"High iqyüm kankii"

OversallSülo

OversallSülo

6'3 Sül o pry
Özellikle bu forumda çok var bu pheno neye dayanarak kendilerini bilim adamı deha seviyesinde bir iqye sahip zannediyorlar adam ingilizce öğrenmiş oyun oynarken high iqyum diye dolaşıyor High iq adama bakıyorsun icat çıkarıyor, 5 yaşında 2 dil öğreniyor fizikte bilimde yeni şeyler buluyor 31 çekerek derece yapiyor ama bizim incelcan makale okudu diye einstein seviyesinde iqye sahip ❤️

• +1
Reactions: stacyworshipper, Serialsuicide, yigittsaint and 7 others
Özellikle bu forumda çok var bu pheno neye dayanarak kendilerini bilim adamı deha seviyesinde bir iqye sahip zannediyorlar adam ingilizce öğrenmiş oyun oynarken high iqyum diye dolaşıyor High iq adama bakıyorsun icat çıkarıyor, 5 yaşında 2 dil öğreniyor fizikte bilimde yeni şeyler buluyor 31 çekerek derece yapiyor ama bizim incelcan makale okudu diye einstein seviyesinde iqye sahip ❤️
Su forumun ortalamasi 95-100 falan amk onlari diyenlerin cogu biraz arastirma yapmayi bilen ortalama zekali insanlar ayni hayvan gibi calisip yksde derece yapan ortalama zekali liseliler gibi

• +1
Reactions: Iranidnordid, OversallSülo and Thrill
insan zeki mi degil mi anlamak için çok basit bi yöntem var her boka bağnaz mı bakıyor yoksa biri ona bi konuda katılmadığı zaman neden diyebiliyor mu

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Topkra and OversallSülo
evet kardesim high iq insanlar kesinlikle 31 cekerek icat cıkarır sıralama yapar inanmaya devam et buna. Calışmadan hicbi bok olmayacağını anlayın amk ben 130 iqyum dünya yüzde 2si fln 130 rehberlik arasırma merkezi tescilli calısmasam 120k fln gelir yks amk calısmadan zeka anlamsız . larplıyosam değer verdiğim herşey yok olsun. diğer dediğin konuda haklısın iki makale okuyup high iqyum diye gezenler konusunda

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, balve, szenn and 6 others
evet kardesim high iq insanlar kesinlikle 31 cekerek icat cıkarır sıralama yapar inanmaya devam et buna. Calışmadan hicbi bok olmayacağını anlayın amk ben 130 iqyum dünya yüzde 2si fln 130 rehberlik arasırma merkezi tescilli calısmasam 120k fln gelir yks amk calısmadan zeka anlamsız . larplıyosam değer verdiğim herşey yok olsun. diğer dediğin konuda haklısın iki makale okuyup high iqyum diye gezenler konusunda
Calismadandan kastigim normale göre daha erken daha hızlı anlaması falan çocukluk donemleri bir garip oluyor zaten

• +1
Reactions: Iranidnordid and Trenmaxx1
Calismadandan kastigim normale göre daha erken daha hızlı anlaması falan çocukluk donemleri bir garip oluyor zaten
ben 4 yaşına kadar konuşmamışım
iki ihtimal var ya einstein sendromu ya da borderline retard

• JFL
Reactions: Kayra139, szenn, Gordon Freeman and 4 others
Aynen bro ya yüksek iq yiz ya ndyiz ya 🤙🤙

• JFL
Reactions: Kayra139, szenn, Gordon Freeman and 3 others
Bu forumda maarda dışı yüksek iq yok, anlayin bunu artık.

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, szenn, maarda and 5 others
1000020770

• JFL
Reactions: Kayra139, Futanari, szenn and 8 others
Maardayı övmeyin şöyle orospu çocugu 3 ayda 1 orga giriyo bi mesaja cevap vermiyo

• JFL
  • +1
Reactions: Futanari, szenn, Gordon Freeman and 2 others
Maardayı övmeyin şöyle orospu çocugu 3 ayda 1 orga giriyo bi mesaja cevap vermiyo
Maarda övülmeyecek bir adam mı amk.

Orgda Maarda
İzmirde Arda
Gönülde ve başta
Clavın tren bastığı yaşta.

Last edited:
  • JFL
  • Love it
Reactions: Kayra139, szenn, maarda and 5 others
dostm haklı bir noktaya değinmişsin fakat icat çıkarmak için hayat amacına maddi manevi desteğe falan da ihtiyacın var diller de özellikle küçük yaşta daha kolay öğreniliyor aile desteği varsa şahsen ben genetik olarak gerizekalıyım baya

• +1
Reactions: OversallSülo
dostm haklı bir noktaya değinmişsin fakat icat çıkarmak için hayat amacına maddi manevi desteğe falan da ihtiyacın var diller de özellikle küçük yaşta daha kolay öğreniliyor aile desteği varsa şahsen ben genetik olarak gerizekalıyım baya
Ana fikre odaklan detayları salladım

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, FoidLover13, velwetyy and 1 other person
Dedigin yks icin gecerli yksde zekanin pek onemi yok it gibi calisan kazaniyo zekayi olcen bi sinav degil cunku

Ne kadar yuksek iq olursan ol calismadan bi bok yapamazsin yksde

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and OversallSülo
Dedigin yks icin gecerli yksde zekanin pek onemi yok it gibi calisan kazaniyo zekayi olcen bi sinav degil cunku

Ne kadar yuksek iq olursan ol calismadan bi bok yapamazsin yksde
Bugün lgsye giriyodun sen nası gecti

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, velwetyy and OversallSülo
Arda cidden bu arada çok üstün bi adam sattığı roblox oyun yapma kursu sayesinde annemleri emekli yapabildim döner yiyorum ve zaradan giyinebiliyorum hayat çok değişti.

• JFL
Reactions: velwetyy, Topkra, Futanari and 1 other person