Hebrew שלום חברים טובים מה שלומכם אז המודים לא עשו תת-פורום יהודי עברי אז אני מדבר כאן על בריאות הגברים היהודית

asdvek

asdvek

שלום חברים טובים מה שלומכם אז המודים לא עשו תת-פורום יהודי עברי אז אני מדבר כאן על בריאות הגברים היהודית

• JFL
  • +1
Reactions: devonhendryx999, 674161, Sadist and 10 others
I don't speak hebrew but this is probably about central banking system

• JFL
  • +1
Reactions: romey_y, djakeneb, Icelander and 17 others
שלום חברים טובים מה שלומכם אז המודים לא עשו תת-פורום יהודי עברי אז אני מדבר כאן על בריאות הגברים היהודית
Asdvek bhai speaking jew filth, over.

• +1
  • JFL
Reactions: hightierpersonality, SlayerJonas and asdvek
You are not Jewish, fuck off incel

• +1
  • JFL
Reactions: ragingmanlet, shibeed, Deleted member 117437 and 2 others
Filth

• +1
Reactions: Deleted member 98426
ما هذا السحر الأسود و الشعوذة؟

• JFL
Reactions: ReadBooksEveryday, JeanneDArcAlter, getratioedbozo and 3 others
מה לעזעסיגמא

• +1
  • Love it
Reactions: 674161 and doxtard
Fuck off u jew
שלום חברים טובים מה שלומכם אז המודים לא עשו תת-פורום יהודי עברי אז אני מדבר כאן על בריאות הגברים היהודיתfuck

Always knew you're a jew :feelswah:

Swear I’ll pay the rent next month

• JFL
  • +1
Reactions: ScientiaAeterna, hightierpersonality, Sadist and 4 others
JEW alert :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: ScientiaAeterna and moggerofhumanity
come to albania and watch

• JFL
Reactions: Sadist
Accept Jesus as your Messiah :(

• +1
Reactions: march1stmvt and CD34
bros getting promoted to mod

• JFL
Reactions: Dejean, march1stmvt and Sadist
גוגל תרגום נחמד ניגר:lul:

כוסאמשלך תחזור לתנור יהודון יא ראש חמניה שהרגע בצבצה יא מונגולואיד כזער נחות גזע יא בעל מום יא שלוחי מעפן לך תשים גזר על הראש גפילטע שלך כמה חבל שהצייר האוסטרי לא סיים אתכם את העבודה בגרמניה הנאצית. השמדה המונית עד אחרון העם.. וכמו חזון הרייך כול אירופה הייתה ממלכה שמורה לנפשות היפרבוראיות השייכת לבעלי דם ארי טהור ותו לא

Last edited:
כוסאמשלך תחזור לתנור יהודון יא ראש חמניה שהרגע בצבצה יא מונגולואיד כזער נחות גזע יא בעל מום יא שלוחי מעפן לך תשים גזר על הראש גפילטע שלך כמה חבל שהצייר האוסטרי לא סיים אתכם את העבודה בגרמניה הנאצית. השמדה המונית עד אחרון העם.. וכמו חזון הרייך כול אירופה הייתה ממלכה שמורה לנפשות היפרבוראיות השייכת לבעלי דם ארי טהור ותו לא

Admin language

1789848421820

Users who are viewing this thread

Back