️️️️
Iron
Subhuman hırt nasil lmtb ile manita olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Senin askine kizin yaninda "hehe acaba instagramini ewewewe alabir miyim" diyebiliyo cunkuSubhuman hırt nasil lmtb ile manita olabiliyor![]()
herşey özgüvenmijust be confident demek istemiyorum ama adamın özgüveni yüzünden adam önüne gelen kıza yazıyor sende yazsan okadar kıza sanada illa tutar ve ayriyetten adamın çevre +sı var adam kızın derdi olduğu gibi çözüyor kızlarda korunmayı seviyor
hiç bir kıza adım atıyor musun? büyük ihtimal cevabın hayır veya az işte o kekonun senden farkı önüne gelen her kıza yazıyor sende onun kadar kıza yazsan sende kızla gezersinherşey özgüvenmi
Bazı foidler anlamadığım bir şekilde bu tarz insanlara fazla sempatik yaklaşıyor. Tipsiz orospu çocuklarına "Aaa ne kadar tatlı" denildiğini defalarca duydum. Genelde böyle kişilerle sevgili olan kızlar da orospu oluyor zaten. Nitekim sana da bana da orospudan hayır gelmez.Subhuman hırt nasil lmtb ile manita olabiliyor![]()
geniş sosyal çevre özgüven ve bazı kızların sevdiği bir kaç özelliği bulundurmaları (aşırı korumacı olmak gibi). ama zaten bunların bulacağı manitalar embesil oluyor geneldeSubhuman hırt nasil lmtb ile manita olabiliyor![]()