divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben o yuzden mi 183 manletimtitle
kısa degil demeyin bu arada amk benden kucukler heightmog atiyor baya bayaben o yuzden mi 183 manletim la![]()
high t olsaydin ilgi orospusu olmazdin gardassben o yuzden mi 183 manletim la![]()
knk soverim bak sanahigh t olsaydin ilgi orospusu olmazdin gardass
150yim bi o kadar da donumun icinde var(real high t)
ilaçlarla baskılasak kapanmıyo o zamanFazla t = fazla östrojen dönüşümü = kapanma süreci hızlanma
Ama ogrepilled 1 sene boyunca götüne anabolik sokmasına rağmen kapanmamis iddiası öyle, kişiden kişiye değişiyor gibi
Hayır yani bu çok fazla değişken birşey high t olmak high dht olmana sebep olup duşuk e2 ile ergenliğini uzatabilirken bu kişiden kişiye değişiklik gösteriyortitle
ananizisikeyim orospu cocuklari neden daha once soylemedinix bana inhibatormudur ne yarraktir o seyi erken al diyeben o yuzden mi 183 manletim
kanka ben kendi yas grubum bi grup gordummu genelde heightmog yiyom183 manlet falan değil 185-186 boyumla herbindiğim otobüste/metroda ben en uzun eleman oluyorum nadir heightmogg yiyorum
17 çok mu geç aslındaananizisikeyim orospu cocuklari neden daha once soylemedinix bana inhibatormudur ne yarraktir o seyi erken al diye
Bizim spor salonuna gel183 manlet falan değil 185-186 boyumla herbindiğim otobüste/metroda ben en uzun eleman oluyorum nadir heightmogg yiyorum