hindiastandan turkiyeye accutane shipment

BIitz

BIitz

don't take my advice seriously, full time larp.
Hindistan’dan Türkiye’ye bir sürü retinol, Accutane ve oral minoksidil hapı göndermeyi düşünüyorum; sizce gümrük buna el koyar mı, gümrük bu konularda ne yapıyor?

bilmiyorum

• +1
Reactions: Thrill
Hindistan’dan Türkiye’ye bir sürü retinol, Accutane ve oral minoksidil hapı göndermeyi düşünüyorum; sizce gümrük buna el koyar mı, gümrük bu konularda ne yapıyor?
YARRAGIM TR DE YOKMU BUNLAR ZATEN

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, growthplatessss111, Orcairis and 7 others
  • JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, temelyeterliliktest and Thrill
accutane recetesiz satmiyorlar got
Yarrağımın kılı Türkiyede zor aldığın ilacı yurt dışından nası sokacan

• JFL
  • +1
Reactions: Orcairis, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
  • +1
Reactions: hardmaxxx, ascendantwill, kurdistan and 5 others
Dışarı çıksan eczanede veriyolar amk salagı az götünü kaldır eczane dolaş ben tek attım

• +1
Reactions: hardmaxxx, kurdistan, growthplatessss111 and 3 others
sosyal becerisi en yüksek subforum böceği

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, hardmaxxx, BugraSA and 7 others
okul çıkışı lise öğrencisi olarak formayla aldım accutane eczacı gram garipsemedi tret fln ztn alınıyor

• +1
Reactions: jsbera, kurdistan and Thrill
Hindistan'dan accutane alsan cildin daha da kötü olur amk

• +1
Reactions: hardmaxxx, kurdistan, Auchelius and 1 other person
olum sen salak mısın? 2 gün önce eczaneye 2 adım atıp reçetesiz zoratenin aldım.Yarrak kafası sen avrupalı mısın indiamarttan alıcan?

• JFL
  • +1
Reactions: hardmaxxx, ascendantwill, kurdistan and 5 others
alırsın reçetesiz

• +1
Reactions: kurdistan and flows5991
olum sen salak mısın? 2 gün önce eczaneye 2 adım atıp reçetesiz zoratenin aldım.Yarrak kafası sen avrupalı mısın indiamarttan alıcan?
Baba trye gelir gelmez eczaneden lukusmeksingle alakali recetesiz ne varsa alicam ama problem su trye gelirsem direk ters kelepce aaaammunagoyuim

Beyaz receteli amk alsana trde

• +1
Reactions: hardmaxxx and Auchelius
hindistandan kendıne kagıt bıle alamazsın suan

• +1
Bu tarz ürünler Türkiye gümrüğünde sıkıntılı oluyor özellikle accutane ve oral minoksidil genelde reçeteli sayılıyor toplu gelirse el koyma ihtimali yüksek bazen imha bazen de süreç uzuyor en garanti yol dermatologdan reçete ile Türkiye’den almak yoksa looksmax diye girip başını ağrıtırsın

• +1
markalari farketmiyodu dimi ben acnegen alcam

• +1