dogida
Gold
- OP
bildirim gelip duruyororosbucocukalrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hayirbildirim gelip duruyororosbucocukalrı
Kızma kanka zaten organlar iflas ediyor cortisolı artıçak bak kızmabildirim gelip duruyororosbucocukalrı
knk sen elemanasdasd nin low iq versiyonu musun tam olarak anlayamadim da benKızma kanka zaten organlar iflas ediyor cortisolı artıçak bak kızma
Kendimi mucize doktor gibi hissediyorum ondakı panik attack olunca habi ellerini birbirine vurdugu zaman bende aynı öyle oluyom kızmayın bana ya off
bi pm bakknk sen elemanasdasd nin low iq versiyonu musun tam olarak anlayamadim da ben
Yo elemanın organlar kendinin yüzünden iflas etti benimki otomatik iflas ediyorknk sen elemanasdasd nin low iq versiyonu musun tam olarak anlayamadim da ben
Hangi markaL theanine ashwagandha dene bakalim kanka l theanine hesil cayda var ben 30 poset iciyodum l theanine almadan once artik 2 kapsul yetiyor
Ben de okuyorum dogida kardes basarılarpeki siz kitap okur musunz arkdşlar merak ediyorum???? @elemanzelvadre
EN son okudugun 5 kitabı say cabukBen de okuyorum dogida kardes basarılar
Okumayan boş beleş orospucocukları dusunsun
Gün olur asra bedelEN son okudugun 5 kitabı say cabuk
ne kitabı bunlarILK BASTA OKUYCAGINIZ KITAPLAR
KURAN
TEVRAT
INCIL
YUHANNA INCILI
BUNLARI OKUYUN
hızlı okurumBoyama kitabı mı okuyon popita günde 1 kitap nasi bitiyor
En son hangi kitabı okudunhızlı okurum
varlıq ve hiçliqEn son hangi kitabı okudun
Tüfek mikrop ve çelik oku bende okuyom şuanvarlıq ve hiçliq
tamam arkadaşım sağol okuyacagımTüfek mikrop ve çelik oku bende okuyom şuan
Dogi 18 saattir bisi yemedim leanmaxx bozmiycak ne var disarda yenilcek seri soyletamam arkadaşım sağol okuyacagım
kırmızı etDogi 18 saattir bisi yemedim leanmaxx bozmiycak ne var disarda yenilcek seri soyle