HESABI SILIYOM BB

D

Deleted member 141546

cok kafa sikiyo cikin burdan arkadasaklar
1 haftadir fln burdayim biliom kimsenin sikinde degilde burasi cok dopamin salgiliyo mq her 2dkda bir burdayim gecen aynada gozlerimin arasindaki mesafeyi olcerken buldum kendimi o derece isler sapa sariyo son olarak trde 180 ve high mtn ustu oldugunuz surece yapamicaniz sey yok bb

• +1
Reactions: Kayra139, Zagro, Zodiac and 2 others
1 haftadir fln burdayim biliom kimsenin sikinde degilde burasi cok dopamin salgiliyo mq her 2dkda bir burdayim gecen aynada gozlerimin arasindaki mesafeyi olcerken buldum kendimi o derece isler sapa sariyo son olarak trde 180 ve high mtn ustu oldugunuz surece yapamicaniz sey yok bb
senin ipd brutal knk ölçüp moral bozma ameliyatla bile düzeltemezsin haricinde iyisin ztn

• JFL
  • +1
Reactions: Xavier, Zodiac and Aven
senin ipd brutal knk ölçüp moral bozma ameliyatla bile düzeltemezsin haricinde iyisin ztn
tam cikacam diyom gelen commenta bak amk kendimi sikicem ozur dilerim goz mesafem icin ☹️☹️

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Aven and IlI
tam cikacam diyom gelen commenta bak amk kendimi sikicem ozur dilerim goz mesafem icin ☹️☹️
yarram yakışıklı adamsın da kafaya taksan da düzeltilebilecek bişey değil o
kendinle barışık ol böyle post açan kimse burayı bırakmadı ztn 24 saate burda olucaksın tekrardan

• Love it
Reactions: Deleted member 141546
göz mesafesinde bir sorun yok boş yapmışsın bloodline mog atar sana

• JFL
Reactions: IlI
Göt yalayıcı incel gay zodiac konuştu

• JFL
Reactions: IlI
yarragin oglu adamin tipine laf mi etmisim gotunle okuma yazdigim seyi buz devri sid mi olmasini bekliyon ipdde sorun olmasi icin
isin bitince fermuari cek bro 😂

yarragin oglu adamin tipine laf mi etmisim gotunle okuma yazdigim seyi buz devri sid mi olmasini bekliyon ipdde sorun olmasi icin
isin bitince fermuari cek bro 😂
ltn birine göre ağır sözler

ltn birine göre ağır sözler
ya mal misin oglum sen benim tipim adamin gozlerinin arasindaki mesafeyi mi etkiliyo walla agir malsin aq

• JFL
Reactions: Zodiac
Bye

Users who are viewing this thread

Back