Hepsi ailenin suçuydu

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Iron
Her sabah sub5 olarak uyanıyorsan sebebi ailendir, her gün aynaya bakmaya utaniyorsan sebebi ailendir, her sabah fakir olarak uyanıyorsan sebebi ailendir, her sabah Türkiye'de uyanıyorsan sebebi ailendir.

BOK GİBİ BİR VARLİK OLMANIN SEBEBİ AİLENDİR ANLADIN Mİ SENİ BEYİNSİZ DALYARRAK

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: recai iskender, Arisylva, Dathomirian Zabrak and 2 others
Niye yeni zencilerin hepsi nefret dolu twin 💔🥀

Its not that tuff twin

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Aven, Arisylva, ascendantwill and 2 others
Her şey tamam da fakir olarak uyaniyorsan ailenin değil senin aciz olduğundan kaynaklıdır.

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: recai iskender, Arisylva, Xavier and 1 other person
Niye yeni zencilerin hepsi nefret dolu twin 💔🥀

Its not that tuff twin
Nefret dolu değilim gng 🥀 sadece doğruları söylüyorum (çünkü doğrular acıtır)

• +1
Reactions: Kayra139
Her şey tamam da fakir olarak uyaniyorsan ailenin değil senin aciz olduğundan kaynaklıdır.
Öyle bir yorum ki söyleyecek şey bulamadım amk ne salak saçma bir şey lan bu

• +1
Reactions: Xavier
İstediğin kadar sefil bir ailede yaşıyor ol 2025 yılında refah elde etmek çok kolay.
Madem çok kolay söyle bize o zaman bay bilgin

Napalik ailemizi mi öldürelim?

• Woah
  • +1
Reactions: Kayra139 and Misogynist_Maxxer
Madem çok kolay söyle bize o zaman bay bilgin
Bilgiye erişiyorsun, online para kazanma yolları bol global olarak insanlarla konuşabiliyorsun daha ne istiyorsun?

Evet kolay derken aşırıya kaçmış olabilirim ama hayatta hiç bir şey zahmetsiz değil.

Kendi yaptığım işten örnek vereyim OFM,

Onlyfans'a yeni başlamış kadınların contractlarını satın alarak meme fotoğrafı satabilirsin.

• +1
Reactions: xlegend
Sadece olanı söylüyorum.
Ezik incel mentalitesiyle yasakaya devam edersen ailene ömür boyu bağlısın
Bu nedenle ailene nefret ve kin beslemek yerine onlari sevip saygi duymalisin
Sub5 olman onlarinda sucu degildi kimsenin sucu degildi şans meselesi

Bilgiye erişiyorsun, online para kazanma yolları bol global olarak insanlarla konuşabiliyorsun daha ne istiyorsun?

Evet kolay derken aşırıya kaçmış olabilirim ama hayatta hiç bir şey zahmetsiz değil.

Kendi yaptığım işten örnek vereyim OFM,

Onlyfans'a yeni başlamış kadınların contractlarını satın alarak meme fotoğrafı satabilirsin.
OFM derken, biraz açabilir misin?

Ama fakir olmam onların suçu, rezalet bir hayat yaşamanın sebebi onlar, e be orospu evladı eğer fakirsen niye çocuk yaparsın ki.

• +1
Ayrıca sub5 değilim genel olarak söyledim.

• +1
OFM derken, biraz açabilir misin?
Model içerik üretir sen pazarlamasını ve fanlarla chatting'i halledersin. Bazı modeller % ile çalışır bazıları aylık fix salary alır 600-1000$ arası ve düzenli olarak içerik üretir. Sen modelden aldığın içerikler ile reddit twitter gibi platformlarda modelin adına hesaplar açarak onlyfans hesabını promote edersin. Şu telegram kanalına bakıp kafanda şema oluşturabilirsin.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Ama fakir olmam onların suçu, rezalet bir hayat yaşamanın sebebi onlar, e be orospu evladı eğer fakirsen niye çocuk yaparsın ki.
Eğer bu kadar nefret ediyosan hayattan intihar edebilirsin ki önermem. Çoğu multi-milyonerler ve milyonerler 0'dan geliyorlar. Onlar senin yaşında nasil zengin olurum mentalitesindeyken sen hala orgda ailene sovuyorsun...(benden büyük oldugunu varsayiyorum)... Acinasi

• +1
Model içerik üretir sen pazarlamasını ve fanlarla chatting'i halledersin. Bazı modeller % ile çalışır bazıları aylık fix salary alır 600-1000$ arası ve düzenli olarak içerik üretir. Sen modelden aldığın içerikler ile reddit twitter gibi platformlarda modelin adına hesaplar açarak onlyfans hesabını promote edersin. Şu telegram kanalına bakıp kafanda şema oluşturabilirsin.

Eğer sorun olmazsa ne kadar kazaniyorsun?

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: xlegend and maarda
Ezik sub human mindset its never over

• Hmm...
Eğer sorun olmazsa ne kadar kazaniyorsun?
Şuanki modelim salary ve 2 chatter(fanlarla mesajlaşan) kişi giderini çıkarınca bana 3k kalıyor.

Yeni başlayan biri model contractı satın almak zorunda değil outreach yani halihazırda OF yapan fakat düşük takipçili instagramdaki kızlara mesaj atarak işbirliği yapabilirsin ama dış görünüş malesef burada çok önemli.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
  • Love it
  • +1
Reactions: Kayra139 and Misogynist_Maxxer
Her sabah sub5 olarak uyanıyorsan sebebi ailendir, her gün aynaya bakmaya utaniyorsan sebebi ailendir, her sabah fakir olarak uyanıyorsan sebebi ailendir, her sabah Türkiye'de uyanıyorsan sebebi ailendir.

Tüm suçu aileye atmak 😀 amına kodum seni sanki brundide doğdu orospu evladı

u are also lowkey like thus vro
Ben herşey ile copelayabiliyorum
you cant take my soul down
deforme olsam bile maske takar kendimi diğer insanları mutlu etmeye adardım aq

Tüm suçu aileye atmak 😀 amına kodum seni sanki brundide doğdu orospu evladı
Yahu ne piç gerizekalısınız amk işin sonunda Türkiye'de doğmadın yarrak kafası ekonomi kötü değil mi her günü haberlerde birisini sikmiyorlar mı öldürmuyorlar mı amk bunları bir tek ben mi görüyorum ağzına sictiklarim lan brundide doğmadım diye müslolar gibi şükür mu edeyim ey kafasını siktigim gece gece cinnet geçirtti beynini siktigim

why bro:feelswhy:

• Love it

sussana la

bu arada şaka maka deforme bi sub5 olsaydim intihar günüme kadar insanları zorbalar mental olarak kotu durumda olan insanları intihara teşvik edip intihar zamanım geldiğinde kendimle beraber alabildiğim kadar can almaya çalışırdım

• Woah
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, cakdripa and Kayra139
evet, ailenin sucu, evet kaderin boyle.

So what, yani gercekten yapabilecegin bir sey yok, bunu degistirmekten baska.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and divisionpanzerfaust
bu arada şaka maka deforme bi sub5 olsaydim intihar günüme kadar insanları zorbalar mental olarak kotu durumda olan insanları intihara teşvik edip intihar zamanım geldiğinde kendimle beraber alabildiğim kadar can almaya çalışırdım
vay aq tam zıttımsın ben dediğin gibi olsaydım love hayatı salıp aklıma gelicek bütün iyi şeyleri yapmaya adanırdım
ya da direkt keşiş olurdum

vay aq tam zıttımsın ben dediğin gibi olsaydım love hayatı salıp aklıma gelicek bütün iyi şeyleri yapmaya adanırdım
ya da direkt keşiş olurdum
neden fazla light triad dosti

• Love it
Yahu ne piç gerizekalısınız amk işin sonunda Türkiye'de doğmadın yarrak kafası ekonomi kötü değil mi her günü haberlerde birisini sikmiyorlar mı öldürmuyorlar mı amk bunları bir tek ben mi görüyorum ağzına sictiklarim lan brundide doğmadım diye müslolar gibi şükür mu edeyim ey kafasını siktigim gece gece cinnet geçirtti beynini siktigim
Şikayet edeceğine birşeyler yap ağlaman ne değiştirecek amına kodum

aga seni realde ananın sepetini taşıyoken görsem döverdim annenle seni

çok doğru bu amk bilinçli bir ailede doğmanın yararları:bluepill:
nediyon lan sen incel

aga seni realde ananın sepetini taşıyoken görsem döverdim annenle seni
Ya şu profile bak söylediğine bak amına koydugumun dalyaragi bir sikim yapamazdin yurdunu siktigim

evet, ailenin sucu, evet kaderin boyle.

So what, yani gercekten yapabilecegin bir sey yok, bunu degistirmekten baska.
Bu subforum da gerçekten her şeye rağmen, bunca mizah ve karamsarlığin içinde ascendlemeye ve daha iyi olmaya çalışan sayılı insanlardansın cidden saygı duyuyorum, ki bence bütün subforum saygı duymalı.

Ya şu profile bak söylediğine bak amına koydugumun dalyaragi bir sikim yapamazdin yurdunu siktigim
valla senin o anacıgını gözünün önünde sikerdim incel arkadaşsız orospu evladı seni