hintliler üzerine birtakım mülahazalar

D

Deleted member 86644

Iron
herhangi bir hintli görünce midem bulanıyo amk. hele bu amk sitesinde her yerdeler. bide o bok rengiyle türkleri falan aşağılamaya çalışıyorlar. siz ne dusunuyorsunuz dostlarım?

Nasdaq

Nasdaq

Banned
SALLUDON ÇAD OLMUŞ KANKA BENDE OLURUM YA (BEYAZ BİR TURİST ÜLKESİNE GELİNCE 20 KİŞİ ARKASINDAN GİDİYORLAR)

maarda

maarda

Luminary
Rastgele internet forumundaki görüşler çok da sikimde değil bi ırkı görünce midem bulanacak kadar aptal değilim aq

D

Deleted member 86644

Iron
Rastgele internet forumundaki görüşler çok da sikimde değil bi ırkı görünce midem bulanacak kadar aptal değilim aq
aptallıkla ne alakası var?

D

Deleted member 86644

Iron
çok alakası var kanka,istediğin kadar aşağıla hintlileri batıda senin de farkın yok
Hala aptallıkla alakasını çözemedim batıda farkımız yok yani ee? Buradan ne çıkarmam gerekiyor tam olarak amk? Ben hintliler bok dedim siz batı falan diyorsunuz ne alaka oğlum? Batının hakkımızda ne düşündüğü ne alaka şuan? Nasıl bir aşağılık kompleksinin içindesiniz aq

D

Deleted member 86491

Banned
Hala aptallıkla alakasını çözemedim batıda farkımız yok yani ee? Buradan ne çıkarmam gerekiyor tam olarak amk? Ben hintliler bok dedim siz batı falan diyorsunuz ne alaka oğlum? Batının hakkımızda ne düşündüğü ne alaka şuan? Nasıl bir aşağılık kompleksinin içindesiniz aq
Hayat batıda donuyor ve onlara göre 3. Dünya ülkesiyiz ok?

maarda

maarda

Luminary
Aşağılık kompleksinde olan sensin aq, bir insanın cilt renginden miden bulanıyorsa git kendini as çünkü sende türksün pek farkın yok

D

Deleted member 86644

Iron
Aşağılık kompleksinde olan sensin aq, bir insanın cilt renginden miden bulanıyorsa git kendini as çünkü sende türksün pek farkın yok
Kişisel zevklerim bu yönde. Mesela ince bir erkek bacağı gördüğüm zaman da bulanıyor. Siyahi erkek görünce bulanmaz mesela. Yani ortada beyaz üstün gibi bişey de demiyorum avel misiniz

D

Deleted member 86491

Banned
Dediklerine katılıyorum ama buradan hintlilere bok atamayacağım sonucunu nereden çıkardın peki?
Oyle demedim laf atiyosan at ama hayatin dondugu yerdeki insanlar laf attiklarin ile seni aynı seviyede görüyor ok?

maarda

maarda

Luminary
Mesela ince bir erkek bacağı gördüğüm zaman da bulanıyor
Niye kusursuz gibi davranıyorsun amk incel forumundasin? Senin de ne sikim olduğun az çok belli

D

Deleted member 86644

Iron
Niye kusursuz gibi davranıyorsun amk incel forumundasin? Senin de ne sikim olduğun az çok belli
O yanıtımından kendimi kusursuz gördüğümü çıkarıyorsan senin ciddi psikolojik tedavi görmen lazım çocuk. Bu artık okuduğunu anlama becerisinden çıkıyor zira. Başka biri de bende olan bir özelliği sevmez mesela buradan onun kendini kusursuz gördüğü sonucunu mu çıkarırsın amk? Ciddiyim siktir git tedavi gör.

maarda

maarda

Luminary
O yanıtımından kendimi kusursuz gördüğümü çıkarıyorsan senin ciddi psikolojik tedavi görmen lazım çocuk. Bu artık okuduğunu anlama becerisinden çıkıyor zira. Başka biri de bende olan bir özelliği sevmez mesela buradan onun kendini kusursuz gördüğü sonucunu mu çıkarırsın amk? Ciddiyim siktir git tedavi gör.
Tedavi cope psikolog ve terapist dolandırıcı mesleği sg gitmicem

D

Deleted member 86644

Iron
Tedavi cope psikolog ve terapist dolandırıcı mesleği sg gitmicem
wola bende herhangi bir psikoloğa falan para domalmazdım asla açıkçası

D

Deleted member 86491

Banned
Kişisel zevklerim bu yönde. Mesela ince bir erkek bacağı gördüğüm zaman da bulanıyor. Siyahi erkek görünce bulanmaz mesela. Yani ortada beyaz üstün gibi bişey de demiyorum avel misiniz
Bacak ne alaka amk hadi zargana erkek desen anlicam da bodycilerin bile bacağı ince olabiliyor

D

Deleted member 28459

Gold
Nerden geliyor bu hint fanboyluğu hmmmmm...

Indian GIF

D

Deleted member 28459

Gold
Soylu bir ingiliz ailesine doğmam lazımdı

Allah beni dolandırdı ve orta doğuya yolladı

D

Deleted member 82864

Iron
EcE OJgUMAEZSUp

demek hintliler alt irk ama 86 iq ekonomiden intihar eden turk ustun heeeee:lul:

Attachments

• EcE-OJgUMAEZSUp.jpeg
    EcE-OJgUMAEZSUp.jpeg
    1.1 MB · Views: 0
D

Deleted member 82864

Iron
harbi biz niye beyaz değiliz kanka

en cok kendimden nefret ediyorum
kanka dusunsene yari rus yari ermenisin ermeninin coloringini,cirkinligini,rusun femboylulugunu aliyorsun ve kendine rus dediginde inanmiyorlar ermeni dediginde dalga geciyorlar:lul: