![Black_Pill_Enjoyer1](/data/avatars/l/105/105833.jpg?1738175459)
Black_Pill_Enjoyer1
Feed the children. Microplastic is in your balls
Sen farklısın simdiCope kalıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sen farklısın simdiCope kalıyo
asıl 31 dht azaltır çok sık sprem attırımından
Fazla 31 çekip igfleri gönderirsem sonrada proviron alırsam kelmi oluyom simdi
Aynen öyleFazla 31 çekip igfleri gönderirsem sonrada proviron alırsam kelmi oluyom simdi
dht için 31 çekilmez zaten ben çekmiyomOnu bilmem de hergun çekersen vücudunda vitamin kalmaz amk
Ben zevk icin cekiyomdht için 31 çekilmez zaten ben çekmiyom
dnr chatgptye güvenilmezAynen öyle
Evet, aşırı mastürbasyonun IGF-1 (Insulin-like Growth Factor 1) hormon seviyeleri üzerinde dolaylı bir etkisi olabileceği düşünülüyor. Mastürbasyonun doğrudan IGF-1 hormonunu azalttığına dair net bilimsel kanıt bulunmasa da, sık mastürbasyonun hormon dengelerini etkileyebileceği, stres seviyelerini artırabileceği ve vücuttaki genel enerji durumunu değiştirebileceği bilinir.
IGF-1 hormonu, büyüme ve kas gelişimi gibi süreçlerde önemli bir rol oynar ve bu hormonun seviyesi genellikle uyku, stres, beslenme ve genel yaşam tarzından etkilenir. Aşırı mastürbasyon, stres hormonlarını (örneğin kortizol) artırabilir ve bu durum dolaylı olarak IGF-1 seviyelerini etkileyebilir.
Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bir uzmana veya endokrinologa danışarak hormon seviyelerinizi ölçtürmeniz ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz faydalı olabil
ir.
Kortizol arttırmaz ki amk birde kendimi chat gpt ye ratelettirmiştim chadlite demiştiAynen öyle
Evet, aşırı mastürbasyonun IGF-1 (Insulin-like Growth Factor 1) hormon seviyeleri üzerinde dolaylı bir etkisi olabileceği düşünülüyor. Mastürbasyonun doğrudan IGF-1 hormonunu azalttığına dair net bilimsel kanıt bulunmasa da, sık mastürbasyonun hormon dengelerini etkileyebileceği, stres seviyelerini artırabileceği ve vücuttaki genel enerji durumunu değiştirebileceği bilinir.
IGF-1 hormonu, büyüme ve kas gelişimi gibi süreçlerde önemli bir rol oynar ve bu hormonun seviyesi genellikle uyku, stres, beslenme ve genel yaşam tarzından etkilenir. Aşırı mastürbasyon, stres hormonlarını (örneğin kortizol) artırabilir ve bu durum dolaylı olarak IGF-1 seviyelerini etkileyebilir.
Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bir uzmana veya endokrinologa danışarak hormon seviyelerinizi ölçtürmeniz ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz faydalı olabil
ir.
ben başlattımProviron propagandası iyi gidiyor
Nasıl gidiyor değişen bişey var mıben başlattım
valla kıllarda baya gözle görülür etki yarattı çıkmayan yerlerde bolca çıkmaya başladı saçlar hala sağlamNasıl gidiyor değişen bişey var mı
Benim yüz kemiklendi azıcıkvalla kıllarda baya gözle görülür etki yarattı çıkmayan yerlerde bolca çıkmaya başladı saçlar hala sağlam
https://looksmax.org/threads/beyler-skolyozum-mu-var.1281498/#post-18815665 baksana biBenim yüz kemiklendi azıcık
Benim de ilk zamanlar çekerken ağrıyordu. Bilmiyorum belki büyüdüğü içindir az çek cildi tahriş edebilirsinbenim niye yarram acımaya başladı aq