HER ŞEY ZİHİNDE BİTER KARDEŞ.

P

Peter Steele

Iron
L THEANINE 800 MG
800 MG KAFEIN (400 KAPSÜL KAFEİN 400 KAHVELERDEN BELKI DAHA FAZLA GELIYODUR KAHVELERDEN )
20 POŞET YEŞİL CAY ( EKSTRA 250 MG L THEANINE)
ESKIDEN SSRI ILACLARLA ANASINI SIKIYODUM KIZLKARUIN
SIMDI HIC BISI YOK GELECEK TAKINTISI VAR NASI DURDURCAM BILMIYORUM
ILAC BASLAMAM
ANCA BU STACK ILE DEVAM EDERIM

ACIL ONERIIIIIIIIIIIIIIII

ANSEKSTIYETESI OLAN VARSA BENIM GIBI HEMEN ONERSIN ECZANEDEN ALINMAYAN SUPP FALAN

800mg kafein ne got

• +1
Reactions: Peter Steele
Nikotin

• Love it
800mg kafein ne got
Maalesef kafein bagimlisiuim
Sabah 2 bardak iciyom 350 mg kafein
Yesil caydan 50 mg kafeun
Spor oncesi 1 bardak agirsaglam sporcu kahvesi ama az atiyom bjde 2 kapsul kafein 200+200 500-600 mg kafein
Bide yatmadan belko turk kahvesi iciyom
gunde 1g bile olanilir

bana kafein etki etmiyor amk uykum var hep
Tolerans geliştikten sonra, toleransın yarıya inmesi yaklaşık 3 - 7 gün sürer ve daha fazla tüketim olmadığında başlangıç seviyesine dönmesi 1 - 2 hafta sürer.
birde yves rocher yüz yıkama jeli kullandınmı içeriği temiz gibi

• +1
Tolerans geliştikten sonra, toleransın yarıya inmesi yaklaşık 3 - 7 gün sürer ve daha fazla tüketim olmadığında başlangıç seviyesine dönmesi 1 - 2 hafta sürer.
yüz temizleme jeli kullanma roaccutune kullan ömür boyu cildin temiz kalsın boş para çok uğraştım ciltle yves rocher bok gibi gözlerimi yaktı hergün çapak atıyordu bir tek güneş kremi kullanıyorum artık traş olunca da nemlendirici onun dışı roac alıcam bende sanırım

yüz temizleme jeli kullanma roaccutune kullan ömür boyu cildin temiz kalsın boş para çok uğraştım ciltle yves rocher bok gibi gözlerimi yaktı hergün çapak atıyordu bir tek güneş kremi kullanıyorum artık traş olunca da nemlendirici onun dışı roac alıcam bende sanırım
roaccutane ile plakların kapanma ihtimali var birde güneş kremini çıkarmak için yağ + su bazlı temizleyici kullanman gerek kullanmıyormusun

roaccutane ile plakların kapatma ihtimali var birde güneş kremini çıkarmak için yağ + su bazlı temizleyici kullanman gerek kullanmıyormusun
sikerim plakları cildim daha önemli benim için kendimi iyi hissedersem hayatımdan zaten memnun oluyorum güneş kremini çıkarmıyorum artık cildim daha iyi temizleyici kullandığım zamana göre kimyasallar gerçekten yüzün yapısını bozuyor kullanma solante immuna al güneş kremi kullan gerçekten fraudluyor herşeyi geceleri de soğuk suyla temizle cildini

• +1
Reactions: Ashoimex
roaccutane ile plakların kapanma ihtimali var birde güneş kremini çıkarmak için yağ + su bazlı temizleyici kullanman gerek kullanmıyormusun
her türlü boku kullandım cildim sikildi artık siyah nokta sıkınca kanama durmuyor ve gözenek oluşuyor bıraktım kendi haline şuan zamanla geçiyor onlar da

• +1
kimyasallar gerçekten yüzün yapısını bozuyor kullanma solante immuna al güneş kremi kullan gerçekten fraudluyor herşeyi geceleri de soğuk suyla temizle cildini
bu dediğin şeyi nekadar süredir yapıyorsun uzun süreli yapmak komedon yapar baya

yves rocher pure menthe kullanıyom aktif güzel cildin kuru veya normalse pure algue yağlı veya karma ise pure menthe al

ilk küçük versiyonunu al 250 ye beğenirsen 400 lüğü alırsın beğenmezsen avene in klinik jeli var oda güzel baya

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
kilo çarpı 0.5 mg geçmediğin sürece bir şey olmaz accutanede

• +1
yves rocher pure menthe kullanıyom aktif güzel cildin kuru veya normalse pure algue yağlı veya karma ise pure menthe al

ilk küçük versiyonunu al 250 ye beğenirsen 400 lüğü alırsın beğenmezsen avene in klinik jeli var oda güzel baya
kilo çarpı 0.5 mg geçmediğin sürece bir şey olmaz accutanede
teşekkür ederim

• Love it