Hgh deneyim

serenade

serenade

Iron
3 aydır hgh kullanıyorum ne diyabet ne kanser ne herhangi negatif birşey oldu tiroidlerim falan hepside hala normal hiçbi zararı olmadı bana berberine bile kullanmadım 4 cm uzadım şimdi aromasin eklicem stacke estradiol 22 oldundan her gün 12.5 mg alarak 10-11 arasında tutucam

• +1
Reactions: Auchelius and why not me?
3 aydır hgh kullanıyorum ne diyabet ne kanser ne herhangi negatif birşey oldu tiroidlerim falan hepside hala normal hiçbi zararı olmadı bana berberine bile kullanmadım 4 cm uzadım şimdi aromasin eklicem stacke estradiol 22 oldundan her gün 12.5 mg alarak 10-11 arasında tutucam
20pgde tut çok az olursa kemik için kötü

• +1
Reactions: Auchelius
20pgde tut çok az olursa kemik için kötü
1 sene önce zaten doğal 8di sebebini bilmiyorum çok problem çıkarcanı sanmıyorum o zamanlar parçalıydım 69 kilo falandım şuan 83

• +1
Kaç iu basiyon
Pharma hgh mi nerden aldin?
baska bir şey kullanıyor musun

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius and why not me?
Olum 3 ayda nası yan etkisi olmasını beklıyorsunuz amk

1 sene önce zaten doğal 8di sebebini bilmiyorum çok problem çıkarcanı sanmıyorum o zamanlar parçalıydım 69 kilo falandım şuan 83
Test seviyelerine hiç baktırdınmı? Bide normal değil bu kadar az olması problem çıkarıcağını sanmasan bile kemik formasyonu için kötü ve ilerde kemiklerin ile problem yaşayabilirsin

Diyabet kanser oyle hemen farkedebilecegin seyler degil arka planda ortaya cikiyor olabilirler Kan testi falan yaptiysan sonuclari atsana bir

Diyabet kanser oyle hemen farkedebilecegin seyler degil arka planda ortaya cikiyor olabilirler Kan testi falan yaptiysan sonuclari atsana bir
kankam 3 ayda bi kontröle gidiyorum işte endokrinde hepsine baktını biliyorum yanlışım yoksa 10 güne e devlete yükliceni söyledi ulaşır ulaşmaz atarım

• +1
Reactions: Inosebreathonly
Test seviyelerine hiç baktırdınmı? Bide normal değil bu kadar az olması problem çıkarıcağını sanmasan bile kemik formasyonu için kötü ve ilerde kemiklerin ile problem yaşayabilirsin
test 27 e2 8 olması lazım atarım şuan pcdeyim tele geçim 1 saate yüklerim

test 27 e2 8 olması lazım atarım şuan pcdeyim tele geçim 1 saate yüklerim
12.5 mg aromasinde mi e2 8 cikti? Birimi pg/ml mi?

• +1
Reactions: why not me?
hayır kankam 8di eskiden normal seviyem diyorum
Buyuk ihtimal ergenlige tam girmemisken olculmussun veya ergenligin ilk zamanlari
Eger gercekten normal seviyen 8 Se ye ustune 12.5 mg aromasin aliyorsan cok ciddi yan etkiler gormen lazim