Misogynist_Maxxer
The next ER candidate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Framecell değil amk adam 50 yaşında frame'i yarrak gibi durması normal ayrıca Hexum baya fiziği inşa ettiği için büyük görünüyor yoksa frame olarak aynılar bence ama ses konusunda Hexum mogluyorDrago framecel. Hexumun sesi bile ağır chad amk
harbi amk hexumun sadece sesi bile bende olsaydı htb falan slaylerdimDrago framecel. Hexumun sesi bile ağır chad amk
ahaha o zaman vasily allah aq ?harbi amk hexumun sadece sesi bile bende olsaydı htb falan slaylerdim
Zatenahaha o zaman vasily allah aq ?
aga sen bu profilleri nerden buluyonZaten
Şaka bir yana Vasiliy ses, frame, appeal, height olarak Hexum'u mogluyorahaha o zaman vasily allah aq ?
drago slams ama tabikide hepsi bizi gandynin dünyaya kadar mogluyo yani boşa tartışıyozŞaka bir yana Vasiliy ses, frame, appeal, height olarak Hexum'u mogluyor
Bizim için bittidrago slams ama tabikide hepsi bizi gandynin dünyaya kadar mogluyo yani boşa tartışıyoz
ahahhaBizim için bitti
ben ne dedim sen ne dedin amk anlamamışsın sen hernan mogluyo zatenahaha o zaman vasily allah aq ?
siktir etben ne dedim sen ne dedin amk anlamamışsın sen hernan mogluyo zaten
Hernan keşfedildiğinden beridir framecell diye damga vuruyorlar bu benim çok garibime gidiyor yani değil işte oynadığı reklamlarda frame olarak çok iyi yani görünüyor zaten bence sırf nefret amaçlı bunu diyorlarframecell dediginiz kisi yuksek ihtimal 21 22 inch filan
Bu arada sen ne düşünüyorsun hangisi daha iyiframecell dediginiz kisi yuksek ihtimal 21 22 inch filan
I wish Mogeater would reply to meframecell dediginiz kisi yuksek ihtimal 21 22 inch filan
dragoFront Profile
View attachment 4037648View attachment 4037662
Side Profile
View attachment 4037650View attachment 4037651
3/4 Profile
View attachment 4037652View attachment 4037653
Physique
View attachment 4037654View attachment 4037655
In Suit
View attachment 4037656View attachment 4037657
Hexum 6'1
Hernan 6'2
Dürüst olayım ikisinde de uncannylik var bencedrago
hexum uncanny duruyo
Hexum 185?drago çok rahat mogluyor drago 1.88 hexum 1.73 drago ademe benziyor ve renk uyumu kemikleri daha sağlam
değil knk 1.73Hexum 185?
Lan Google'a yazamıyor musun adam 185 iştedeğil knk 1.73
165 adamLan Google'a yazamıyor musun adam 185 işte
chico da tiktokcell olmadan önce 1.88 yazıyordu google de tiktokta gerçek boyunu öğrenince 1.93 olarak değiştirdi google anladın mı 1000 sene önce yaşamış adamın boyunu rasgele yazmıştır hexum 1.73Lan Google'a yazamıyor musun adam 185 işte
Gordun mu oc hernwhse sorinun cvp basit ben ikusinide mogluomdeğil knk 1.73
chico da tiktokcell olmadan önce 1.88 yazıyordu google de tiktokta gerçek boyunu öğrenince 1.93 olarak değiştirdi google anladın mı 1000 sene önce yaşamış adamın boyunu rasgele yazmıştır hexum 1.73
Celebheights sitesinde ünlü insanları fotoğraflardan o fotoğraflardaki en ufak sapmaya kadar analiz edip gerçek boylarını gösteriyorlar ve sitede Hexum tam 185.4 cm olarak işaretlenmiş gidip bakabilirsin165 adam
hayır. bir kadın var 165 onunla yan yana aynı boydalarCelebheights sitesinde ünlü insanları fotoğraflardan o fotoğraflardaki en ufak sapmaya kadar analiz edip gerçek boylarını gösteriyorlar ve sitede Hexum tam 185.4 cm olarak işaretlenmiş gidip bakabilirsin
chico 1 sene önce google de 1.88 yazıyordu ama gerçek boyu 1.93 ? google her zaman güvenilir değilCelebheights sitesinde ünlü insanları fotoğraflardan o fotoğraflardaki en ufak sapmaya kadar analiz edip gerçek boylarını gösteriyorlar ve sitede Hexum tam 185.4 cm olarak işaretlenmiş gidip bakabilirsin
Tamam işte ben sana gerçek insanların santimi santimine boy ölçdüğü bir sitede boyu 185 çıkıyor dedimchico 1 sene önce google de 1.88 yazıyordu ama gerçek boyu 1.93 ? google her zaman güvenilir değil
O fotoğrafı bir almak istiyorumhayır. bir kadın var 165 onunla yan yana aynı boydalar
Tamam işte ben sana gerçek insanların santimi santimine boy ölçdüğü bir sitede boyu 185 çıkıyor dedim
adam 1.94 üm diyor kendisi?Yani?
O fotoğrafı bir almak istiyorum
Tamam işte yalan söylüyor ama 193'e yakın (kendisine 6'4'üm diyor 6'4=193)adam 1.94 üm diyor kendisi?