max6362
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HOW??!
He does not have alien like features so the grey has to underrate himHOW??!
his avi tells everything you need to know báttyaHOW??!
Shut your fuck ass mouth niggerNever htn too much uee
Teso te homnan a gecinol tudtad hogy magyar vagyok ?his avi tells everything you need to know báttya![]()
you've grown so much since the last time I saw you hereHe does not have alien like features so the grey has to underrate him![]()
Shut your fuck ass mouth nigger![]()
magus sosem fedi fel a titkait. nem amugy .com-rol lattam egy posztot ahol valami beefedrol volt poszt es parszor lattalak itt is egyszer ketszer magyarul szolni a deutschtomihoz meg regebben mikor nem volt fiokom es csak puberty miatt jartam fel ide, hogy 180 fole nojjekTeso te homnan a gecinol tudtad hogy magyar vagyok ?
ja hat @ThomasDeutsch egyparszor filozofalunkmagus sosem fedi fel a titkait. nem amugy .com-rol lattam egy posztot ahol valami beefedrol volt poszt es parszor lattalak itt is egyszer ketszer magyarul szolni a deutschtomihoz meg regebben mikor nem volt fiokom es csak puberty miatt jartam fel ide, hogy 180 fole nojjek
vagod van az a faszi aki magyarnak adta ki magat regebben, de kiderult h kurva nagy tajszolassal es raadast helytelenul is beszeli a nyelvet mert nem sokat van Magyarorszagon. Itt azota bannoltak asszem, de regebben Magyarorszag terkepe + egy nyilas logo volt a signaturejeja hat @ThomasDeutsch egyparszor filozofalunk
De teso milyen beef? Nem is emlekszem mar ilyenekre
Teso azt meg @ThomasDeutsch baszogattuk xdd kurva nagy volt direkt ekezet nelkul irtunk neki aztan a fordito nem tudta leforditani nekivagod van az a faszi aki magyarnak adta ki magat regebben, de kiderult h kurva nagy tajszolassal es raadast helytelenul is beszeli a nyelvet mert nem sokat van Magyarorszagon. Itt azota bannoltak asszem, de regebben Magyarorszag terkepe + egy nyilas logo volt a signatureje![]()
vagom utana meg miskolci ciganyozott, kurva nagyot nevettem rajta xdddTeso azt meg @ThomasDeutsch baszogattuk xdd kurva nagy volt direkt ekezet nelkul irtunk neki aztan a fordito nem tudta leforditani neki
Amugy meg vannak magyarok most igy kapasbol csak egyet vagok @zsombivagom utana meg miskolci ciganyozott, kurva nagyot nevettem rajta xddd
vagom, volt egy Beni is aki bimaxxot akar esetleg TB-bol finanszírozva vagy ha nem jön össze akkor munkáshitelből, en akivel tartom itt a kapcsolatot es azota instan beszelgetunk az @wingriddenincel de o privatolta a fiokjat nehogy leakelodjon, meg volt a @pufurc de azota vele nem tudom mi van, elejen rateekbol probalt rep-et farmolni azota nem lattam, hogy aktív lenneAmugy meg vannak magyarok most igy kapasbol csak egyet vagok @zsombi
Meg @sziabattyavagom, volt egy Beni is aki bimaxxot akar esetleg TB-bol finanszírozva vagy ha nem jön össze akkor munkáshitelből, en akivel tartom itt a kapcsolatot es azota instan beszelgetunk az @wingriddenincel de o privatolta a fiokjat nehogy leakelodjon, meg volt a @pufurc de azota vele nem tudom mi van, elejen rateekbol probalt rep-et farmolni azota nem lattam, hogy aktív lenne
itt paran reppeltek akik gondolom magyarok csak lurkolnak errefele, de nem akarnak posztolni. Azota is nyomjak tiktokon a 25-30 ember erti csak kis hazankban faszsagot es azt hiszik tapped in mindegyik, de kb kajak annyian johettek fel ideMeg @sziabattya
org is geci mainstream az a vicc, cc meg gg meg nem az tobbi lm oldalrol meg nemtudom de az a sok cigany aki irja h 25max mar annyira felbaszitt paran reppeltek akik gondolom magyarok csak lurkolnak errefele, de nem akarnak posztolni. Azota is nyomjak tiktokon a 25-30 ember erti csak kis hazankban faszsagot es azt hiszik tapped in mindegyik, de kb kajak annyian johettek fel ide
thread
magyarban meg mindig kevesen leptek fel orgra hiaba irogatjak, hogy drop org, de engem is kezd egyre jobban felbaszni h 2 tierrel mindenkit overrateelnek es azt szetszedik aki leirja az igazsagot egy Ramon video alatt pl.org is geci mainstream az a vicc, cc meg gg meg nem az tobbi lm oldalrol meg nemtudom de az a sok cigany aki irja h 25max mar annyira felbasz
Am @socialcel is miskolciorg is geci mainstream az a vicc, cc meg gg meg nem az tobbi lm oldalrol meg nemtudom de az a sok cigany aki irja h 25max mar annyira felbasz