herkesın kendını slayer sanması hk

ayisiken

ayisiken

Iron
Oglum gelen gecene kendını rira, model falan sanıyor salak sacma triplere giriyor valla komık

Bır de bu ınsanlardakı egoyu da anlayamıyorum tipi kotu bırı bıle kendını yakısıklı falan sanıyor ve reddedıyor cırkınlıgını laf atıyor mıllete anlamıyorum cıdden
nerden gelıyo bu ozguven az mutevazi olun la

• +1
  • JFL
Reactions: swaggy, pashanimair, Zodiac and 3 others
Oglum gelen gecene kendını rira, model falan sanıyor salak sacma triplere giriyor valla komık

Bır de bu ınsanlardakı egoyu da anlayamıyorum tipi kotu bırı bıle kendını yakısıklı falan sanıyor ve reddedıyor cırkınlıgını laf atıyor mıllete anlamıyorum cıdden
nerden gelıyo bu ozguven az mutevazi olun la
Bu forum içindemi yoksa reeldemj

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy, Zodiac and 5 others
ornek tipini esgalını sıktıgım lavuk

• +1
  • JFL
Reactions: IlI, MogEater, Zodiac and 2 others
Kadınlara (Türk kadını değil tüm kadınlara) blackpill enjekte edilmeli ki esmer 4.5/10'lar egolu gezmesin ortalıkta.

• +1
Reactions: cakdripa, pashanimair, reanrao and 3 others
Kadınlara (Türk kadını değil tüm kadınlara) blackpill enjekte edilmeli ki esmer 4.5/10'lar egolu gezmesin ortalıkta.
Çok doğru diyon reis sonra doğan çocuk sub human oluyor hayatı zindan dunyadaki genetik kalite düşüyor daha bir ton zararı var bunun aq

• +1
Reactions: DirtyBlonde
Çok doğru diyon reis sonra doğan çocuk sub human oluyor hayatı zindan dunyadaki genetik kalite düşüyor daha bir ton zararı var bunun aq
İşin kötüsü bu tarz muhabbetler genelde ötenazi muhabbeti (dolayısıyla otizm) olarak lanse ediliyor.

Normieler haklı mı sizce?

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
Siyah saçlı olmanın nesi kötü amk kızların çoğunluğu siyah saç seviyor tenden bahsediyorsan bilemem tabii ben buğday tenliyim

Siyah saçlı olmanın nesi kötü amk kızların çoğunluğu siyah saç seviyor tenden bahsediyorsan bilemem tabii ben buğday tenliyim
daha çok tenden ve kürdo tiplerden bahsettim.

yoksa siyah saç hiç fena değil, mavi gözlerim olsaydı siyah saçım olsun isterdim.

• +1
Reactions: Xavier
daha çok tenden ve kürdo tiplerden bahsettim.

yoksa siyah saç hiç fena değil, mavi gözlerim olsaydı siyah saçım olsun isterdim.
he tamam aynı düşünüyormuşuz
Son postumda dikir belirtebilir misin neden böyle olduğunu?

Hernan dragoyla adriana lima çocuk yapsa çocuklara htn olabilir tamamen şanşa dayali

• +1
Reactions: Ashoimex and DarkSoulHKF
Hernan dragoyla adriana lima çocuk yapsa çocuklara htn olabilir tamamen şanşa dayali
Şans ancak daha iyi olma oranı daha iyi çünkü diyelimki ikisinin göz altı da muazzam çocuğun göz altının kötü olma ihtimali çok az

dünyadaki genetik kalitenin düşmesi daha iyi lookism ve genetik adaletsizlik biraz daha azalır

harbi ha niye sadece bizim agzimiza siciliyor yazin kadinlara black pill sayfasi acicam sizde yapin

• +1
Reactions: DirtyBlonde
1000005556

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and orbitalover
Şans ancak daha iyi olma oranı daha iyi çünkü diyelimki ikisinin göz altı da muazzam çocuğun göz altının kötü olma ihtimali çok az
Daha iyi oranı var evet ama sonunda 50/50 ya olur ya olmaz.

Users who are viewing this thread

• hesaplar_banlı
  • ferrantorres10
Back