D
Deleted member 277275
retarded ltn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yazcaktim aslinda burayı reddit yapcam diyealdik da reddit ahh post acmayin artik
r/vlandiyar/turkishsub
@maarda şuna sövsene knkyazcaktim aslinda burayı reddit yapcam diye![]()
knkpostkasıyom senin mavitagi kıskandımReddit postu diye dalga gectim cidden reddit postuymus aminakoyimView attachment 4510862
31e başlama sebebi12 yaşındayken 20 yaşında bi abla atmıştı sonra bloklamıştım
Knk sen hic sikisen bi insan havasi vermiyon ama iyi anlamda melek gibi bşseysin amkaldik da reddit ahh post acmayin artik
tesekkur ederim sikismiyom artik zaten 7 ay mi 8 ay mi ne oldu. Ondan once de sadece tek bi sevgilimleydi zaten oyle azginlik falan anlaminda degildi.Knk sen hic sikisen bi insan havasi vermiyon ama iyi anlamda melek gibi bşseysin amk
en iyisi playboy olmak bence hemilgihemsextesekkur ederim sikismiyom artik zaten 7 ay mi 8 ay mi ne oldu. Ondan once de sadece tek bi sevgilimleydi zaten oyle azginlik falan anlaminda degildi.
Cok bi libidom yok su anda hayatimda da sikismek onemli bi yerde degil. Sadece ilgi istiyorum amk
sevmediğin biriyle sex overrated gibi geliyo. Looksmax amacim zaten daha cok (ne kadar ucubece bi sebep olsa bile) etrafımdan ilgi görmek, çekici bulunmak, iş hayatındaki pozitif etkileri ve belki ileride beğendiğim birisi olursa beni beğenme ihtimalini arttırmaken iyisi playboy olmak bence hemilgihemsex
halo effectin gercek olduguna inaniyosan dediklerinin hepsi zaten. sex olayindaysa bencede one night stand değilde passionate sevdiğin kişiyle daha iyi olursevmediğin biriyle sex overrated gibi geliyo. Looksmax amacim zaten daha cok (ne kadar ucubece bi sebep olsa bile) etrafımdan ilgi görmek, çekici bulunmak, iş hayatındaki pozitif etkileri ve belki ileride beğendiğim birisi olursa beni beğenme ihtimalini arttırmak
en iyisi playboy olmak bence hemilgihemsex
alakası yok piç takılıyosan eğer kızlara kötü davransan bile hala peşinden koşuyolar çok kez gördüm duydum deneyimledim reel bilgiSıkıcıdır full jester falansın
incel forumunda 31 hikayesi dışında ne bekliyon amk öyle bi thread açsam doluşur orospu cocuklarıflex postunu açmışsın amınakoyim buraya nasıl ben şöyle siktim böyle pompaladım yazılmamış hayret
sen cok tatlı bi insansın susisesitesekkur ederim sikismiyom artik zaten 7 ay mi 8 ay mi ne oldu. Ondan once de sadece tek bi sevgilimleydi zaten oyle azginlik falan anlaminda degildi.
Cok bi libidom yok su anda hayatimda da sikismek onemli bi yerde degil. Sadece ilgi istiyorum amk
Amk sunu yapmayan herkes boyle dıyo oyle bısey yok yarramalakası yok piç takılıyosan eğer kızlara kötü davransan bile hala peşinden koşuyolar çok kez gördüm duydum deneyimledim reel bilgi
Hassas genç adamtesekkur ederim sikismiyom artik zaten 7 ay mi 8 ay mi ne oldu. Ondan once de sadece tek bi sevgilimleydi zaten oyle azginlik falan anlaminda degildi.
Ya o kadar komik değil ki bide buranın allahı benim falan yazıyor bu redditçi salak orospu çcouklarını hiç sevmiyorum ama bazıları iyi kullabıyor onlar adamdırReddit postu diye dalga gectim cidden reddit postuymus aminakoyimView attachment 4510862
Şu sıralar azgın veled çok high t