thehand
Iron
la havle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ortalamanin ustunde bi tip hafif ego normaldir bencela havle
bide tr şartlarında düşün çoğu kişi ltnortalamanin ustunde bi tip hafif ego normaldir bence
iyi gözüken insanlar içinde egolu olabilir ama dışarda egolu olmamalı amk dünyanın en itici tiplerine dönüsüyolar bi andaortalamanin ustunde bi tip hafif ego normaldir bence
Sikecem bi sizin çevrenizde mi herkes ltn benim çevremdekiler hep mtn veya hmtn aqbide tr şartlarında düşün çoğu kişi ltn
WtfSikecem bi sizin çevrenizde mi herkes ltn benim çevremdekiler hep mtn veya hmtn aq
kanka senin yaşadığın yere gitsem ben sıkarım kafama heralde one bide uzunlarmışSikecem bi sizin çevrenizde mi herkes ltn benim çevremdekiler hep mtn veya hmtn aq
sadece gözüme batan onlar olduğu için mi bilmiyorum olabilir ondan dolayı fazla görüyor olabilirim de kısası da hmtn falan oluyo amunakoym uzun olanlar yakışıklı değil pek Allahtankanka senin yaşadığın yere gitsem ben sıkarım kafama heralde one bide uzunlarmış
büyük ihtimal uzunlar direk göze battığından ben boyumu taktığımdan bi süredir yoldan gelen geçen herkesin boyuna bakıyorum genellik 170-175 bandı bilmiyom sizin orayıdasadece gözüme batan onlar olduğu için mi bilmiyorum olabilir ondan dolayı fazla görüyor olabilirim de kısası da hmtn falan oluyo amunakoym uzun olanlar yakışıklı değil pek Allahtan
aynısı kanka bende 10 kişiden 2sini görüyorumdur sadecebüyük ihtimal uzunlar direk göze battığından ben boyumu taktığımdan bi süredir yoldan gelen geçen herkesin boyuna bakıyorum genellik 170-175 bandı bilmiyom sizin orayıda