hırsızlık

evexoria

evexoria

2x15
şu migrosda alkollerde alarm neden takılı amk beyler çalsam öter mi:forcedsmile:
protein barlar içecekler falan sorun olmuyorda alkol biraz sıkıntı

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: -BayHarbourButcher, EK0, Demirs and 2 others
@Demirs @truefoidslayerpqoqo @EK0 @kumaddikt @ankaranin_adami @caglar3 @eniyiguresci

• +1
Reactions: caglar3, Demirs and Jordan Barrett
Yeah

• +1
  • Love it
Reactions: Demirs, truefoidslayerpqoqo and evexoria
şu migrosda alkollerde alarm neden takılı amk beyler çalsam öter mi:forcedsmile:
Bak sen er olmaya baslamissin korkuyorum

• JFL
Reactions: pardonriki, caglar3, Demirs and 1 other person
Çalma haram ulan

• JFL
  • +1
Reactions: zeta_mogging, evexoria and truefoidslayerpqoqo
Çalma haram ulan
Bi kac gune 17 yasindaki incell 30 foidi oldurup ben er im deyip intihar etti haberi cikarsa sasirma:lul::AMOGUS:

• So Sad
  • JFL
Reactions: evexoria and Demirs
@Demirs @truefoidslayerpqoqo @EK0 @kumaddikt @ankaranin_adami @caglar3 @eniyiguresci
Öter sanırım çalmadım hiç alkol de içmem

• +1
Reactions: evexoria
  • +1
Reactions: Demirs and evexoria
kasa arkasındaki şeyi nasıl çalacan amk

kasanın yakınlarında olmuyor mu hep alkoller benim gittiğim migroslar hep öyle

• +1
Reactions: kumaddikt and evexoria
kasa arkasındaki şeyi nasıl çalacan amk
hangi migrosta alkoller kasa arkasında la alkoller için özel bölüm var burdaki her migrosta:feelsahh:

• +1
Reactions: EK0 and ankaranin_adami
fiş metodu yap a101den redbull al sonra redbullu eve koy a101 redbullun fişiyle gir bime rafdan redbull al sonra yanında dümenden bişey al karı sorarsa redbullu a101den aldın fişide var yada evde yazıcı falan varsa sahte fiş çıkart kes zamanı falan ayarla yada a101 poşetine 1.5lt pepsi koy bime gir onunla içindeyken a101 poşetine 2 3 tane istediğin şeyi at

• +1
  • JFL
Reactions: eniyiguresci, caglar3, kumaddikt and 1 other person
hangi migrosta alkoller kasa arkasında la alkoller için özel bölüm var burdaki her migrosta:feelsahh:
bizim burdakinde kasa arkasında ama biraz küçük ondanda olabilir

• +1
Reactions: kumaddikt and evexoria
fiş metodu yap a101den redbull al sonra redbullu eve koy a101 redbullun fişiyle gir bime rafdan redbull al sonra yanında dümenden bişey al karı sorarsa redbullu a101den aldın fişide var yada evde yazıcı falan varsa sahte fiş çıkart kes zamanı falan ayarla yada a101 poşetine 1.5lt pepsi koy bime gir onunla içindeyken a101 poşetine 2 3 tane istediğin şeyi at
ne uğraştırıcı şey amk ben direkt cebime veya donuma sıkıştırabiliyorum redbullu.benim için kolay şey bunlar.benim alkol çalmam lazım

• +1
Reactions: ankaranin_adami
bizim burdakinde kasa arkasında ama biraz küçük ondanda olabilir
ben küçük yerlerden hırsızlık yapmıyorum büyük yerlerden yapıyorum çalışan sayısı çok sayımda farkedilmiyordur ondan çalışanlara ücret yansımaz

• +1
Reactions: kumaddikt and EK0
alkol de de otmeyenler var olm gidip jack daniels çalarsan ki nereye sokucan o var birde, o farklı,yoksa tuborga vs ötmez

• +1
ne uğraştırıcı şey amk ben direkt cebime veya donuma sıkıştırabiliyorum redbullu.benim için kolay şey bunlar.benim alkol çalmam lazım
kaset jileti yatay olarak 2 ye böl çaktırmadan alkolün iplerini kesip a101 poşetine yolla

• +1
ben küçük yerlerden hırsızlık yapmıyorum büyük yerlerden yapıyorum çalışan sayısı çok sayımda farkedilmiyordur ondan çalışanlara ücret yansımaz
kanka görmedim ama alarmlıysa belanı sikerler yapma öyle birşey adamlar alkol çaldırmaz

• +1
Reactions: coax96, kumaddikt and evexoria
alkol de de otmeyenler var olm gidip jack daniels çalarsan ki nereye sokucan o var birde, o farklı,yoksa tuborga vs ötmez
35lik jack danielsi gerekirse göt deliğime sokarım

• JFL
Reactions: Dxddxx1
bira çalmak bir şey değilki benim viski şarap almam lazım ya

bira çalmak bir şey değilki benim viski şarap almam lazım ya
o zaman gizlice bir şekilde alarmını kırman lazım öttürmeden onun bir mekanızması vardır zaten o şekilde alarmı sökerler oradaki çalışanlar,kamerasız da olması lazım dikkatli olman lazım ama mümkün

• +1
1788869901015

bunların alarmı böyle olmuyomu etrafında sarılan şey bandaj gibi bişeymi neydi bandaj gibiyse jileti vur sök yada sinyal kesici yap alimünyüm folyo sar alarmın etrafına ötmez öyle

• +1
View attachment 5622716
bunların alarmı böyle olmuyomu etrafında sarılan şey bandaj gibi bişeymi neydi bandaj gibiyse jileti vur sök yada sinyal kesici yap alimünyüm folyo sar alarmın etrafına ötmez öyle
bizim burdaki büyük migrosta full metal gibi işte o alarm kısmı ip değil

• Woah
Bizimki de kasa arkası gayet büyük ama
kasa arkasında sadece sigara satılmıyor mu mersinde hep alkollere özel reyon var

• Hmm...
Reactions: kumaddikt
ötüyor onlar harbiden korkutmak için değil
alarm olmayan büyük marketlerde varda seni 70 lik viskiyle yakalarlarsa sikerler

Alkol çalmak zor baya da teoride işe yarayan bişey buldum.Ama pratikte ne kadar işe yarar bilemem.Migrosta görünmeyen bir kör nokta varsa alkolle oraya git alkolü aç ve başka şişeye boşalt.Boş alkol şişesinide çöpe falan at.Yada oralara biyerlere bırak.Önemli kısım alkol şisesinin 2 3 içinde bulunmaması gerek.Yoksa kameralardan yakalayabilirler.Bunu da hesaba katarak bi yere koy

Alkol çalmak zor baya da teoride işe yarayan bişey buldum.Ama pratikte ne kadar işe yarar bilemem.Migrosta görünmeyen bir kör nokta varsa alkolle oraya git alkolü aç ve başka şişeye boşalt.Boş alkol şişesinide çöpe falan at.Yada oralara biyerlere bırak.Önemli kısım alkol şisesinin 2 3 içinde bulunmaması gerek.Yoksa kameralardan yakalayabilirler.Bunu da hesaba katarak bi yere koy
büyük migroslarda asla kör nokta olmuyor ki zaten küçüklerde alkol yok😢

• +1
Reactions: erlang
büyük migroslarda asla kör nokta olmuyor ki zaten küçüklerde alkol yok😢
Kanka çalışanların tuvaleti veya az girilen depo odası gibi birşey yok mu

• +1
Reactions: erlang
Başka bir şişeye doldur öyle at.
yani çok uzun sürücek ağzıma sıçılması anlık bir şey alarmı söküp 35liği pantalonomu sokarım aslında

yani çok uzun sürücek ağzıma sıçılması anlık bir şey alarmı söküp 35liği pantalonomu sokarım aslında
kışın montuna koy çalışana git acil tuvalet varmı hastayım ishalim de tuvalete götürcek orda 3 tane sığdırabilmişsen al 3 tane şişe doldur sınra çöpe at alarmlı şişeyi

• +1
kışın montuna koy çalışana git acil tuvalet varmı hastayım ishalim de tuvalete götürcek orda 3 tane sığdırabilmişsen al 3 tane şişe doldur sınra çöpe at alarmlı şişeyi
kışın ne içicem ya yks var amk yaz bitmeden çalıp içmem lazım

• +1
kargo pantalona koy farkeder diyosan karaçarşaf giyip hemen hızlıca sok kıyafetinin içine oraya yaylı lastikli sistem yap çarşaf tutsun içkiyi sonra tuvalet nerde de gir hemen doldur şişelere çık

• JFL
kargo pantalona koy farkeder diyosan karaçarşaf giyip hemen hızlıca sok kıyafetinin içine oraya yaylı lastikli sistem yap çarşaf tutsun içkiyi sonra tuvalet nerde de gir hemen doldur şişelere çık
100hz sesim var amk nasıl kadın sesi yapcam:lul:

• +1
  • +1