anathema
yyy
allah.ccbak ben emeralglassı tagleyip söyleyince nası da hemen yaptılar allahın gücü![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
allah.ccbak ben emeralglassı tagleyip söyleyince nası da hemen yaptılar allahın gücü![]()
lurklayan cok kisi var hesap acmislardir alt yokHepiniz kardeşimsiniz. Ama muhtemelen öğrendiğim an aranızda alt olanları banlayacağım haberiniz olsun. Tabi yetkim yeterse.
Sonunda oluşturduğumuz kamuoyu üst yetkililer tarafından dikkate alınmıştır ve subforuma bir moderatör atanmıştır.
Bundan sonra sizlerin her anında yanında olacağıma, her zaman adil bir şekilde sizlere hizmet sağlayacağıma söz veriyorum kardeşlerim.
Bir sıkıntınız olursa conv açmaktan çekinmeyin.
Yaşasın Türk Subforumu!
intikam vakti kardesimiz yüzde 5 warning bile yemesin diye title değiştiren chad vs adam tanımadan direkt ban atan sub3Hepiniz kardeşimsiniz. Ama muhtemelen öğrendiğim an aranızda alt olanları banlayacağım haberiniz olsun. Tabi yetkim yeterse.
Bu Saatten Sonra Herkes Ayağını Denk Alacak Çünkü Org. un babası geldiİroni işareti bitirdi beni
You’re a colleague now@Randomized Shame @Ghost Philosophy @TechnoBoss @emeraldglass @James Sunderland
Thx again for everything.
Yeah, im so happy about it. Thx so much again.You’re a colleague now
ben sizinle ilgilenecegim güzel kızlarımDostlar hatırlatma bir sorununuz olduğunda yabancı moderatörlerden önce lütfen bana gelin. Ben sizinle ilgileneceğin.