HGH bloat gözlemim

susisesi

susisesi

seggs
eplerenone başladım başlar başlamaz -1,2kg yedim bu ne amk bu kadar su tutulur mu
IMG 8628

• +1
  • Woah
Reactions: Deleted member 307488, Orcairis and Deleted member 251512
Hgh bence senın ıcın para ve zaman kaybı ama sen bılırsın reis

• So Sad
  • +1
Reactions: susisesi and Deleted member 307488
boyum uzamicak diye mi
Evet, hghnin boy harıcı verıp yarı fiyatına baska şeylerın veremıyecegı ne var aklıma gelmıyo valla

kaç iu vuruyon hgh yi 4 iu geçme

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Evet, hghnin boy harıcı verıp yarı fiyatına baska şeylerın veremıyecegı ne var aklıma gelmıyo valla
çok etkisi var araştırmanı öneirirm kral zaten adam ucuza alıyo amk

çok etkisi var araştırmanı öneirirm kral zaten adam ucuza alıyo amk
Knk muh anti aging muh yağ yakımı diyosan hepsini başka şekildede yaparsın bu arada

açıkçası test roid falan girmememin sebebi şu an hormonlarımı yönetebilecek imkanım yok sürekli test yapamam. Yok saçım dökülmesin yok jinekomasti olmayayım (hepsi yönetilebilir şeyler biliyorum) falan yönetebileceğim bir şey değil ve sağlık açısından çok daha sağlıklı hala mükemmel kan testi veriyorum mesela.

+ daha fazla maskülenleşmek istemiyorum zaten

açıkçası test roid falan girmememin sebebi şu an hormonlarımı yönetebilecek imkanım yok sürekli test yapamam. Yok saçım dökülmesin yok jinekomasti olmayayım (hepsi yönetilebilir şeyler biliyorum) falan yönetebileceğim bir şey değil ve sağlık açısından çok daha sağlıklı hala mükemmel kan testi veriyorum mesela.

+ daha fazla maskülenleşmek istemiyorum zaten
Knk mantıklıda hgh hic kullanmana gerek yok bence paranda cebine kalır hem bloat olma epleroneda kullanmak zorunda kalmazsın illa test gir demiyom ztn hgh sal BENCE başka şeylere harca ona verdigin parayı

Bide eplerone nası kullanılıyor la mesela fast food yiyon bloat olmamak için erttesi güne bi tane atıyon mu bakıcaktımda nası kullanılıyo 530 lira oldugu icin saldım direkt

Knk mantıklıda hgh hic kullanmana gerek yok bence paranda cebine kalır hem bloat olma epleroneda kullanmak zorunda kalmazsın illa test gir demiyom ztn hgh sal BENCE başka şeylere harca ona verdigin parayı
neye harcicam ki o kadar pahalıya da gelmiyo zaten

Bide eplerone nası kullanılıyor la mesela fast food yiyon bloat olmamak için erttesi güne bi tane atıyon mu bakıcaktımda nası kullanılıyo 530 lira oldugu icin saldım direkt
hgh de her gün kullanılıyo 25-50mg ED