Hayvan bazlı diyet yardımı? ; _ ; (Animal based diet?)

alakasi yok aq spor yapmak testo falan vermiyor tek insan gibi yemek ye ac kalmicakadar gerisi hepsi genetik

Sence jordan barett odaya kapatsan her gün ekmek su versen ayni sonuc olmicakmidi?

cocuklukdan beri roid kullananlardada asiri fark etmiyor beast samet öneri

hadi eksikligin varsa tamam derim yada niyeyse genetik poansyeline gelemediysen yardim edebilir ama ozaman bile cok fark yapmaz
Gh da aynisi eksikligin yoksa bi sik degistirmiyo

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Sonuc olarak ne olacağı belli değil sana kesin bi sey veremeyiz ama denemek denememekten kat kat daha iyidir o yüzden gotune basmaya basla

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
sadece animal based diet bi halta yaramaz roid dediğimiz şey hormon ilaçları anabolik steroidler istiyosan vur genetik yatkınlık varsa büyümesini arttırır herşeyin bi kapasitesi var unutma büyüyeceği kadar büyür onun harici roidsiz ergenliğimi tamı tamına yaşiyim diyosan önce bi spora yazıl eczaneden proviron ilaç al ve vitamin takviyeleri al günlük kalori ihtiyacını tamamla gerisi büyüyeceği varsa büyür
Proviron reçeteli amk

Proviron reçeteli amk
beyaz reçetelileri reçete olmadan alabiliyosun (ilacın türüne ve eczanede çalışan kişinin tavrına bağlı)

• +1
Reactions: xlegend
beyaz reçetelileri reçete olmadan alabiliyosun (ilacın türüne ve eczanede çalışan kişinin tavrına bağlı)
Ben şimdi gitsem alabilirmiyim proviron amk

• +1
Reactions: Ashoimex
14 yaşında olduğum için kafama sopayı vurmasın amk eczacısı?

14 yaşında olduğum için kafama sopayı vurmasın amk eczacısı?
vurmazda proviron alma doğal hormonların baskılanır

• +1
Reactions: xlegend
hiç zarar vermez amk etkide az yapar

Ben gördüm çocuğu tipi de kişiliği de aşşırı feminen gerçek trucel bu kardeşimizi ne kurtarır/ascendler inan hiç bilmiyorum
Kanka sen mtn ascendledim diyon sen bu tipten mtn ascendlediysen o da ascendleyebilir bence

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Kanka sen mtn ascendledim diyon sen bu tipten mtn ascendlediysen o da ascendleyebilir bence
Kanka çocuk gelişmemiş hiç 16 yaşında olduğuna inanmazsin görsen yaz hatta kendisine pm'den foto atsin. Umarım ascendler

• +1
Reactions: Kayra139

Users who are viewing this thread

Back