heightism ve boy hk.

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
bizim 9.sınıfta hmtn lhtn genetic gifted bi bebe vardı derslerine çalılıyo beyaz tenli siyah saçlı birisiydi ama boyu 168 olmasına rağmen adamın peşinden 4 5 kız koşuyodu adam bi kızı sevse o kız onundu amk eğer boyunuz 160 162 kadar kısa değilse tipiniz varsa hertürlü kız koşar peşinizden yani

• +1
Reactions: erlang, EK0, iwishiwastaller and 1 other person
bizim 9.sınıfta hmtn lhtn genetic gifted bi bebe vardı derslerine çalılıyo beyaz tenli siyah saçlı birisiydi ama boyu 168 olmasına rağmen adamın peşinden 4 5 kız koşuyodu adam bi kızı sevse o kız onundu amk eğer boyunuz 160 162 kadar kısa değilse tipiniz varsa hertürlü kız koşar peşinizden yani
zaten. ama 178 olsa direkt allah olurmuş

• +1
Reactions: ankaranin_adami and blackpillruinedmyli
yüz kötüleştikçe boy önemi artıyor doğru

• +1
Reactions: EK0, veneficus and ankaranin_adami
benim gözlemim boyu kısa olanların yüz kemik yapısı daha iyi oluyo boy uzadıkca yüzdeki kemik oranı düşüyo

• Nerd
  • +1
Reactions: Nox𓂀 and EK0
lise ve sonrasi cok ayri 165 arabasiz parasiz herif ol tr de goreyim seni amf

• +1
Reactions: Nox𓂀, Iranidnordid, piuafl and 2 others
Water

Yinede boy azaldıkça gereken facecard seviyeside artıyor bunu bir manlet olarak diyorum

• +1
Reactions: Timuri
boy katki saglar boyun kisaysa cekici olmican diye bisey yok

Water

Yinede boy azaldıkça gereken facecard seviyeside artıyor bunu bir manlet olarak diyorum
kisiye gore degisir 193 arkadasim var ama lltn

• +1
Reactions: EK0
Water

mmtn 193 adamı gordugun an intihar edesin gelir 170 hhtn olsan bile tr de boy cok dikkat cekiyor oyle ki tr de bazı kizlar tipe bile bakmiyor boy soruyor

• +1
Reactions: EK0 and Trenmaxx1
bu boy mevzusunu kim tr ye getirdeyse yerle bir edeyim o orospu cocugunu avrupa da bu kadar boy mevzusu yok

mmtn 193 adamı gordugun an intihar edesin gelir 170 hhtn olsan bile tr de boy cok dikkat cekiyor oyle ki tr de bazı kizlar tipe bile bakmiyor boy soruyor
173 hhtnyim irlde boyumu soran kız olmadı ama sanalda dediğin doğru

• +1
dediğin biraz abartı evet trde kızlar boya baksada öyle boyun uzun diye o tip mevzusundan kurtulamıyorsun

bayağı yakın kız arkadaşlarım var yani o kızların tarafından hep ilişkilerini dinliyorum boy uzun olsada kız boyuyla dalga geçiyor
çocuğun boyu kızdan kısa kalıyor kız çocuğu dateden sonra bile unutamıyor date bok gibi geçti diye ben bunlara canlı şahit oldum

ondan face cardında gücünü unutmayın
bu arada bu anlattığım kızlarda uzun kızlar yani öyle normal şartlardada boy takıntısı en çok olan kızlar

kisiye gore degisir 193 arkadasim var ama lltn
gereken facecard derken şey yani mesela 170 iken peşinden kızların koşması için htn olman gerekiyorsa 190 iken mtn falan yeter belki bu aradaki rate farkını götten attım çok az veya çok demeyin örnek sadece

gereken facecard derken şey yani mesela 170 iken peşinden kızların koşması için htn olman gerekiyorsa 190 iken mtn falan yeter belki bu aradaki rate farkını götten attım çok az veya çok demeyin örnek sadece
katiliyorum 190 mtn 170 alti clden iyi durabilir yada kızlar daha cok tercih edebilir

• +1
Boy arttıkça gereken facecard düşüyor
Ekte chart var bakın bakın ağlayın

Attachments

• Screenshot_20260828_235621_YouTube.jpg
    Screenshot_20260828_235621_YouTube.jpg
    640.7 KB · Views: 0
Boy arttıkça gereken facecard düşüyor
Ekte chart var bakın bakın ağlayın
Oliver O Connor en üst seviye bildiğin UBERMENCHS kelimesini vücut bulmuş hali ha bide eleman baya High İQ yt de matematik denklemi acıkşadıgı videolar var

Attachments

• 9c9ee6ede8250d13d67151ee93226185.jpg
    9c9ee6ede8250d13d67151ee93226185.jpg
    45.5 KB · Views: 0
araba
para
araba
para
araç dört tekerlekli herhangi bir makina
VE

para.
(lise sonrası için)

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Oliver O Connor en üst seviye bildiğin UBERMENCHS kelimesini vücut bulmuş hali ha bide eleman baya High İQ yt de matematik denklemi acıkşadıgı videolar var
o adam proje amk

gerçekten seksi olman lazım
kızlar ne istedigini bilmiyor
bi adonis kası bi biceps bi akyaz bi sarışın cart curt

gerçekten seksi olman lazım
kızlar ne istedigini bilmiyor
bi adonis kası bi biceps bi akyaz bi sarışın cart curt
önüne işte aradıgı hangi estetik standart cıkarsa veya birlesirse mantıgıyla sende mesela sarışın sevip kumral a da okey diyebilirsin

• +1
Reactions: Iranidnordid