heykel işinde iyi kazanıyorum

dogu

dogu

Diamond
Bana maaliyeti 2 bin satışı 12.500 1 günde 2 satış aldığımı biliyorum daha yeni açtım

Sizde bir şeylere atılın en azından para yoksa bile gireceğiniz sektöre bi deneyim edinin para olduğunda sende aynısını yap

• +1
Reactions: elemancomeback31, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 1 other person
Bana maaliyeti 2 bin satışı 12.500 1 günde 2 satış aldığımı biliyorum daha yeni açtım

Sizde bir şeylere atılın en azından para yoksa bile gireceğiniz sektöre bi deneyim edinin para olduğunda sende aynısını yap
Ben bi tane bağdadi heykeli alabilir miyim?

• +1
  • WTF
  • JFL
Reactions: Kayra139, Aven, pashanimair and 1 other person

Attachments

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    32.7 KB · Views: 0
  • WTF
Reactions: divisionpanzerfaust
Gittiniz atanız yahudiler yolundan @dogu

• +1
  • So Sad
Reactions: Aven and pashanimair
para olduğunda sende aynısını yap
para olduğunda sende aynısını yap derken ucuzdan yapıp milletemi kazıklıyım senin gibi? bide şey sana toptan yaptırıp ucuza verirsin ya onların bi sektöre pahalıya satıp kâr yaptıkları oluyo mu yoksa o sana mı özel sadece?

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, Furkan Sarıkaya, whoishe and 2 others
para olduğunda sende aynısını yap derken ucuzdan yapıp milletemi kazıklıyım senin gibi? bide şey sana toptan yaptırıp ucuza verirsin ya onların bi sektöre pahalıya satıp kâr yaptıkları oluyo mu yoksa o sana mı özel sadece?
kazıklamıyorum sistemi en iyi şekilde kullanıp hem kaliteli hemde maaliyeti düşürüyorum inan bana bu dekor işlerinde kalitesizleri 17 bine satıyorlar aynısını. Toptan daha satmadım toptan verirmiyim belki evet şimdi değil ama

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Furkan Sarıkaya and Serialsuicide
heykel derken napıyon reis tam olarak

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and Furkan Sarıkaya
ticaret bu, boyle dusunen birisi asla ticarette basarili olamaz,
ticaret harbi bambaska bir olay, businessman mentalitesi sanirim sonradan kazanilmiyo icinde olmasi lazim.

• +1
Reactions: Serialsuicide
ticaret bu, boyle dusunen birisi asla ticarette basarili olamaz,
ticaret harbi bambaska bir olay, businessman mentalitesi sanirim sonradan kazanilmiyo icinde olmasi lazim.
sen ne ürün yapıyosun yada ürün yapıyomusun başka birinden mi alıp pahalıya satıyosun?

• +1
Reactions: pashanimair
sen ne ürün yapıyosun yada ürün yapıyomusun başka birinden mi alıp pahalıya satıyosun?
Kendi yerimde yapıyorum ve 1 çalışan daha var 35 bin aylık ona ödüyorum

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
kendi yerini açman için baban mı para verdi yoksa kredi falan mı çektin kredi çekip açtıysan kumar oynamışsın helal olsun amk

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
kendi yerini açman için baban mı para verdi yoksa kredi falan mı çektin kredi çekip açtıysan kumar oynamışsın helal olsun amk
Kredi çektim ben ona borç verdim arada zaten

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
zor olmuyomu bunun yapması.
kalıbı var polyesteri döküyorsun fiberglassla katmanlıyorsun 1 günde çıkıyor boyuyorsun bitti

• +1
  • Woah
Reactions: Zodiac and Aven
kalıbı var polyesteri döküyorsun fiberglassla katmanlıyorsun 1 günde çıkıyor boyuyorsun bitti
mirin moneymaxx

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
nasıl gireriz bu işe hızlı çalışırım 1 haftada ataput ordusu yaratırım

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, divisionpanzerfaust, orhanhic and 1 other person
nasıl gireriz bu işe hızlı çalışırım 1 haftada ataput ordusu yaratırım
adam sahibi olduğu içn yüksek kazanıyo yani random işe girsen zaten aynı maaşı alırsın

• +1
Reactions: Zodiac, orhanhic and pashanimair
Ne kadar tuttu mekanı açması kira falan dahil

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, orhanhic and Serialsuicide

Ben bir adet bereket tanrısı heykeli alayım lütfen

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac and orhanhic
ne kadar 31cisin mesleği maxxing