herkesten nefret ediyorum amk

username4404

username4404

Iron
hiçbir şeye hevesim yok am sikmek hariç hiçbir sikim ilgi uyandırmıyor ne üniversiteye gidesim var ne çalışasım ot gibiyim konfor alanımdan çıkamıyorum para kazanmak am sikebilmek içinde topluma karışmam illa insanlarla muhattap olmam gerekicek ilerde deli ediyor bu düşünceler nasıl düzelcem amk iğreniyorum herkesten insanlık yarrağı yemiş gibi aşırı pesimistim insan ilişkileri konusunda nasıl karı bulcaz aq tiktoka girince elim ayağım titriyor kortizolum uçuyor nefretten herkes gerizekalı amk keşke normie olsaydım

• +1
Reactions: erlang, veneficus, googlegemini and 3 others
8 ay önceki beni hatırlatıyorsun

• +1
Reactions: veneficus, googlegemini and Dxddxx1
psikiyatriste gitsen yatış verir kardeşim sana.

• +1
Reactions: ıdkjusthere and username4404
bulunduğum durumdan sıkılıp sosyalleşince de sonra yine aynı noktaya dönüyorum sonsuz cycle yani
beyin alıştığını sever senin için daha iyi olanı değil

o alışkanlıklarını değiştir neler olduğunu biliyorsun

toplumu da siktir et toplum hakkında şikayet etmen asla sana bir şey kazandırmayacak günün sonunda sürekli isyan eden siyasi sosyolojik metinler yazıp story aran birine dönüşcen

• +1
Reactions: veneficus
hiçbir şeye hevesim yok am sikmek hariç hiçbir sikim ilgi uyandırmıyor ne üniversiteye gidesim var ne çalışasım ot gibiyim konfor alanımdan çıkamıyorum para kazanmak am sikebilmek içinde topluma karışmam illa insanlarla muhattap olmam gerekicek ilerde deli ediyor bu düşünceler nasıl düzelcem amk iğreniyorum herkesten insanlık yarrağı yemiş gibi aşırı pesimistim insan ilişkileri konusunda nasıl karı bulcaz aq tiktoka girince elim ayağım titriyor kortizolum uçuyor nefretten herkes gerizekalı amk keşke normie olsaydım
winner mindset

• +1
en azından durumun farkındasin ilk adımı atınca herşey kolaylaşiyo ilk adımı at yeter

• +1
Reactions: googlegemini
incellerin amina koyayim bir seye ulasamayip kompleks haline getiriyorlar bir kere am siksen buyuk bir olay olmadigini anlayacaksin

• +1
Reactions: ochinchin, Iranidnordid, googlegemini and 1 other person
dünyaya karamsar bakmak istediğin için böyle davranıyosun mesela git tiktok a hawai falan yaz dünya çok güzel bi yer ama bulunduğun ülke yüzünden bu güzellikleri göremiyosun senin hedefin bu ülkeden göç etmek olsun o zaman oyun gibi düşün mk birinci görevin random kızdan insta istemek ikinci görev yks iyi bi bölüm kazanmak falan ve bu gerçekleştirdiğin görevler sana xp deneyim olarak geri gelicek madem bu kadar insanları sevmiyosun kendine köyde kimsenin olmadığı sessiz sakin bi hayat kurmaya başla

• +1
Reactions: googlegemini
ama bu hedefleri gerçekleştirdiğinde mesela am siktiğinde bunun çok abartı bişey olduğunu öğreniceksin ve daha fazlasını istiyiceksin bunun sonu yok kendini pegletmeye bile gider mesela benim şuanki hayalim gırtlak dolusu bu ies yapmak ama yaptıktan sonra ne yapıcam ne edicem bilmoyorum ondan sonraki hedefim ev almak falan olur heralde yani şu hayatı çok kafana takma elinde sonunda ölüceksin ve yaşadığın onda şey önemsiz bi bok parçası olucak 🤣

alemlerin rabbi allaha yönel

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: veneficus, googlegemini and -BayHarbourButcher
Okumadimda okul basmak yerine farklı yerleri bas siyasi binalar gibi mesela

• +1