal based diyet uygulayan birisi varsa ondan sordum başka bir sorun yok

bence hic gram fark etmiyor aq ergenligi öyle gecirsede her gün spor yapsada sonuc ayni olacakdi
tek gercekden hormonel + hastalik nedeni vitaminsiz kalmak/malabsorbsyon etki yapiyor

Eksikligi varsa yada ergenligi vitaminsiz hastalik nedeni gecirdiyse tamam etki yapabilir ama yinede cok etki yapmaz bence
knk testesteron hareketsizliği sevmez abur cuburu sevmez pandemide bunları 1-2 sene boyunca yapan insan genel olarakta bir spor dalıyla ilgilenmiyorsa zaten testesteron eksikliği kaçınılmaz ya çok zayıftır testosu eksiktir yada obezdir testosu eksiktir

• +1
Reactions: maarda and Black_Pill_Enjoyer1

yav veredebilir kankaolayda o zaten roidler herkes uzerindd farkli isliyor

• +1
Reactions: maarda and Black_Pill_Enjoyer1
Sağ ol ;D Para var aga yalnızca animal based diyet uygulayan birisi varsa ondan sordum başka bir sorun yok
sadece animal based diet bi halta yaramaz roid dediğimiz şey hormon ilaçları anabolik steroidler istiyosan vur genetik yatkınlık varsa büyümesini arttırır herşeyin bi kapasitesi var unutma büyüyeceği kadar büyür onun harici roidsiz ergenliğimi tamı tamına yaşiyim diyosan önce bi spora yazıl eczaneden proviron ilaç al ve vitamin takviyeleri al günlük kalori ihtiyacını tamamla gerisi büyüyeceği varsa büyür

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Kayra139
knk testesteron hareketsizliği sevmez abur cuburu sevmez pandemide bunları 1-2 sene boyunca yapan insan genel olarakta bir spor dalıyla ilgilenmiyorsa zaten testesteron eksikliği kaçınılmaz ya çok zayıftır testosu eksiktir yada obezdir testosu eksiktir
alakasi yok aq spor yapmak testo falan vermiyor tek insan gibi yemek ye ac kalmicakadar gerisi hepsi genetik

Sence jordan barett odaya kapatsan her gün ekmek su versen ayni sonuc olmicakmidi?

cocuklukdan beri roid kullananlardada asiri fark etmiyor beast samet öneri

hadi eksikligin varsa tamam derim yada niyeyse genetik poansyeline gelemediysen yardim edebilir ama ozaman bile cok fark yapmaz

• Hmm...
  • +1
Reactions: maarda and Kayra139
alakasi yok aq spor yapmak testo falan vermiyor tek insan gibi yemek ye ac kalmicakadar gerisi hepsi genetik

Sence jordan barett odaya kapatsan her gün ekmek su versen ayni sonuc olmicakmidi?

cocuklukdan beri roid kullananlardada asiri fark etmiyor beast samet öneri

hadi eksikligin varsa tamam derim yada niyeyse genetik poansyeline gelemediysen yardim edebilir ama ozaman bile cok fark yapmaz
jordan barret hareketsiz bir yaşama sahip değildi erkeksi özelliklerin gelişmesi için testesteron gerekiyor

• +1
sadece animal based diet bi halta yaramaz roid dediğimiz şey hormon ilaçları anabolik steroidler istiyosan vur genetik yatkınlık varsa büyümesini arttırır herşeyin bi kapasitesi var unutma büyüyeceği kadar büyür onun harici roidsiz ergenliğimi tamı tamına yaşiyim diyosan önce bi spora yazıl eczaneden proviron ilaç al ve vitamin takviyeleri al günlük kalori ihtiyacını tamamla gerisi büyüyeceği varsa büyür
Tekrardan Sağ ol ;D Elimden geldiğince yapacağım, ''Roidsiz ergenliğimi tamı tamına yaşiyim diyorsan'' dan sonrası tam duymak istediğim herşeydi, teşekkür ederim

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
yav veredebilir kankaolayda o zaten roidler herkes uzerindd farkli isliyor
verebilirde bi sik yapmiyabilirde verse bile belki zaten yas artikca gelecekdi

Zaten amk herkese git yap derim direk cok büyük olay degil hafada bir sefer igne vuracan abartiliyor chad olsam bile yinede yapardim hayat benefitlerde önemli high testo adamin energisi tabi fark yapiyor

ama her sey yinede genetik o unutulmamasi lazim genetiginde varsa her türlü ulasirsin testo kullansan belki 10% genetiginden daha iyi bi sonuca ulasirsin

• +1
bende 16 yaşındayım ergenliğim pandemiye denk geldi biraz hareketsizdim ondan ötürü genel olarak şuan spor ile ilgilenmeyen yaşıtlarım testesteron eksikliği yaşıyor (futbol falan) belli oluyor gerek fiziksel gerek mental olarak ezikliklerini görebiliyorum
pandemide hareketsizlikten abur cubur yiyen bi arkadaşta jinekomasti çıktı
hareketsizlik boyu etkiler mi

@Chalom bu arkadaşa sor o animal based diyet uyguluyor

• +1

Users who are viewing this thread

Back