D
Deleted member 92197
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
örnektamam
evet abiBura zaten offtopic ammm
Forum iqcel dolu sadece turklerde var saniyordum aptal orospu evlatlari her yerdeevet abi
O sebeple shitpost yapmaya karar verdin, evet abiShitpost yapmasak olacak threadler:
Q: Yüzümde kemik yok nasıl testo artar?
A: kanka eee sey ciğ süt kuzu kanı smoothie iç bide otuzbir çekme kemiklerin büyür kanka
kanki burası türkçe dilinde küçük bir org gibi düşünevet abi
Öyle bişey yazmıyo dil bölümünde sen kendi taşağının keyfine göre karar veriyon. Amaann ne yaparsanız yapın olum yeni gelen elemanları mal edersiniz böyle ,bu kadar shitpost gören siktir ediyo forumu bi süre sonra..kanki burası türkçe dilinde küçük bir org gibi düşün
View attachment 3421459
şurda gördüğün tüm başlıklarla alakalı konu açabilirsin offtopic'de dahil
olm aptalmısın amk forumdaki başlıklarla alakalı konu açabilirsiniz yazıyo forumdada offtopic diye bi başlık var knkÖyle bişey yazmıyo dil bölümünde sen kendi taşağının keyfine göre karar veriyon. Amaann ne yaparsanız yapın olum yeni gelen elemanları mal edersiniz böyle ,bu kadar shitpost gören siktir ediyo forumu bi süre sonra..
O sebeple shitpost yapmaya karar verdin, evet abi![]()
Buraya gercekden luksmexlemek icin gelenleri aminakoyim hardmaxleme ve roidlamak için güzel yer bu kadar shitpost olmasa zaten yarram gibi yer bi sikine yaradigi yok öyle ağlayanlara cok gıcık kapıyom gta roleplay oynayıp troll yaparaken kanka anneni sikim gercek rp yap gibi bişeyÖyle bişey yazmıyo dil bölümünde sen kendi taşağının keyfine göre karar veriyon. Amaann ne yaparsanız yapın olum yeni gelen elemanları mal edersiniz böyle ,bu kadar shitpost gören siktir ediyo forumu bi süre sonra..
am göt göt am
/do kişinin anasını siktiği görülmektedirBuraya gercekden luksmexlemek icin gelenleri aminakoyim hardmaxleme ve roidlamak için güzel yer bu kadar shitpost olmasa zaten yarram gibi yer bi sikine yaradigi yok öyle ağlayanlara cok gıcık kapıyom gta roleplay oynayıp troll yaparaken kanka anneni sikim gercek rp yap gibi bişey
tmm aq femboyuBuraya gercekden luksmexlemek icin gelenleri aminakoyim hardmaxleme ve roidlamak için güzel yer bu kadar shitpost olmasa zaten yarram gibi yer bi sikine yaradigi yok öyle ağlayanlara cok gıcık kapıyom gta roleplay oynayıp troll yaparaken kanka anneni sikim gercek rp yap gibi bişey
yaw he amk sikim oç tigir kaplanolm aptalmısın amk forumdaki başlıklarla alakalı konu açabilirsiniz yazıyo forumdada offtopic diye bi başlık var knk
kafama görede thread açarım bu arada bi sikim yapamassın
bu da femboyun yan çarı/do kişinin anasını siktiği görülmektedir
evet abi femboy abini rüyasında götünden sikmişler/do kişinin anasını siktiği görülmektedir
Evet sikdiler sanane amkevet abi femboy abini rüyasında götünden sikmişler![]()
Konuşulacak her şey daha önce yabancı forumda konusuldu. Su anda looksmax org offtopic üzerinden ilerliyor.Lütfen gidin konu dışında kasın ,sonra yarrak kürek +1000 shitpost kastığınızda mekanın sahibi personasına girmeyin götümüzle gülüyoruz![]()
Bu adam büyük ihtimalle engelli:Lütfen gidin konu dışında kasın ,sonra yarrak kürek +1000 shitpost kastığınızda mekanın sahibi personasına girmeyin götümüzle gülüyoruz![]()
Konuyla bi alakası yok ama küçük beyinli yan çara cevap:Bu adam büyük ihtimalle engelli:
-20 yaşından büyük
-darbeturksden uyuşturucuyla silah aldığını söylüyor (yalan)
-kgbtrde dolaşıyor (fotoğraf adından belli)
-engelli gibi yazıyor
Konuşulacak her şey konuşulmuş ama küçük beyinli yan çarımız rüyasında götünden sikildiğini anlatmak için looksmax.org'u seçmişKonuşulacak her şey daha önce yabancı forumda konusuldu. Su anda looksmax org offtopic üzerinden ilerliyor.
YAv istedigimizi yazariz mal oc o anani siktieme simdi 20yasini gecmis bunamis senin ne isin var la liselilerin arasinda sünepeKonuşulacak her şey konuşulmuş ama küçük beyinli yan çarımız rüyasında götünden sikildiğini anlatmak için looksmax.org'u seçmiş. 10 gönderiden 9u shitpost ve aptal orospu evlatları türkçe bölümünü gelişigüzel ağlama duvarı yaptığını zannediyor yersen
![]()
Liseli peyser evlatlarından bi beklentim yokta yukarıda da dediğim gibi küçük beyinlerinizle mekanı sahiplenmenize, istediğinizi yazmanıza (istediği şeyler :götünü siktirmek ve ağlama duvarı) götümüzle güldüğümüzü söylemiştim.YAv istedigimizi yazariz mal oc o anani siktieme simdi 20yasini gecmis bunamis senin ne isin var la liselilerin arasinda sünepe
Bura zaten offtopic ammm
Türkçe kısmına özel offtopic acmalari lazım yada ozurlu mallar biraz ingilizce öğrenip offtopic kısmında saklabanlik yapmaya devam etsin btw tbhkanki burası türkçe dilinde küçük bir org gibi düşün
View attachment 3421459
şurda gördüğün tüm başlıklarla alakalı konu açabilirsin offtopic'de dahil
Pis AzeriLiseli peyser evlatlarından bi beklentim yokta yukarıda da dediğim gibi küçük beyinlerinizle mekanı sahiplenmenize, istediğinizi yazmanıza (istediği şeyler :götünü siktirmek ve ağlama duvarı) götümüzle güldüğümüzü söylemiştim.![]()
knk sunni misinPis Azeri
knk sunni misin
katılıyorum kankiLütfen gidin konu dışında kasın ,sonra yarrak kürek +1000 shitpost kastığınızda mekanın sahibi personasına girmeyin götümüzle gülüyoruz![]()
Kankitolarım burdan alacağınız bilgi kısıtlıdır forumun dış dünyasıda varya hani oraları okuyabilirsiniz oralarda emin ol bilgi dolukatılıyorum kanki
O orospu ayşeyi sütünü içe içe sikeyim o zaman terörist orospu evladı seni
ben ana dilimde tr forumda konuscamKankitolarım burdan alacağınız bilgi kısıtlıdır forumun dış dünyasıda varya hani oraları okuyabilirsiniz oralarda emin ol bilgi dolu
Koalisyonun hava desteği olmasa kim kimi sikiyor görürdün knkO orospu ayşeyi sütünü içe içe sikeyim o zaman terörist orospu evladı seni
Işidin amerika israil tarafından desteklendiğini bilmiyor işte en zeki sunni buradadırKoalisyonun hava desteği olmasa kim kimi sikiyor görürdün knk View attachment 3423034
Kim Müslüman Suriyedeki Nusayriler mi Iraktaki Rafıziler miIşidin amerika israil tarafından desteklendiğini bilmiyor işte en zeki sunni buradadır
Knk ışid niye orta doğudaki twk müslüman olmayan devlete değilde diğerleriyle savaşta açıklar mısın
Peşmergedekiler ne oluyodu knk onlarıda tekfirlicen miKim Müslüman Suriyedeki Nusayriler mi Iraktaki Rafıziler mi
مرتدPeşmergedekiler ne oluyodu knk onlarıda tekfirlicen mi
Yav orospu cocugu biz burayı günün stresini atmak, kafa dağıtmak için kullanıcaz sende sike sike okuyacaksın git ingilizce öğren orayı oku amınakodumun kangal köpeğiLiseli peyser evlatlarından bi beklentim yokta yukarıda da dediğim gibi küçük beyinlerinizle mekanı sahiplenmenize, istediğinizi yazmanıza (istediği şeyler :götünü siktirmek ve ağlama duvarı) götümüzle güldüğümüzü söylemiştim.![]()
asıl mevzuyu çözemediniz amk bilgiyi sizden bekleyen yok zaten aqYa baba şuraya bilgi için gireninde amına goyum bilgi isteyen az ingilizce kassın botb okusun
sen daha ilkokula giderken öğrendik biz blackpilli ,lookism'i ingilizce öğren diyo bide, küçük beyninle ne bok yiyorsan yiyebilirsin liseli, gerekeni söyledik zaten ağlama duvarında bol şans ama düzenli olarak brutal sikerim seniYav orospu cocugu biz burayı günün stresini atmak, kafa dağıtmak için kullanıcaz sende sike sike okuyacaksın git ingilizce öğren orayı oku amınakodumun kangal köpeği
Brutal iq mog yiyor gelmiş kucuk beyin diyor mal sünepe sana bu slangle konusucam aminakoydumun ozurlusu hayatını sikeyim 25 yaş org sag sol
lan sen ne garip çarsın amkEvet sikdiler sanane amk
dogru ama 31 cekShitpost yapmasak olacak threadler:
Q: Yüzümde kemik yok nasıl testo artar?
A: kanka eee sey ciğ süt kuzu kanı smoothie iç bide otuzbir çekme kemiklerin büyür kanka
evetdogru ama 31 cek