N
Nuvareon
Bronze
source önerebilicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eczaneye gidip abi preglyn desen vermiyo mu ben veriyo diye biliyodum garipmiş vermiyosasource önerebilicek
aromasin veriyo pregnyl niye vermesineczaneye gidip abi preglyn desen vermiyo mu ben veriyo diye biliyodum garipmiş vermiyosa
çok çok iyi injectable mı hiç bakmadım eczane aklımdan geçmedi amkeczaneye gidip abi preglyn desen vermiyo mu ben veriyo diye biliyodum garipmiş vermiyosa
değil mi bana aromasini tak diye verdi nöbetçi eczaneye gitmşiştim aromasin için sırf öbürgüne alabiliyim diye yoksa okul engelliyodu sabah gidip istetmemi bi gün daha beklicektimaromasin veriyo pregnyl niye vermesin
tabii ki enjeksiyon yapıcaksınçok çok iyi injectable mı hiç bakmadım eczane aklımdan geçmedi amk
düşünsene 5 yıl boyunca eczacılık okuyon dükkan açıyon o kadar paraya bebenin teki meme kanseri ilaci için 800tl veriyo güzel meslekdeğil mi bana aromasini tak diye verdi nöbetçi eczaneye gitmşiştim aromasin için sırf öbürgüne alabiliyim diye yoksa okul engelliyodu sabah gidip istetmemi bi gün daha beklicektim
Hcg vermiyoraromasin veriyo pregnyl niye vermesin
o zaman kızdırmayınbeni31Hcg vermiyor
100% güvenilmez yani güvenilir sourceo zaman kızdırmayınbeni31