MogEater
sub1 to true adam.
yakin zamanda ielts ve toefl b2 almak istiyorum, hicbir fikrim yok, eng iyi sanirim, kurs veya solo calisma filan nerden baslamak lazim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
english time varsa sehrinde onlar giriste seviyeni test ediyo ona gore giryakin zamanda ielts ve toefl b2 almak istiyorum, hicbir fikrim yok, eng iyi sanirim, kurs veya solo calisma filan nerden baslamak lazim?
chad trait.sinavlara isim yazip cikarim genelde
gecen kis girdim ieltse, 8 aldım. Listening/speaking kısa zamanda geliştirebileceğin şeyler değil. Reading ve writinge odaklanyakin zamanda ielts ve toefl b2 almak istiyorum, hicbir fikrim yok, eng iyi sanirim, kurs veya solo calisma filan nerden baslamak lazim?
hasanabi ve qck anliyom konudma iyi ama gramer 0 ben cok izlereyek ogrendim yazmada ok ama dedigim gibi hic calismadigim icin a1 konulsrinda biseyleride bilmiyo olabilirim oluyorum hatta o sikintigecen kis girdim ieltse, 8 aldım. Listening/speaking kısa zamanda geliştirebileceğin şeyler değil. Reading ve writinge odaklan
ieltsde de toeflda da spesifik bir grammer partı yok, writing için her senaryoda kullanabileceğin kelimeleri ezberle girhasanabi ve qck anliyom konudma iyi ama gramer 0 ben cok izlereyek ogrendim yazmada ok ama dedigim gibi hic calismadigim icin a1 konulsrinda biseyleride bilmiyo olabilirim oluyorum hatta o sikinti