Herkes parmaklarına baksın

caglar3

caglar3

Iron
Beyler bişey öğrendim ilk başta inanmamıştım etrafımdakilere sormaya başlayınca doğru çıktı. Yüzük parmağınızla işaret parmağınızı karşılaştırın hangisi daha uzunsa cinsel yöneliminiz hakkında bilgi veriyomuş. Yüzük parmağınız uzunsa kadınlardan, işaret parmağınız uzunsa erkeklerden çekim alıyormuşsunuz. Gay arkadaşıma sordum işaret parmağım uzun dedi, straight erkeklere sordum yüzük dediler, lesbian arkadasıma sordum yüzük dedi, bende bisexim ikisi eşit amk. İlk başta cidden cope gibi geldi ama gerçek sanırım, sizlere sormak istedim

• +1
  • JFL
Reactions: evexoria and EK0
Beyler bişey öğrendim ilk başta inanmamıştım etrafımdakilere sormaya başlayınca doğru çıktı. Yüzük parmağınızla işaret parmağınızı karşılaştırın hangisi daha uzunsa cinsel yöneliminiz hakkında bilgi veriyomuş. Yüzük parmağınız uzunsa kadınlardan, işaret parmağınız uzunsa erkeklerden çekim alıyormuşsunuz. Gay arkadaşıma sordum işaret parmağım uzun dedi, straight erkeklere sordum yüzük dediler, lesbian arkadasıma sordum yüzük dedi, bende bisexim ikisi eşit amk. İlk başta cidden cope gibi geldi ama gerçek sanırım, sizlere sormak istedim
yüzük biraz daha uzun kadın ağırlıklı bisexualmiyim aga senin bu çıkarımına göre:lul:

• JFL
Reactions: Demirs
arada bir götünü mü parmaklıyosun

• +1
  • JFL
Reactions: ankaranin_adami, Demirs and evexoria
yüzük biraz daha uzun kadın ağırlıklı bisexualmiyim aga senin bu çıkarımına göre:lul:
Yüzük uzunsa kadınlardan hoşlanıon aga benim ikiside eşit

• Woah
  • +1
Reactions: Demirs and evexoria
dediğin şey kısmi cope kısmi değil öncelikle yönelimle alakası yok ama tamamen boş infoda değil

eğer yüzük parmağın daha uzunsa anne karnında işaret parmağı uzun olanlardan daha fazla testoya maruz kalmışsın demek oluyor

benim bayağı uzun yüzük parmağım işaret parmağımdan

• +1
Reactions: caglar3 and evexoria
BENİM GAY ARKADAŞIM GÖTÜNÜ YÜZÜK PARMAĞIYLA PARMAKLIYO DAHA UZUN DİYE O NOLUCAK

• JFL
Reactions: ankaranin_adami and caglar3
BAK BÖYLE ŞEYLERİ BURDA SÖYLEME BAN YİYECEKSİN SON UYARI BAK BENİ DELLENDİRME
mod kalmadı olm subforumda şuan anarşi var yeni mod gelene kadar

• +1
Reactions: caglar3
TFD+JBG
@truefoidslayerpqoqo

• JFL
Reactions: caglar3