Hltn-Mtn

B

Balluard

Iron
Genel olarak sorunlarım şunlar: çene kemiğim yeterince gelişmedi, ağzım düzgün hizalanmadı, geriye doğru konumlandı, yüzümde güneşten kaynaklı kötü görünen bronzlaşma var, cildimi beyazlatmam gerekiyor, üst çenem geriye doğru konumlandı veya ön dişlerim çok aşağıda, yüzümün öne doğru gelişmesi gerekiyor ve saat yönünün tersine dönüş konusunda yardıma ihtiyacım var.

• +1
Reactions: balve, Resistance. and Thrill
sub 3 language

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: Joeseminate, balve, reyalsnoom and 3 others
in english pls bro this isnt a kebab forum here

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: balve, reyalsnoom, Rylie and 1 other person
Genel olarak sorunlarım şunlar: çene kemiğim yeterince gelişmedi, ağzım düzgün hizalanmadı, geriye doğru konumlandı, yüzümde güneşten kaynaklı kötü görünen bronzlaşma var, cildimi beyazlatmam gerekiyor, üst çenem geriye doğru konumlandı veya ön dişlerim çok aşağıda, yüzümün öne doğru gelişmesi gerekiyor ve saat yönünün tersine dönüş konusunda yardıma ihtiyacım var.
reincarnate atp

ortodontiste git cilt icin tinted sunscreen al kac yasindasin

• +1
Reactions: Thrill
Why? Also her vids are prolly stored in Internet Archive so thats easy searches

Instagram'da fotoğraf gönderebileceğim biri var mı? Buradan gönderemiyorum.

• +1
Reactions: Thrill
in english pls bro this isnt a kebab forum here
Your sister sucking nigger balls while you typing this frenchel

1000043035

Ha Ha Ha Lol GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

• JFL
  • +1
Reactions: wetwipes, balve, Orcairis and 4 others
i dont have a sister and I terras mog you to the slums of cambodge ur prob a obese 5'5 turkcel never dare to talk to me that way ever in your life:feelskek::lul:
One Piece Larpy GIF

• JFL
Reactions: balve, lichtfromverse, Thrill and 1 other person
olm bu failolar ile nasıl hltn-lmtnsin amk

• Hmm...
Reactions: Thrill and balve
direkt recessed chin + recessed maxilla senin tarif ettiğin aq bayağı mild olması lazım sub5 olmaman için senin

• +1
Reactions: Thrill and balve
i dont have a sister and I terras mog you to the slums of cambodge ur prob a obese 5'5 turkcel never dare to talk to me that way ever in your life:feelskek::lul:
DATHOYLA ZITLAŞAN KARŞISINDA BİZİ BULUR

• +1
Reactions: Thrill, balve and Gordon Freeman
make all the obese turkish fucker made but yall aint do nothing i will anally yall mother
Urusbunun dogurdugu kufurmu ediyosun lan bak o anani santiye iscileriyle sikerim sakin bi daha gormiyim seni burun deliklerine bosaldigimin firansizi mother fuker amina korum pat gum
Birdaha sesini cikartmayacaksin ve Turk-Kurt kardeslerime kebap-xirrimin demiceksin tamammi lan ozur dile bide bana obez demis bak o anani sikerim ben zarganayim orospucocu obeze takmi herhalde kilosuyla sorunu var you are have very kilomu wallaha haftada iki kere giriyom o gunlerdede boyle insalar geliyo bak kardesim firansalisin malesef bonjurlasalim barisalim ben anlik ofkeyle siktim anani ozur imasinda bir haftada anani sikmicem.. :)

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, wetwipes, Orcairis and 1 other person
Urusbunun dogurdugu kufurmu ediyosun lan bak o anani santiye iscileriyle sikerim sakin bi daha gormiyim seni burun deliklerine bosaldigimin firansizi mother fuker amina korum pat gum
Birdaha sesini cikartmayacaksin ve Turk-Kurt kardeslerime kebap-xirrimin demiceksin tamammi lan ozur dile bide bana obez demis bak o anani sikerim ben zarganayim orospucocu obeze takmi herhalde kilosuyla sorunu var you are have very kilomu wallaha haftada iki kere giriyom o gunlerdede boyle insalar geliyo bak kardesim firansalisin malesef bonjurlasalim barisalim ben anlik ofkeyle siktim anani ozur imasinda bir haftada anani sikmicem.. :)
DNR i dont speak ur shitty language kys:feelskek::feelskek::feelskek::feelskek:

DNR i dont speak ur shitty language kys:feelskek::feelskek::feelskek::feelskek:
@Resistance. hocam bana kil yor self dedi intihar edicem banlamazsan gercek bir adminsen banla

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, wetwipes, Orcairis and 2 others
@Resistance. hocam bana kil yor self dedi intihar edicem banlamazsan gercek bir adminsen banla
stop responding to me if its to talk in turkish bro r u dumb fucker :feelskek::feelskek: all thoseturkish fucker have low iq or sum

stop responding to me if its to talk in turkish bro r u dumb fucker :feelskek::feelskek: all thoseturkish fucker have low iq or sum
yeah we do have low iq

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, wetwipes and balve
Bak kardes senin o vatani degerlerine laf etmek istemiyorum bizimde saygimiz var
O yapacagin cikarimlarida senide sikerim
Aminasoktumun hasas yemekten beyini curumus margarin tipli kopegi, anlamadigini bilerek yaziyom
Her girisimde 2 dk icinde reply atiyosun? Be aminasoktumun buyucu kopegi hicmi baska ugrasin yokta burda dilini bilmedigin bi adamla kawga ediyorsun
Zario larp kardesim kusuruma bakma zamaninda sana cok kufur ettim.. sendende mallari warmis hakkini helal et

• +1
  • JFL
Bak kardes senin o vatani degerlerine laf etmek istemiyorum bizimde saygimiz var
O yapacagin cikarimlarida senide sikerim
Aminasoktumun hasas yemekten beyini curumus margarin tipli kopegi, anlamadigini bilerek yaziyom
Her girisimde 2 dk icinde reply atiyosun? Be aminasoktumun buyucu kopegi hicmi baska ugrasin yokta burda dilini bilmedigin bi adamla kawga ediyorsun
Zario larp kardesim kusuruma bakma zamaninda sana cok kufur ettim.. sendende mallari warmis hakkini helal et
DNR :feelskek::feelskek::feelskek: gtfo stop responding to me lil fucker or I will anally satisfy ur lil sis w my 17inches weapons till her puh torn in every ways possible undertsand and stop writing turkish bullshit in my profile cuz nobody going to read ts gtfo understand son:feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::lul::lul::lul::lul::feelswhy::feelsrope::p:p:p

DNR :feelskek::feelskek::feelskek: gtfo stop responding to me lil fucker or I will anally satisfy ur lil sis w my 17inches weapons till her puh torn in every ways possible undertsand and stop writing turkish bullshit in my profile cuz nobody going to read ts gtfo understand son:feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::lul::lul::lul::lul::feelswhy::feelsrope::p:p:p
La bak o anani sikerim senin kiz kardesime laf etme allahinida vataninida sikerim senin orospunun dogurdugu
Ananla hamileyken iliskiye girmeyecektim inanmiyodum cocukta zarari olacagina
Insallah anan baban olur amin ALLAHIM ne olur annesi babasi olsun amin

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes and Orcairis
La bak o anani sikerim senin kiz kardesime laf etme allahinida vataninida sikerim senin orospunun dogurdugu
Ananla hamileyken iliskiye girmeyecektim inanmiyodum cocukta zarari olacagina
Insallah anan baban olur amin ALLAHIM ne olur annesi babasi olsun amin
I would rape u sis and make 19 kids w her say sorry now to your big step brother son:feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

warning for what
It is forbidden to swear at people and be toxic by speaking English. Believe me, I don't want to deal with you; get your act together and get out.

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, wetwipes and balve
It is forbidden to swear at people and be toxic by speaking English. Believe me, I don't want to deal with you; get your act together and get out.
lol bro did u see what he just fucking writing rn

• +1
Reactions: Thrill, Topkra, wetwipes and 1 other person
Kardes anama bacim sovdu kurt turk topluluguna sovdu warningle olmaz bu is tut bitane samar cakim

• +1
  • JFL

Users who are viewing this thread

Back