Hiç etnik arkadaşım olmadı

susisesi

susisesi

seggs
İzmirin merkezinde özel okul bebesi olarak büyüdüm hiç etnik arkadaşım olmadı internette her yerde sürekli milletin sövdüğünü ırkçılık yaptığını gördüm ama burdaki userlar çok iyi izlenim bıraktı.

Tldr: @Resistance. @kurdistan :love::love:

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, growthplatessss111, ascendantwill and 4 others
İzmirin merkezinde özel okul bebesi olarak büyüdüm hiç etnik arkadaşım olmadı internette her yerde sürekli milletin sövdüğünü ırkçılık yaptığını gördüm ama burdaki userlar çok iyi izlenim bıraktı.

Git gercekte kurtlerle tanis nekadar iyi,misafirperver insanlar gorursun tabi bes parmagin beside ayni degil

• +1
Reactions: stacyworshipper, Resistance. and Serialsuicide
Git gercekte kurtlerle tanis nekadar iyi,misafirperver insanlar gorursun tabi bes parmagin beside ayni degil
kurdun luksmekscisi hayirli olurmus

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, Resistance., Serialsuicide and 1 other person

Gel ızmıre kemeraltında tursu suyu ıcek o zaman senle

• +1
Reactions: stacyworshipper, Resistance. and Fridx

türkler de etnik sayılmıyo mu ki tr'ye göreyse ok

• +1
Reactions: stacyworshipper, Resistance. and Fridx

Users who are viewing this thread

Back