hgh ve hgh sekretogoglları hk.

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
bu subforumda hgh diğer hgh salgılatan peptidler ile ilgili bunların boya etki etmeyeceğini çünkü vücudun kendi kendine boy için zaten yeterli hgh ürettiğini bu peptidlerin sadece boy potansiyeline erişmeyi hızlandıracağını sağlanacağını okudum (hatırlamıyorum ama en az birkaç kişi vardı bunu diyen) bu durum gerçek mi? boy uzaması için AI harici düzgün bir şey yok mu?

• +1
Reactions: elemancomeback31
bu subforumda hgh diğer hgh salgılatan peptidler ile ilgili bunların boya etki etmeyeceğini çünkü vücudun kendi kendine boy için zaten yeterli hgh ürettiğini bu peptidlerin sadece boy potansiyeline erişmeyi hızlandıracağını sağlanacağını okudum (hatırlamıyorum ama en az birkaç kişi vardı bunu diyen) bu durum gerçek mi? boy uzaması için AI harici düzgün bir şey yok mu?
Kanka ha öyle ha böyle deneyeceksin kanka en temizi bu yok ben götüm nazik dersen şimdi sana her şeye karşı zıt argüman atarım sende hiçbirşey yapmazsın hayatında hiç birşey değişmez memnunsan devam değilsen al bas geç gör

Last edited:
  • +1
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Zagro
Kanka ha öyle ha böyle deneyeceksin kanka en temizi bu yok ben götüm nazik dersen şimdi sana her şeye karşı zıt argüman atarım sende hiçbirşey yapmazsın hayatında hiç birşey değişmez menunsan devam değilsen al bas geç gör
para sıkıntı. sekratogog satan yerler için de evet götüm nazik güvenemiyorum.

@elemancomeback31 rep'in anlamı info doğru mu yanlış mı öylesine mi attın?

• +1
Reactions: elemancomeback31
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, marlonteixeira and growthplatessss111
Doğru igf yerindeyse bişey değişmez
Sen arabayı fulleyince daha hızlı gitmiyor

• +1
  • JFL
Reactions: senualF, Serialsuicide, Yagiz8928 and 1 other person
Doğru igf yerindeyse bişey değişmez
Sen arabayı fulleyince daha hızlı gitmiyor
tahmin ediyorum ki e2'im sabit seviyelere geldi artık aromasin alıyorum şuan birkaç güne tahlil vericem igf-1 e2 bir de karaciğere alt ast falan baktıracam. igf kaç olmalı?

• Hmm...
Reactions: reanrao
tahmin ediyorum ki e2'im sabit seviyelere geldi artık aromasin alıyorum şuan birkaç güne tahlil vericem igf-1 e2 bir de karaciğere alt ast falan baktıracam. igf kaç olmalı?
Kan tahlilinde o gozukecek zaten değer aralığından bakarsın

• +1
Reactions: growthplatessss111