M
meynet
Iron
Balon date varoş date programındaki 155 160 kızlar hangi akılla mantıkla min 185 min 187 diyor anlamıyorum birader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka spesifik olarak tr kızlarında çok sanırım bu olay neden acabaHipergami en çok boyda kendini gösteriyor zaten tipler yine aşa yukarı looksmatch oluyor da boy konusunda korkunç bir hipergami var. Genel olarak gözlemlediğim şu ki çiftlerin %70inde erkek ve kız arasında 10-15 cm oynuyor. Kısa çiftler de görüyorum ama 10 ilişkiden 2si falan yani.
kanka çoğunluk ne derse facts oluyo o yüzdenKanka spesifik olarak tr kızlarında çok sanırım bu olay neden acaba

akımı çıkartabilir miyiz lütfen bi arkadaşa lazımmışYabancılarda da var yani her yerde var neredeyseKanka spesifik olarak tr kızlarında çok sanırım bu olay neden acaba
Benim de benzer ama bu kızlara 2 10 olsan kısa geleceksin sankibiyolojik olarak boy en büyük üstünlüktür bir erkek icin bir kadını en kadın hissettiren şeyde boy farkıdır.Erkek hacmi büyükse kadınlara göre daha erkeksi gelir daha güçlü gelir.Sıska ama uzun olan bır ınsan(ben mesela) daha dolu ve kısa bir insandan cok daha güclü görülür kadınlar tarafından.(sevgilimle aramda 26 cm boy farkı var btw)
Çünkü trdeki erkeklerin yuzleri yarrak gibiKanka spesifik olarak tr kızlarında çok sanırım bu olay neden acaba
Knk hic alinmadimÇünkü trdeki erkeklerin yuzleri yarrak gibi
13 cm farka kadar hipergami demek yanlış. ama keşke dediğin fark o kadar az olsaHipergami en çok boyda kendini gösteriyor zaten tipler yine aşa yukarı looksmatch oluyor da boy konusunda korkunç bir hipergami var. Genel olarak gözlemlediğim şu ki çiftlerin %70inde erkek ve kız arasında 10-15 cm oynuyor. Kısa çiftler de görüyorum ama 10 ilişkiden 2si falan yani.
Evet biraz yanlış söylemişim. Daha fazla mesela 180 erkeklerın yanında 170 kızlar olsa tamam dicem. Olm paso mu 185 182 183 erkeklerın 190 erkeklerın yanında 155 160 olur olm 165 bile yok valla komedi gibi aq13 cm farka kadar hipergami demek yanlış. ama keşke dediğin fark o kadar az olsa
Ya bos isler aq gozlerin CL+ oldugu surece secmeyecek foid yokBalon date varoş date programındaki 155 160 kızlar hangi akılla mantıkla min 185 min 187 diyor anlamıyorum birader
Sanmıyorum 165 hexumu bile seçmez kızların çoğunluğuYa bos isler aq gozlerin CL+ oldugu surece secmeyecek foid yok![]()
Hexum'un sikim gibi gozleri var aq tabii secmezSanmıyorum 165 hexumu bile seçmez kızların çoğunluğu
Sikim gibi değil bence ben şahsen beğeniyorum , atesh salihten örnek vereyim o zaman 165 atesh salih için de aynısı geçerli ki bence hexum üstte bu adamdanHexum'un sikim gibi gozleri var aq tabii secmez
165 cok dusuk ama 173 Atesh'in pullayamayacagi 173'ten asagi kiz yok. Neyse Atesh Salih'in eye area'yi mogluyorumSikim gibi değil bence ben şahsen beğeniyorum , atesh salihten örnek vereyim o zaman 165 atesh salih için de aynısı geçerli ki bence hexum üstte bu adamdan
Allah vergisi diyeyim güle güle kullan gözlerini benimkiler de sub5165 cok dusuk ama 173 Atesh'in pullayamayacagi 173'ten asagi kiz yok. Neyse Atesh Salih'in eye area'yi mogluyorum![]()
Allah vergisi diyeyim güle güle kullan gözlerini benimkiler de sub5
kimin doxu babacan buView attachment 4280601 Eyw kizlar cok begeniyo gozlerimi
Bu benimkimin doxu babacan bu
bende cumali ceberBu benim
Ciddiydim, benim bu aqbende cumali ceber
heknkaynCiddiydim, benim bu aq
Birader saçları kes alnı aç biraz bence ya da kısalt biraz
bu ne babalık
Baglamak icin uzatiyorum su anBirader saçları kes alnı aç biraz bence ya da kısalt biraz
Benim eye area ascension kurdistan abeybu ne babalık
ulan memati ne kadar fraudlasanda o negative eye belli oluyo
Yok aq sol 5 sag 8 dereceulan memati ne kadar fraudlasanda o negative eye belli oluyo
Kanka 150 kızların babaları 160 olduğu için 185 elemanlar tipi yarrak gibi olsada bu garibanlara allah gibi geliyor + sosyal medyada popüler oldu işte kısa boylu erkek erkek değildir erkek dediğin minimum 190 olcak falan onlarda söz sahibi olduklarını sanıp böyle bi istekte bulunuyorlar benim boy 177 şahsen 160 dan aşşağı kızla olmak istemem kardeşim gibi durur yanımda o 190 olup 155 kızla gezenlerde gizli pedoluk olabilir + kendi boyundan 5 cm kısa ya da kendi boyuna yakın kızlara yürürsen daha başarılı olursun bence çünkü onlarda aşşağılık kompleksi yok 150 egosuda yokBalon date varoş date programındaki 155 160 kızlar hangi akılla mantıkla min 185 min 187 diyor anlamıyorum birader
Benim eski kız arkadaşım 185 voleybolcuydu topuklu giydiğinde 190 falan oluyodu insanlar mal gibi bakıyodu aqbiyolojik olarak boy en büyük üstünlüktür bir erkek icin bir kadını en kadın hissettiren şeyde boy farkıdır.Erkek hacmi büyükse kadınlara göre daha erkeksi gelir daha güçlü gelir.Sıska ama uzun olan bır ınsan(ben mesela) daha dolu ve kısa bir insandan cok daha güclü görülür kadınlar tarafından.(sevgilimle aramda 26 cm boy farkı var btw)
Canthoplasty mi oldun
bilmiomCanthoplasty mi oldun
LL fuelBenim eski kız arkadaşım 185 voleybolcuydu topuklu giydiğinde 190 falan oluyodu insanlar mal gibi bakıyodu aq
senin boyun ne kadarBenim eski kız arkadaşım 185 voleybolcuydu topuklu giydiğinde 190 falan oluyodu insanlar mal gibi bakıyodu aq
söylemem dalga geçersinsenin boyun ne kadar
lifefuel olur niye dalga gecim. ben de kısayım ama 180+ kızla kısa boyla çıkabilmek için tipinin nasıl bir şey olması gerek düşünemiyorum.söylemem dalga geçersin
kaş, kirpik, ışıklandırma ve açı. eski hali hoksa genel olatak daha iyi yumuşak doku yağ ve bloat yüzünden dolgun olduğu için.Canthoplasty mi oldun
198 boyulifefuel olur niye dalga gecim. ben de kısayım ama 180+ kızla kısa boyla çıkabilmek için tipinin nasıl bir şey olması gerek düşünemiyorum.
ne yaptin surecte soyler misin