Hergun gymede kaslaei parcalama

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
sikeyim, artik hergun gidiyorum no rest day, hergun 4-8 tekrar 6-12 set
overtrain olmayacagima eminim 22bmi 16bf baslangic noktasi 35cm biceps

beslenme olarakta dirty bulk almam gereken tum microlari supplementlerden ve ignelerden alicam

gatekeep picler bizi kandirdi 4x12 diye yok kyle birsey

yolo

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
instaya niye eklemedin knk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya and psikozbagimlisi

beslenme olarakta dirty bulk almam gereken tum microlari supplementlerden ve ignelerden alicam

yolo
Holy fatigue.Yeni basliyor olsan yada enhanced olsan bile her gun gitmek kesinlikle optimal degil.Split onerilerim FBeod U/L U/Lppl. Bunlar sirasiyla 3,4 ve 5 gun frequency splitler.Bu arada illa daha optimal diye abuk subuk hareketler yapmana gerek yok bayesian curls yerine normal db curl yapsanda bicepsin buyur.Ben şahsen U/L 4 gun gidiyorum uyguladigim split bu:
Screenshot 20250618 212126 YouTube
Proggresive overload hedefin olsun. Adam hareket başına 1 set gösteriyo chartta ama 1 2 set ısınmada yapıyo kendisi bende aynı şekil 1 2 set ısınıp asıl setime giriyorum, Bazen yeterli hissetmediğimde 2 set yaparım ama genelde 1 set yapıyorum zaten upper body yaptığın için aşırı yorucu oluyor ve diğer hareketlerde maximal motor unit recruit edemiyosun. Birde kişiye göre değişir sen mesela squatta 2 set tükenişe gidip yinede haftaya ağırlıklarını arttırırsın ama ben 1 set 0 rir yapmama rağmen ağırlıklarımı haftaya arttıramam rir arttırmam gerekir. Asıl setinde 4-8 tekrar aralığında olmaya çalış. Takip etmeni önerdigim herifler: Dorian Saraci(yukardaki herif),Tnf,Elijah Mundy,Clark Kent.

Last edited:
  • +1
  • Woah
Reactions: Auchelius, szolliontaraelis, reanrao and 4 others
Holy fatigue.Yeni basliyor olsan yada enhanced olsan bile her gun gitmek kesinlikle optimal degil.Split onerilerim FBeod U/L U/Lppl. Bunlar sirasiyla 3,4 ve 5 gun frequency splitler.Bu arada illa daha optimal diye abuk subuk hareketler yapmana gerek yok bayesian curls yerine normal db curl yapsanda bicepsin buyur.Ben şahsen U/L 4 gun gidiyorum uyguladigim split bu:View attachment 3998662 Proggresive overload hedefin olsun. Adam hareket başına 1 set gösteriyo chartta ama 1 2 set ısınmada yapıyo kendisi bende aynı şekil 1 2 set ısınıp asıl setime giriyorum, Bazen yeterli hissetmediğimde 2 set yaparım ama genelde 1 set yapıyorum zaten upper body yaptığın için aşırı yorucu oluyor ve diğer hareketlerde maximal motor unit recruit edemiyosun. Birde kişiye göre değişir sen mesela squatta 2 set tükenişe gidip yinede haftaya ağırlıklarını arttırırsın ama ben 1 set 0 rir yapmama rağmen ağırlıklarımı haftaya arttıramam rir arttırmam gerekir. Asıl setinde 4-8 tekrar aralığında olmaya çalış. Takip etmeni önerdigim herifler: Dorian Saraci(yukardaki herif),Tnf,Elijah Mundy,Clark Kent.
knk bu adamin kocu micheal donato bilgileri based olarak thead yaptim biliyorum

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and stasniw
knk bu adamin kocu micheal donato bilgileri based olarak thead yaptim biliyorum
he oylesine troll thread mi yaptın boşuna mı yazdım o kadar:feelswah:

Last edited:
  • So Sad
Reactions: Auchelius and Trenmaxx1

yolo
dirty bulk cope aq o bataklığa düsme bazal metabolizmanın 300-400 üstü kalori al

• +1
Reactions: wsdem and swaggy
Holy fatigue.Yeni basliyor olsan yada enhanced olsan bile her gun gitmek kesinlikle optimal degil.Split onerilerim FBeod U/L U/Lppl. Bunlar sirasiyla 3,4 ve 5 gun frequency splitler.Bu arada illa daha optimal diye abuk subuk hareketler yapmana gerek yok bayesian curls yerine normal db curl yapsanda bicepsin buyur.Ben şahsen U/L 4 gun gidiyorum uyguladigim split bu:View attachment 3998662 Proggresive overload hedefin olsun. Adam hareket başına 1 set gösteriyo chartta ama 1 2 set ısınmada yapıyo kendisi bende aynı şekil 1 2 set ısınıp asıl setime giriyorum, Bazen yeterli hissetmediğimde 2 set yaparım ama genelde 1 set yapıyorum zaten upper body yaptığın için aşırı yorucu oluyor ve diğer hareketlerde maximal motor unit recruit edemiyosun. Birde kişiye göre değişir sen mesela squatta 2 set tükenişe gidip yinede haftaya ağırlıklarını arttırırsın ama ben 1 set 0 rir yapmama rağmen ağırlıklarımı haftaya arttıramam rir arttırmam gerekir. Asıl setinde 4-8 tekrar aralığında olmaya çalış. Takip etmeni önerdigim herifler: Dorian Saraci(yukardaki herif),Tnf,Elijah Mundy,Clark Kent.

he oylesine troll thread mi yaptın boşuna mı yazdım o kadar:feelswah:
troll degil, denicem bu sistemi, buyumuyorum, nerde sanayici agir isci varsa kollari bilekleri 2x amk kendi proporsiyonlsrina gore, overtrain olmuyorlar onlar, bende olmicam high protein diet based

• +1
Reactions: Auchelius and Furkan Sarıkaya
@szolliontaraelis

• +1
Reactions: Auchelius and Furkan Sarıkaya
mirin

haftrada 3-4 den fazlası overkil hormonkiller

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and reanrao
uyelerden biri onermeden almiyorum artik, seni bir uye onermeli sonra oylama yapiliyor.
psikoz iyi adam bilgili adam body grubuna al bence

• +1
Reactions: psikozbagimlisi, Auchelius and Serialsuicide
ben de oyle yapiyodum bro splitxarnold split karisik bir sey ama son 3haftadir falan u/l yapiyorum kendime gore ozellestirdim ve squatim 140kg da platodaydi 2tekrar falan cikiyodu. son lower gununde 6 tekrar cikardim. diyeceklerim bu kadar.

• +1
Reactions: Auchelius
ya bilader senide bilgili birisi sanardım no rest gym diyene kadar

• +1
Reactions: Zodiac
ya bilader senide bilgili birisi sanardım no rest gym diyene kadar
Body konusunda bilgili degilim roidlerde filan, ama szo iyi sistem oldugunu soyledi npp

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya

yolo
Indir 19 Indir 20

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and 0x22