hic ielts veya toefl giren var mi?

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
yakin zamanda ielts ve toefl b2 almak istiyorum, hicbir fikrim yok, eng iyi sanirim, kurs veya solo calisma filan nerden baslamak lazim?

• +1
Reactions: DirtyBlonde
mock test var internette bir sürü onlara çalış

online calissan gayet yeterli olur belli bi seviyede iyi oldugunu dusunuyoaa bence

yakin zamanda ielts ve toefl b2 almak istiyorum, hicbir fikrim yok, eng iyi sanirim, kurs veya solo calisma filan nerden baslamak lazim?
english time varsa sehrinde onlar giriste seviyeni test ediyo ona gore gir

b1 filan cikarim sanirim hic calismadim, hayatimda hic ders calismadim nasil calisiliyo bilmiyorum, sinavlara isim yazip cikarim genelde o yuzden biraz saskinim yani nasil oalcak giren filan var mi?

• +1
Reactions: DirtyBlonde
gecen kis girdim ieltse, 8 aldım. Listening/speaking kısa zamanda geliştirebileceğin şeyler değil. Reading ve writinge odaklan

• +1
Reactions: MogEater and orhanhic
gecen kis girdim ieltse, 8 aldım. Listening/speaking kısa zamanda geliştirebileceğin şeyler değil. Reading ve writinge odaklan
hasanabi ve qck anliyom konudma iyi ama gramer 0 ben cok izlereyek ogrendim yazmada ok ama dedigim gibi hic calismadigim icin a1 konulsrinda biseyleride bilmiyo olabilirim oluyorum hatta o sikinti

hasanabi ve qck anliyom konudma iyi ama gramer 0 ben cok izlereyek ogrendim yazmada ok ama dedigim gibi hic calismadigim icin a1 konulsrinda biseyleride bilmiyo olabilirim oluyorum hatta o sikinti
ieltsde de toeflda da spesifik bir grammer partı yok, writing için her senaryoda kullanabileceğin kelimeleri ezberle gir

• +1
Reactions: MogEater

Users who are viewing this thread

Back