Hesabı yeni açtım yardım edebilir misiniz

Annemle aramda 22 santim var
babana yakın bir boyda da değilsen şanslısın demek bunlar her zaman tutcak demedim doktora boy şikayetiyle gidersen anne+baba+13 diyip bu değeri ikiye böler (ortalama)
başka bi bilgi yoksa en düzgün tahmin böyle

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, balve, Thrill and 1 other person
  • +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: Ameliyat Masası, balve, Thrill and 3 others
150-190 boy aralığında olman lazım doğru mu tahmin ediyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, urlordd, Ameliyat Masası and 5 others
babana yakın bir boyda da değilsen şanslısın demek bunlar her zaman tutcak demedim doktora boy şikayetiyle gidersen anne+baba+13 diyip bu değeri ikiye böler (ortalama)
başka bi bilgi yoksa en düzgün tahmin böyle
Babam 180 bende onu geçsem yeter

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, balve, Thrill and 2 others
1 yıl içerisinde max 3-4 ilk 13 te fışkrkıttım
geç ergenliğe girmemissin,büyük ihtimalle 2-3cm daha uzarsın sonra durur
ailen zengin falansa ve izin verecekse hgh alabilirsin ama cok zor ayda 20k falan domalman lazım

• +1
Reactions: Auchelius, Ameliyat Masası, balve and 4 others
ailen zengin falansa ve izin verecekse hgh alabilirsin ama cok zor ayda 20k falan domalman lazım
Quoteuma cevap verir misib:p

• +1
beyler ben bu adama @growthplatessss111 e boy konusunda hic guvenmiyorum boyu uzucak diye aromasin aldi pipisi kalkmiyor

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: the kulhanbeyi, Ameliyat Masası, iwishiwastaller and 5 others
İmkansız gibi gözüküyor

• So Sad
  • +1
çiğ sütle beslenmiş tereyağı kanı öneriyorum

• JFL
  • +1
Reactions: eniyiguresci, Auchelius, Deleted member 277275 and 7 others
Uzarsın belkı bende aynı boylardaydım o yasta 17 yim 77 oldum baba boyumuz aynı hemen hemen annem 150, her akşam kısa kalcam diye ağlayıp allaha küfür ediyodum öyle uzadım tavsiye ederim

• +1
Uzarsın belkı bende aynı boylardaydım o yasta 17 yim 77 oldum baba boyumuz aynı hemen hemen annem 150, her akşam kısa kalcam diye ağlayıp allaha küfür ediyodum öyle uzadım tavsiye ederim
yatarken growth spurt subliminal dinleme teorisi

• +1
  • JFL
Reactions: the kulhanbeyi, Ameliyat Masası, balve and 2 others
  • +1
  • Ugh..
Reactions: the kulhanbeyi, balve, Orcairis and 1 other person
Kanka benimkiler de benzer 175e 150 gibi ben de 175 kaldım bol başarılar. Umarım tipin oturur da kendini çirkin hissetmezsin. Çünkü boy konusuna yapılacak hiçbir şey yok. Ama yüzünü beğenmezsen 22 yaşından sonra gideceğin yer adımda yazıyor

• +1
Reactions: iwishiwastaller, balve, Thrill and 2 others
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• +1
  • Love it
Knk tum tiredi okudum boyun 168 flan gorur enkotu ihtimalle yani cok uzayacagin yok yuzun nasil yuzun iyiyse sosyal acidan gelistir kendini
1-2 hafta sonra tiktok kizlari short king manyagi olcak ztn birilerini dusurmeye calis
bu yasta baska yapabilecegin bisey yok

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, Ameliyat Masası and 2 others
Knk tum tiredi okudum boyun 168 flan gorur enkotu ihtimalle yani cok uzayacagin yok yuzun nasil yuzun iyiyse sosyal acidan gelistir kendini
1-2 hafta sonra tiktok kizlari short king manyagi olcak ztn birilerini dusurmeye calis
Kişilik ve low inhib olmak cidden fark ediyor sınıfımdaki iki elaman biri 168 diğeri 180 ama 168 olan ona hep sözünü geçiriyor daha tanınmış ve kızlarla arası daha iyi görünüş olarak ta farkları yok

Last edited:
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx, the kulhanbeyi and 2 others
Bu arkadaş sana yardımcı olucak özelden taciz et @maarda

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, the kulhanbeyi, urlordd and 6 others
Balve seni düşürmek için femboy olsam ne derdin

• Love it
  • +1
Reactions: Thrill and balve
Kişilik ve low inhib olmak cidden fark ediyor sınıfımdaki iki elaman biri 168 diğeri 180 ama 168 olan ona hep sözünü geçiriyor daha tanınmış ve kızlarla arası daha iyi görünüş olarak ta farkları yok
Lisede BP farklı işliyor ya. Asıl olay iş hayatı ve sonrası

• +1
Reactions: Thrill, balve and Orcairis
1769639407511

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and fosfofillit
Abiler tipimin kötü olduğunu düşünüyorum yardım etseniz olur mu yaşım 15 boyumda kısa 16 yaşıma girmeme az kaldı arada sokağa çıkma isteği olunca utandığımı falan hissediyorum
welcome to hell kid
1769640079911

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and fosfofillit

Users who are viewing this thread

Back