hic kiz gelipde sizin instanizi istedimi yada gelip cikma teklif ettimi

Turanmethod

Turanmethod

Gold
yasayan varmi

• +1
Reactions: levisko and veneficus
yaşadıııık

• Love it
Reactions: Turanmethod
2 açılma bir kaç defa da insta olmustu çok garip geliyor insana fakat aşık oldun mu dersen 0 bi gençlik aşkı yaşayamadık amk over

• So Sad
hacı starda oturuyodum kafayı bi çevirdim kız geldi yanıma pirizili masada oturuyoduk dedim heralde telefonu şarja takıcak dedi pardon tanışabilirmiyiz dedi şaşırdım amk kızda baya güzel bişeydi aldım istasını ama istek atmadım konuştuğum kız var diye sonra 10 dakka sonra geldi sen benim isteğimi kabul etmedin mi yaa dedi bende hiç atmadım atarım birazdan dedim kız aldı telefonu elimden zorla istek attı mk

• Love it
  • +1
Reactions: Turanmethod, ankaranin_adami and iyibiri
Benim 1kere oldu feci götüm kalktı aq kız falan bakıncada aşırı özgüvenli oluyom amk düşünsene chadsın çıkıyon sokağa herkes sana bakıyo kızlar falan olum harika bisey dünyada şunun üstüne bişey yok

Last edited:
  • Love it
  • +1
Reactions: Turanmethod and veneficus
evet ama o zamanlar mal oldugumdan slayleyemedim

• So Sad
İstiyolar da heves falan kalmadı bizde

• +1
hacı starda oturuyodum kafayı bi çevirdim kız geldi yanıma pirizili masada oturuyoduk dedim heralde telefonu şarja takıcak dedi pardon tanışabilirmiyiz dedi şaşırdım amk kızda baya güzel bişeydi aldım istasını ama istek atmadım konuştuğum kız var diye sonra 10 dakka sonra geldi sen benim isteğimi kabul etmedin mi yaa dedi bende hiç atmadım atarım birazdan dedim kız aldı telefonu elimden zorla istek attı mk
oha amk olaya bak