hipergamiye inanamıyorum

ochinchin

ochinchin

I’m no longer in the US.
3/10 bir kız ol seksi geçtim kendisini gerçekten seven 5/10 bi erkek arkadaş bile bulabilir sadece sosyal medyada bir hesap açarak

3/10 erkek ol = ölüm, ya da olabildiğince para kazanıp ameliyat + softmaxx ile 25 yaşında 4-5/10a "ascend"leyip şanslıysan seni seven bir kız arkadaş bul

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, stacyworshipper and 1 other person
dnr kys faggot

• +1
Reactions: Kayra139
3/10 bir kız ol seksi geçtim kendisini gerçekten seven 5/10 bi erkek arkadaş bile bulabilir sadece sosyal medyada bir hesap açarak

3/10 erkek ol = ölüm, ya da olabildiğince para kazanıp ameliyat + softmaxx ile 25 yaşında 4-5/10a "ascend"leyip şanslıysan seni seven bir kız arkadaş bul
bunu erkek milleti bir olarak çözebiliriz, kızlara ilgi göstermeyeceğiz. hepinizin siki taş gibi biliyorum ama artık örgütlenmemiz lazım. incel olanların biz değil bir vasfı olmayan kızların olması lazım.

biz sınıftaki erkeklerle örgütleşip kızları siktir ettiğimizde mal gibi kalıyorlar keşke bunu hep sürdürebilirsek ve her erkek bu şekilde olsa.

ben artık bıraktım millete kur yapmayı yapacaksa bana yapsın orospu evlatları. o kadar vücut yaptık anasını siktiğim senin o ketçaplı ruffles yiyerek yaptığın yağ tulumu vücut için mental sağlığımı sikmeyeceğim

• Love it
bunu erkek milleti bir olarak çözebiliriz, kızlara ilgi göstermeyeceğiz. hepinizin siki taş gibi biliyorum ama artık örgütlenmemiz lazım. incel olanların biz değil bir vasfı olmayan kızların olması lazım.

biz sınıftaki erkeklerle örgütleşip kızları siktir ettiğimizde mal gibi kalıyorlar keşke bunu hep sürdürebilirsek ve her erkek bu şekilde olsa.

ben artık bıraktım millete kur yapmayı yapacaksa bana yapsın orospu evlatları. o kadar vücut yaptık anasını siktiğim senin o ketçaplı ruffles yiyerek yaptığın yağ tulumu vücut için mental sağlığımı sikmeyeceğim
siktir etme olayınız süpermiş, asıl olması gereken erkeklerin istiyorlarsa kızlarla sohbet etmeye vb devam etmesi fakat sadece bi kızdan hoşlanıyorsa yürümesi falan, gereksiz göt kaldırılmamalı

hemcinslerimi anlamıyorum niye insan sadece sikiyle düşünür mk kızın karakterini hobilerini görünüşünü falan önemse ve am için karakterinden feda etme yani bu çok saçma

• +1
Reactions: Kayra139 and blackpillruinedmyli
siktir etme olayınız süpermiş, asıl olması gereken erkeklerin istiyorlarsa kızlarla sohbet etmeye vb devam etmesi fakat sadece bi kızdan hoşlanıyorsa yürümesi falan, gereksiz göt kaldırılmamalı

hemcinslerimi anlamıyorum niye insan sadece sikiyle düşünür mk kızın karakterini hobilerini görünüşünü falan önemse ve am için karakterinden feda etme yani bu çok saçma
tüm türkiyede toplu hipergami detoksu başladı uymayan erkekler hadım edilecek-

• +1
tüm türkiyede toplu hipergami detoksu başladı uymayan erkekler hadım edilecek-
kanka 2023 kasım ayında beyaz solid mtb bi kızla tanışmıştım hem de dating app gibi bir uygulamadan ve low ltn olmama rağmen beni beğenip hoşlanmıştı falan. zaman geçtikçe hipergami daha da kötüleşiyor ve toplum bozuluyor gibi hissediyorum 2024den sonra dating sikildi galiba

• +1
Reactions: Kayra139 and blackpillruinedmyli
Water

yeni seyler paylasin artik

• +1
Reactions: Orcairis

Hayvan gibi para nasıl kazanacan aw o yaşta . Ya uyuşturucu satacaksın ya da çok iyi iş tutturacaksın

dunyada 4 milyar kari var 2 milyari evli zart zurt olsun yine sikersin birini ama hipergami var onuda reddetme

• +1
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide
bunu erkek milleti bir olarak çözebiliriz, kızlara ilgi göstermeyeceğiz.
Öyle bişey asla yaşanmayacak kendi doğana aykırı davranamazsın. Male ve female sex drive farklı çalışıyor malesef

• +1
Reactions: Serialsuicide and blackpillruinedmyli
Öyle bişey asla yaşanmayacak kendi doğana aykırı davranamazsın. Male ve female sex drive farklı çalışıyor malesef
Bizde oyle kendimizi kandiriuoruz iste napalim

• +1
Reactions: Topkra
abi valla seksten banane ya, sırf seks için kızlara ilgi verince her şey boka sarıyor eğer seks için kızlara yürüyecekseniz kaşar kızlara yürüyün düzgün kızları ihtiyacı olanlara bırakın

abi valla seksten banane ya, sırf seks için kızlara ilgi verince her şey boka sarıyor eğer seks için kızlara yürüyecekseniz kaşar kızlara yürüyün düzgün kızları ihtiyacı olanlara bırakın
Hayatın tek amacı seks kanka

• +1
Reactions: Serialsuicide
Niye başkalarının fikirlerini umursuyorsunki
Dalga geçseler nolcak? Sana duyulan saygı orda olduğu sürece önemli değil
knk zaten sosyal ve görünüş hiyerarşisinde yüksekte olsam 2-3 tane ucube bana laf atsa asla alınmam
ltn olarak büyümüş biriyim ben umursuyorum(ölümüne değil tabi ki)

knk zaten sosyal ve görünüş hiyerarşisinde yüksekte olsam 2-3 tane ucube bana laf atsa asla alınmam
ltn olarak büyümüş biriyim ben umursuyorum(ölümüne değil tabi ki)
Çoğu kişi ltn olarak büyüyor zaten