herkesi morhpluyorum,

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
herkesi morhpamaya basladim, bunu yapmamadaki sebep acaba herkes mi morph ile htn chatlite oluyor diye ama farkettigim bir sey oldu harmony oyle garip bir seyki mukemmel psl rating olsa bile 0 apeal olabiliyor, hayattaki tek sansimi harmonyde kullandim sanirim tek. tek ihtiyacim olan 25 adet surgery adamim. :lul::lul::lul::blackpill::blackpill:

• JFL
Reactions: orbitalover
hayattaki tek sansimi harmonyde kullandim sanirim tek. tek ihtiyacim olan 25 adet surgery adamim. :lul::lul::lul::blackpill::blackpill:
muhtemelen kendini iyi hissetmen için beyninin uydurduğu bir yalandan ibaret
ben sadece rhino ve göz altı dolgusu düşünüyom o bile botchlanırsam diye korkutuyo
obo falan yaptıran gerizekalıdır bana göre

ben sadece rhino ve göz altı dolgusu düşünüyom o bile botchlanırsam diye korkutuyo
isin sakasindayim biraz ama bazi insanlar bir rhino bir temporal lift ile sub5dan htn olur digerleri obo olsada bir seyler iyi gozukmez, ornek frank tufano

• +1
Reactions: IlI
isin sakasindayim biraz ama bazi insanlar bir rhino bir temporal lift ile sub5dan htn olur digerleri obo olsada bir seyler iyi gozukmez, ornek frank tufano
anladıgım kadarıyla sen ltn-mtn rangeden chad olmaya fln calısıyon aga saygım sonsuz güzel bi hayal-hedef ama bana saçma geliyo 1000 tane surgery düşünmek
fillerla rhinoyla yanlısıkla low-mid htn falan olsam hayatımın sonuna kadar bidaha bu siteye girmem tiktokta instada karşıma blackpill çıksa ilgilenmiyoruma basarım bu kadar takma aga
ki para havadan akmadıgına göre bence düşündüklerinin çoğu hayalde kalıcak seni tanımıyorum ama multimilyoner değilsen bu kadar para harcamak koyar hele bide sonucu beklediğin gibi gelmezse

anladıgım kadarıyla sen ltn-mtn rangeden chad olmaya fln calısıyon aga saygım sonsuz güzel bi hayal-hedef ama bana saçma geliyo 1000 tane surgery düşünmek
fillerla rhinoyla yanlısıkla low-mid htn falan olsam hayatımın sonuna kadar bidaha bu siteye girmem tiktokta instada karşıma blackpill çıksa ilgilenmiyoruma basarım bu kadar takma aga
ki para havadan akmadıgına göre bence düşündüklerinin çoğu hayalde kalıcak seni tanımıyorum ama multimilyoner değilsen bu kadar para harcamak koyar hele bide sonucu beklediğin gibi gelmezse
idk :feelswat:

• Hmm...
Cok İyi tasarlanması ve yüzüne uyumu konusunda çok iyi kişilerle işbirliği yaparsan, yükselirsin. O yuzden ben sırf zengin olursam bunun için ise adam almayı düşünüyorum. Sürekli bu uyum ve tasarlama ile alakalı.

Ben de ltn mtn arasındayım. Cl olmak istiyorum. Bakalım 5 yıla milyoner olursam. Olmadı htn olsam yeter de, ben biraz egoistim bu konuda 🤔

• +1

Users who are viewing this thread

Back