dogida
Gold
peki siz kitap okur musunz arkdşlar merak ediyorum???? @elemanzelvadre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
orhan yürügit başımdanANANI SIKMEM HK
girmiyoeum posturunusikeyimorhan yürügit başımdan
kitap okur musun orhangirmiyoeum posturunusikeyim
babalar ve ogullar okumustum en sonkitap okur musun orhan
Bendebabalar ve ogullar okumustum en son
adamsin ne kadar cok ortak noktamiz varBende
sgBi ara heves yapdım aldım böyle nasıl iyi habits falan kurulur diye ilk gün okudum 40 sayfa sonradan elemedim bida cok zor bir şey ya nasıl kitap okunur anlamıyom ben yapamam ben
Nıye ya kötü bişey mi dedim niye herkes bana kızıyor
peki gün içinde naparsınBi ara heves yapdım aldım böyle nasıl iyi habits falan kurulur diye ilk gün okudum 40 sayfa sonradan elemedim bida cok zor bir şey ya nasıl kitap okunur anlamıyom ben yapamam ben
Bilmiyom coğunlukla telefon bakarım arada sırada spora giderimpeki gün içinde naparsın
zestat, atarax reçetesiz.Bilmiyom coğunlukla telefon bakarım arada sırada spora giderim
Son ders çalısdığım olmuşdur bir iki sene
Haftada iki sefer duş onuda isteksiz
Duş 1 saat sürüyo niye bilmiyorum
Okula gidiyorum arada sırada kafama göre
Uyumam lazım aslında uyumuyom ama
İğne önerin uyumak icin yada hap
Cortisol veya östrojen efekt yapıyor mu?zestat, atarax reçetesiz.
git araştır araştıramıyosan chatgpt sor ben doktor muyum amınaakoydugumCortisol veya östrojen efekt yapıyor mu?
Daha güclüsü yok mu direk uyutucak böyle iğnede olabilir dahaa iyi hatta benim bağırsaklar iyi digeste yapamıyor
Araştırınca cok yazı geliyor okumaya üşeniyorum chatgpt benle taşşak geciyor oc bi ara evet cortisol plakları erken bi ara yok yavas kaptır orospu cocugu chattgpy benle dalga geciyor zaten vüctüda yeterince zorluklar var üşütsek falan kalpden gitcezgit araştır araştıramıyosan chatgpt sor ben doktor muyum amınaakoydugum
knk bende pek bisi yapmiyom bunla ayni eskiden selectra kullandim yine antidepresan kyllanim mi bi gunum soylezestat, atarax reçetesiz.
gelecekte karım olmıcak kiiigelecek karın sikilerken sen kitab oku
knk niye sikiş seyrediyim niye 31çekim tam olarak anlamiyorum seniozaman 31 cek sikiş seyret
Oha amk cok verimliknk bende pek bisi yapmiyom bunla ayni eskiden selectra kullandim yine antidepresan kyllanim mi bi gunum soyle
Sabah kalk
Dis fircala (opsiyonel)
Gunes kremi sur
Okula git
Okulda derslerde uyu arada duş al ogle arasinsa aksamdan hazirladigim ozel pankeki ye
Okuldan cik spora gec
Spordan donerken atmden parani yatir
Parayla yolda aviator yada blaxkjaxk oyna
Eve gelince yogun analiz yap iddaa oyna
Maclarin tutmasini bekle
Tutmazsa yat tutarsa sevinçli yat
Haftada 3 4 agalarla disar yapiyorum
Oha amk cok verimli
Bende şöyle:
yataktan kalk annem kaldırır
Okula haftada 3 sefer
Diş fırçala ama kesin deyil
Akneli yüze krem sürmek yok
Okula gidersek ders yapmak yerine laptopda mal mal geziniyom
Okuldan sonra otobüs müzık falan yok ddinlemem camdan bakiyom tek kafamın icinde düsünüyom
Eve geliyorum ne yaptığımı hatırlamıyorum telefon falan bakıyom arada sırada dışarı çıkıyorum
sizin ananızısikeyimknk bende pek bisi yapmiyom bunla ayni eskiden selectra kullandim yine antidepresan kyllanim mi bi gunum soyle
Sabah kalk
Dis fircala (opsiyonel)
Gunes kremi sur
Okula git
Okulda derslerde uyu arada duş al ogle arasinsa aksamdan hazirladigim ozel pankeki ye
Okuldan cik spora gec
Spordan donerken atmden parani yatir
Parayla yolda aviator yada blaxkjaxk oyna
Eve gelince yogun analiz yap iddaa oyna
Maclarin tutmasini bekle
Tutmazsa yat tutarsa sevinçli yat
Haftada 3 4 agalarla disar yapiyorum
Pankek falan hazırlama mıhteşem bence pankek ne amk yaOha amk cok verimli
Bende şöyle:
yataktan kalk annem kaldırır
Okula haftada 3 sefer
Diş fırçala ama kesin deyil
Akneli yüze krem sürmek yok
Okula gidersek ders yapmak yerine laptopda mal mal geziniyom
Okuldan sonra otobüs müzık falan yok ddinlemem camdan bakiyom tek kafamın icinde düsünüyom
Eve geliyorum ne yaptığımı hatırlamıyorum telefon falan bakıyom arada sırada dışarı çıkıyorum
Ya anneme niye sövuyon off ya cortisol artı senim yüzündensizin ananızısikeyim
aynisi knk uaYa anneme niye sövuyon off ya cortisol artı senim yüzünden
L theanine 800 mg aliyorum ben Nikotin Sakizi+ 1 2 paket sigara 1 grama yakin kafein abuseliyorum stres mtres kalmiyor bide alkol kullaniylrum haftada 5 gun param yettikceStres düsürtmek icin igne varmı ashwagamdha copemu
sagol knk 8 tane yumyrta kiriyom koy yumurtasi pazardan aliyorum okb ve dehb anksiyete hepsi oldugu icin abiye Parayi veriyorum gezen tavuk diyorum o bana 10lu veriyorPankek falan hazırlama mıhteşem bence pankek ne amk ya
Alkol sigara kullanırsam benim zar zor daha ne kaldıysa artık emin deyilim organlar ölür ya olmaz öyleL theanine 800 mg aliyorum ben Nikotin Sakizi+ 1 2 paket sigara 1 grama yakin kafein abuseliyorum stres mtres kalmiyor bide alkol kullaniylrum haftada 5 gun param yettikce
L theanine ashwagandha dene bakalim kanka l theanine hesil cayda var ben 30 poset iciyodum l theanine almadan once artik 2 kapsul yetiyorAlkol sigara kullanırsam benim zar zor daha ne kaldıysa artık emin deyilim organlar ölür ya olmaz öyle
L theanıme ashwagandha birlikte alınır mı
Bende yerimde yapmayı unutuyom protein lazım yimiyom bak iyi hatırlatın yumurta yapimsagol knk 8 tane yumyrta kiriyom koy yumurtasi pazardan aliyorum okb ve dehb anksiyete hepsi oldugu icin abiye Parayi veriyorum gezen tavuk diyorum o bana 10lu veriyor
Migros colyak reyonuna baksanaBende yerimde yapmayı unutuyom protein lazım yimiyom bak iyi hatırlatın yumurta yapim
Daha ne var proteinli glutensiz hemen yapılcak ucuz
Şeker düstü benim ama kalkmayı üsendigim icin kalmıcam yataktanlor peyniri fln
kimyasala dusme knk beŞeker düstü benim ama kalkmayı üsendigim icin kalmıcam yataktan
3 sene sonra hala böyle olursam lsd overdpse yapacam her gün vücüta zarar vermiyor ketamıne lsd ikisinide alırsam hayal dunyasıma girersem güzel olur bide yanına meth basarsın güzel olur
dayvid gogginse laf yok o olmasa kalkip kilo veremezdim knkdavid goggins falan böyle kendini düzelt diyenleri görünce cok gıcık oluyom kendini düzelt diye birşey yok genetik hepsi iğne vırcam hap atacan amk kendini düzelt diye birşey yok
Daha deyil ya 3 sene var daha yani 70/30 alacam gibi crack falan almam tassaklar yetmez zaten öyle seylere lsd ketamıne falan pıskolıjık zarar verıyor tekkimyasala dusme knk be
Ne güzel işte 23 saat uyuyor hayal dünyasında bişey kacırmıyorbisim arkadas vardi 160 dı Ketamine overdoseluyor her gun 23 saat uyuyor bi ara 3 gun haber alamadik uyuyodum diyo
Yok ya Evinde Keta C buldu ailesi amatemde şimdiNe güzel işte 23 saat uyuyor hayal dünyasında bişey kacırmıyor
Amateme ziyarete gittik pismanim diyorYok ya Evinde Keta C buldu ailesi amatemde şimdi
Salak ya amateme niye gidiyor söyle ona bide lsd denesin daha iyi gelir ketamine kadar ağır deyilAmateme ziyarete gittik pismanim diyor
ailesi yolladi kankaSalak ya amateme niye gidiyor söyle ona bide lsd denesin daha iyi gelir ketamine kadar ağır deyil