HGH alma yolları

Çiğ süte yatırılmış çiğ tereyağı kanı iç @elemantaşşakzade
olm sizi sikecem ama, adamlar ciddi ciddi soru soruyo sizde orospu çocu gibi saçma sapan daşşak cevaplar veriyosunuz aptal mısınız amk

• +1
  • Ugh..
Reactions: kullancı1998572619, jsbera, true al dajjal and 2 others
olm sizi sikecem ama, adamlar ciddi ciddi soru soruyo sizde orospu çocu gibi saçma sapan daşşak cevaplar veriyosunuz aptal mısınız amk
ula amını direğini siktiğim bu sorunun neyine ciddi cevap verilebilir mk? gh sentetik hormon harici arttırılabilecek bişey değil sikindirik fasting depar atmak falan alayı cope.

• +1
  • JFL
Reactions: Naughty America, Trenmaxx1, veneficus and 3 others
ula amını direğini siktiğim bu sorunun neyine ciddi cevap verilebilir mk? gh sentetik hormon harici arttırılabilecek bişey değil sikindirik fasting depar atmak falan alayı cope.
ben Growht hormonu direkt nereden alabileceğimi sordum arttırma yolunu değil

igden vücut geliştirmecilere yaz işte

• +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, Orcairis and 1 other person
org ortamı serttir yarram

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, veneficus, Türk and 5 others
  • +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, szenn and 1 other person
bilmiyorum ama bir eksiklik yoksa bir işe yarıyor mu beyler? bilmediğim için soruyorum

knk
gh sentetik hormon harici arttırılabilecek bişey değil sikindirik fasting depar atmak falan alayı cope.
böyle cevap versen hiç böyle polemiğe girmezdik

fakir değilim neyseki
Paran varsa eczaneye git al olm 36iu su 4k fln olması lazım yanlış hatirlamiyosam yanlış hatirliyom ama herhalde

• +1
Reactions: FAWFF
bilmiyorum ama bir eksiklik yoksa bir işe yarıyor mu beyler? bilmediğim için soruyorum
Yarıyor eksiklik olmasa bile 4 iu ve üstü ulaşacagı boyun üstüne çıkıyo araştırma vardı

Yarıyor eksiklik olmasa bile 4 iu ve üstü ulaşacagı boyun üstüne çıkıyo araştırma vardı
4 iu cok az olm 6 iu bile az aslında büyüme hormonu alma sebebini bilmiyom tabi ama boy icin falansa 10iu gibi bisey alması lazım sanırım

• +1
Reactions: Serialsuicide
4 iu cok az olm 6 iu bile az aslında büyüme hormonu alma sebebini bilmiyom tabi ama boy icin falansa 10iu gibi bisey alması lazım sanırım
boy için evet de onu araştırırım biraz 6ui ile sonuç alanlar var yani

6 iu üstü boy uzaması çok az fark var o yüzden parası azsa 6 iu alcak işte yabancılara bakma sen

• +1
Reactions: enes batur agartha
Amerika sepetim sitesinden cjc-1295 peptit satıyorlar. Oradan alırsan biraz geç gelir 1 ayı buluyor gelmesi.