erkenboşalangarson
Iron

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Reçete etmesine gerek yok usta siktir git eczane dolaş beyaz reçetelimi ne zaten genotropinView attachment 3510287plaklarım açıksa doktor bana hgh reçete edermi acaba ve tabi seviyelerim hala bukadar düşükse
reçete etmesine gerek yok biliyorum ailemin içi daha rahat olurdu doktor kendi verseydi ondan öyle dedim para vermezseler bırak hgh yi vitamin bile alamam maalesefReçete etmesine gerek yok usta siktir git eczane dolaş beyaz reçetelimi ne zaten genotropin
10 Haziran 2022View attachment 3510287plaklarım açıksa doktor bana hgh reçete edermi acaba ve tabi seviyelerim hala bukadar düşükse
So?10 Haziran 2022
3 yıl önceki hgh değeri önemli mi tekrar baktırmak gerekir belki artmış/azalmıştır idk
Bi endokrine uğricam zaten agam3 yıl önceki hgh değeri önemli mi tekrar baktırmak gerekir belki artmış/azalmıştır idk
Nerde bakıyorlar bu hghye aq üni hastanelerinde felan mıView attachment 3510287plaklarım açıksa doktor bana hgh reçete edermi acaba ve tabi seviyelerim hala bukadar düşükse
Özel endokrin doktoruna gitmiştim benNerde bakıyorlar bu hghye aq üni hastanelerinde felan mı