Hormon ve Peptid Kullanımı ile Boy Uzatma Olasılığı

X

XaiXcavdar

Iron
Plaklarım kapanmaya yakın ve boyum kısa (170 cm). İlaç kullanarak boyumu artırmak istiyorum. Hangi ülkelerde olabilir? HGH'ye baktım ama ilişkiler yapıyor deniyor. Şu an CJC-1295 DAC düşünüyorum.

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, adam213t and 1 other person
Plaklarım kapanmaya yakın ve boyum kısa (170 cm). İlaç kullanarak boyumu artırmak istiyorum. Hangi ülkelerde olabilir? HGH'ye baktım ama ilişkiler yapıyor deniyor. Şu an CJC-1295 DAC düşünüyorum.
hgh al yuksek doz alanileceksen

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Thrill
Gh eksikligin var mı ve kac yasındaasın

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Thrill
plak rontgenini de at

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill

Attachments

• WhatsApp Image 2026-02-27 at 20.29.09.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-27 at 20.29.09.jpeg
    28.6 KB · Views: 0
  • WhatsApp Image 2026-02-27 at 20.29.03.jpeg
    WhatsApp Image 2026-02-27 at 20.29.03.jpeg
    43.2 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill and growthplatessss111
dediğin gibi açık ama kapanmaya da yakın
gh ne kadar işe yarar tartışılır zenginsen al. yoksa bilemiyorum anne baba boyun ne

• +1
evet kanka şu hgh mi nedir ondan al ya uzarsın uzarsın şeyide unutma ama raw milk

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
anne baba boyu ne

• +1
dediğin gibi açık ama kapanmaya da yakın
gh ne kadar işe yarar tartışılır zenginsen al. yoksa bilemiyorum anne baba boyun ne
cjc 1925 dac ve armidex düşünüyorum kendi birikmiş param la yapıcam ortalama ne kadar tutar sizce

• +1
158anne baba 176
171-176 arasında 173 civarı olman gerek normalde. bence 174 falan olursun bu halinle.
hgh işe yaramayabilir şans işi

• +1
cjc 1925 dac ve armidex düşünüyorum kendi birikmiş param la yapıcam ortalama ne kadar tutar sizce
cjc dac yan etkileri falan var diye okudum bilmiyorum her türlü türkiyede orijinal zor bulursun aromasin kötü ama ilacı bırakmaya karar verirsen plakların kapanması hızlanabikir arimidexle

• +1
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill and XaiXcavdar
aromasin başlıcaksan testo da kullan

gh yerine igf1 al

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum, Serialsuicide and 2 others
aromasin başlıcaksan testo da kullan

gh yerine igf1 al
increlex çok pahalı ve hgh superior increlex alması gerekenler gh'dan yanıt alamayanlar çok nadir bir durum

testo plakları kapatıyo lokal östrojen üretimini engelleyemezsin aromasinle. alıncaksa dht türevi alınır onun yanında da ai alınmalı mı bilmem zaten seks hormonları baskılancak dht dönüşmüyo östrojene

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, NoxInfernum, Serialsuicide and 3 others
:lul:

sen aromasin kullanıp plaklarını kapatan bir malsın bence fikir belirtme
plaklarda AR olmasını geçtim testosteronun fazlası direkt plaklarında östrojene dönüşebilir kan tahlilinde e2 düşük çıkar ama plaklara ne kadar gittiğini engelleyemezsin.

increlex de premature kapanmaya sebep oluyor bu arada. eşit durumlardaki çocuklarda gh çok daha iyi. aromasin kullanıp çükünü kalıcı incelten ben değilim sensin

çocuğu kısa bırakmak için bilerek mi yazdın bunları başta anlayamadım

bi de bana türkiyede increlex satan bul bulursan fiyatını da söyle olur mu

• +1
  • JFL
plaklarda AR olmasını geçtim testosteronun fazlası direkt plaklarında östrojene dönüşebilir kan tahlilinde e2 düşük çıkar ama plaklara ne kadar gittiğini engelleyemezsin.

increlex de premature kapanmaya sebep oluyor bu arada. eşit durumlardaki çocuklarda gh çok daha iyi. aromasin kullanıp çükünü kalıcı incelten ben değilim sensin

çocuğu kısa bırakmak için bilerek mi yazdın bunları başta anlayamadım

bi de bana türkiyede increlex satan bul bulursan fiyatını da söyle olur mu
dnr

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: meynet, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
uzamak için roid alınacaksa dht türevleri en iyileri. o da sırf sadece bir dht türevi için testisleri kapatmaya değer mi tartışılır saç sorunu da var genetikte varsa

• +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum, Serialsuicide and 1 other person
uzamak için roid alınacaksa dht türevleri en iyileri. o da sırf sadece bir dht türevi için testisleri kapatmaya değer mi tartışılır saç sorunu da var genetikte varsa
cinnatropin mantıklımı

• +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum and Thrill
  • +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum, Serialsuicide and 2 others
etki etmesi icin alman gerek dozaj 20 bin ediyor aylık verebileceksin gir gh

• +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum, Thrill and 1 other person
  • +1
benim 13 yasinda kapandi plaklar

• +1
  • So Sad
aa olm niye banli lan

• +1
Reactions: pashanimair, NoxInfernum and Thrill
mk677 hakkında düşünceniz nedir
Kanka mk677 boy uzaması için şöyle kullanırken 2 3 cm daha uzunsun şu tutumundan dolayı bırakınca 1 w haftada gidiyor bloat eder baya hemde böyle işte kas kazanımı için güzel bence ama orijinalini bulmak zor

• +1
Reactions: Thrill
Kanka mk677 boy uzaması için şöyle kullanırken 2 3 cm daha uzunsun şu tutumundan dolayı bırakınca 1 w haftada gidiyor bloat eder baya hemde böyle işte kas kazanımı için güzel bence ama orijinalini bulmak zor
Pm gelirsen daha detaylı kkonusurz

• +1
Reactions: Thrill

Users who are viewing this thread

Back