zeggo
retardmaxxed highschooler
bu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bence deneyimlerine göre değişir , ilk konustugum kızlarda oluyordu sonra baglanma uzun surmeye basladıbu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
Ortaokulda bide vay aqah ah ortaokulda salaklığım yüzünden sikemediğim kız hala aklımdasın
Seçenegin az olduğu için ihtiyaç hissediyorsundur ya da deneyimin az olduğu için.bu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
deneyimim asırı azSeçenegin az olduğu için ihtiyaç hissediyorsundur ya da deneyimin az olduğu için.
Seçeneklerin nasıl bilmiyorum ama eğer seçeneğin fazla ve deneyimin azsa değerinin farkında ol amı götü dagitiyon yoksadeneyimim asırı az
online olarak secenek cok ama realde yüzüme bakan yok nasıl bilmiyorum dogdugum yeri sikiyimSeçeneklerin nasıl bilmiyorum ama eğer seçeneğin fazla ve deneyimin azsa değerinin farkında ol amı götü dagitiyon yoksa
öyle hissediyorum zaten şu aralarobez 160 animeden başka hayatı olmayanla eş değer görürsün sonra kendinj
Cok olmasının nedeni ne?online olarak secenek cok
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama iç anadolu da bir yer olupta büyük şehir değilse harbi kötü olmusama realde yüzüme bakan yok nasıl bilmiyorum dogdugum yeri sikiyim
ona eşit gelmen için sub5 falan olman lazım düşme amköyle hissediyorum zaten şu aralar
bilmiyorum cidden arada tiktokta kendimi falan paylaşıyorum yayın acıyorumCok olmasının nedeni ne?
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama iç anadolu da bir yer olupta büyük şehir değilse harbi kötü olmus
Normie comes to eye contact with stacy one time :bu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
Kanka internette görülen rağbet çokta irlde çoğu kişi compliment almıyor bile hiç o yüzden gerçeklik ile bağını koparma gidip uzak ilişki mi yapican amk yaşın küçükse küçüktür diye varsayıyorum deneyimim yok diyorsun uzak ilişki falan yapma aq git kendine göre birini bulmaya calis şehrinde orda işler nasıldır haberim yoktbilmiyorum cidden arada tiktokta kendimi falan paylaşıyorum yayın acıyorum
sen bu olaylar için yaşlandın be abi beher gün en az 5 kişiye aşık oluyorum hasmım gibi gözüne bakıyorum
yaşım 16,bulunduğum şehirin insanı köy gibi biyer kendime göre birini buluyim diyorum garip garip tipler çıkıyor en son sevgilimin 3 abisiyle beraber uğraştım tamamen kortizol arttırıyor mekandaki bütün karılar aqKanka internette görülen rağbet çokta irlde çoğu kişi compliment almıyor bile hiç o yüzden gerçeklik ile bağını koparma gidip uzak ilişki mi yapican amk yaşın küçükse küçüktür diye varsayıyorum deneyimim yok diyorsun uzak ilişki falan yapma aq git kendine göre birini bulmaya calis şehrinde orda işler nasıldır haberim yokt
Sik geç mantığı mi arıyorsun ciddi ilişki miyaşım 16,bulunduğum şehirin insanı köy gibi biyer kendime göre birini buluyim diyorum garip garip tipler çıkıyor en son sevgilimin 3 abisiyle beraber uğraştım tamamen kortizol arttırıyor mekandaki bütün karılar aq
sik geçSik geç mantığı mi arıyorsun ciddi ilişki mi
"irlde" yazisndan sonra dnr low iq piç seni XDKanka internette görülen rağbet çokta irlde çoğu kişi compliment almıyor bile hiç o yüzden gerçeklik ile bağını koparma gidip uzak ilişki mi yapican amk yaşın küçükse küçüktür diye varsayıyorum deneyimim yok diyorsun uzak ilişki falan yapma aq git kendine göre birini bulmaya calis şehrinde orda işler nasıldır haberim yokt
Ee amunakoyum abileriyle niye ugrasiyon ki ozamansik geç
Tmm nd ragebaiter"irlde" yazisndan sonra dnr low iq piç seni XD
nerede doğdunonline olarak secenek cok ama realde yüzüme bakan yok nasıl bilmiyorum dogdugum yeri sikiyim
aşık olduktan sonra napıyon reisher gün en az 5 kişiye aşık oluyorum hasmım gibi gözüne bakıyorum
galiba paket halinde geliyorbu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
aga ben artık tam tersi bağlanamıyorum amk konuştuğum var da sarmıyorgaliba paket halinde geliyor
birisine uzun süre maruz kalma gibi faktörlerde etkiliyor
eskiden sürekli insanları entertain edeyim eğlendireyim yok konuşturayım falan derdindeydim ntmaxxaga ben artık tam tersi bağlanamıyorum amk konuştuğum var da sarmıyor
nt olmakla alakası yok bence bu konununeskiden sürekli insanları entertain edeyim eğlendireyim yok konuşturayım falan derdindeydim ntmaxx
nt olmakla alakası yok bence bu konunun
anladım şimdi
aşık olduktan sonra napıyon reis
tamamen sevgi eksikliğinden kaynaklı maalesef kimse kimseye sırf asssiri guzel diye bi anda baglanmazbu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
kütahyanerede doğdun
birden fazla kızla konuşup hepsine bağlan kanka bok gibi hissetmiyon öyle ben 20 yasındaki biriyle sevgili oldum 16 yım aşırı sarıyor 2 tane daha kızla konusuyombu olay herkestemi yoksa ergenlikle paket olarakmı geliyo bu sikik olay
denemek lazım yakında izmire gidicem bari yemekleri karılara ödetiririmbirden fazla kızla konuşup hepsine bağlan kanka bok gibi hissetmiyon öyle ben 20 yasındaki biriyle sevgili oldum 16 yım aşırı sarıyor 2 tane daha kızla konusuyom
orada orospu kemalistler dolu kanka türk bayraklı bir tane çakmak al kendinedenemek lazım yakında izmire gidicem bari yemekleri karılara ödetiririm
orada orospu kemalistler